Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Alg25

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Alg25 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 6:50 pm Αρα τα ΠΚΕ πότε περίπου θα γίνουν ; Γνωρίζει κάποιος έχει ακούσει κάποιος κάτι ; Για να ξέρουμε κιόλας να είμαστε εδώ. Τέλη Ιουνίου ; Μέσα Ιουλίου ; Αύγουστο δεν νομίζω είναι νεκρός μήνας γενικά 

Κατά πάσα πιθανότητα Τέλη ιουλιου αρχές Αύγουστου
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Alg25 έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 7:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 6:50 pm Αρα τα ΠΚΕ πότε περίπου θα γίνουν ; Γνωρίζει κάποιος έχει ακούσει κάποιος κάτι ; Για να ξέρουμε κιόλας να είμαστε εδώ. Τέλη Ιουνίου ; Μέσα Ιουλίου ; Αύγουστο δεν νομίζω είναι νεκρός μήνας γενικά 

Κατά πάσα πιθανότητα Τέλη ιουλιου αρχές Αύγουστου

Ένα παλικάρι είπε όταν πήγαν στην Τρίπολη ότι η επόμενη σειρά θα μπει Σεπτέμβρη οπότε μάλλον τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη θα έχει τελειώσει η διαδικασία και ΠΚΕ τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου γιατί θα δώσουμε αρκετά άτομα 

Kkalo

Δημοσίευση από Kkalo »

Ποιοι έδωσαν β κατηγορία; Ξέρουμε πόσες αιτήσεις στο περίπου έγιναν για την Β; 
Alg25

Δημοσίευση από Alg25 »

Kkalo έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 8:46 pm Ποιοι έδωσαν β κατηγορία; Ξέρουμε πόσες αιτήσεις στο περίπου έγιναν για την Β; 

Αυτό είναι άγνωστο. Δε θα μάθουμε πριν τα αποτελέσματα. Θα δείξει. Εκτός εάν υπάρχει καμία ενημέρωση από κάποιον. 
Alg25

Δημοσίευση από Alg25 »

Επίσης, προς ενημέρωση σας, αναφέρθηκε και από ένα άλλο παιδί βέβαια, το ΦΕΚ που ανέβασε κάποιος με την αύξηση οργανικών θέσεων αφορά την προκήρυξη του 24. 
Ωστοσο, δεν αποκλείεται να πιάνει και την τωρινή. Θέλω  εγώ προσωπικά. 
Alg25

Δημοσίευση από Alg25 »

Alg25 έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 9:08 pm Επίσης, προς ενημέρωση σας, αναφέρθηκε και από ένα άλλο παιδί βέβαια, το ΦΕΚ που ανέβασε κάποιος με την αύξηση οργανικών θέσεων αφορά την προκήρυξη του 24. 

*Να πιστεύω.

Επισκέπτης

Alg25 έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 9:08 pm Επίσης, προς ενημέρωση σας, αναφέρθηκε και από ένα άλλο παιδί βέβαια, το ΦΕΚ που ανέβασε κάποιος με την αύξηση οργανικών θέσεων αφορά την προκήρυξη του 24. 

Αφού ρε φίλε βγήκε 13 Μαΐου η ανακοίνωση αφού είχε βγει για ειδικούς καινούργια προκήρυξη 
Alg25

Δημοσίευση από Alg25 »

Το γνωρίζω. Και το λογικό αυτό είναι. Είδα σχετική δημοσίευση από τη σελίδα των ειδικών φρουρών στο Facebook. Αυτό είπαν αυτό λέω. Αν κ αφήνει υπονοούμενα ότι μιλάει και για αυτήν καθώς δεν αρκεί ο αριθμός αυτός των 380. Και οι 926 είναι στον συνολικό προϋπολογισμό. Οπότε μάλλον θα πάρει κοσμάκη, όπως ήδη αναφέρουν. 
Επισκέπτης

Δεν ισχύει ρε μόρτη αυτό που λες ! Βγήκε σχετική προκήρυξη για αυτά τα άτομα. Πάμε παρακάτω 
Vit13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Vit13 »

Αν είναι να πάρει εκ νέου νέα άτομα θα τραβήξει από αυτήν την προκήρυξη όχι από του 2024 κλπ...εκείνη του 2024 έχει λήξει δεν ισχύουν οι πίνακες 
Επισκέπτης

https://www.dnews.gr/images/uploads/202 ... _187af.pdf

μέσω είναι το ΦΕΚ που έλεγε για τις τότε προσλήψεις, συνεπώς δε συνάδουν με τις τωρινές. Οι κατά 926 περισσότερες θα γίνουν από αυτό τον πίνακα εν καιρω 

Επισκέπτης

Πιστεύετε σε μελλοντικές προκηρύξεις θα μειωθεί το όριο ηλικίας; Και πότε πιστεύετε θα είναι η επόμενη προκήρυξη ειδικών φρουρών;
Vit13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Vit13 »

Δηλαδή πιστεύεται ότι από αυτή την προκήρυξη δεν θα τραβήξει άλλους παρά μόνο τους 380 ; 

Μην τρελαθουμεεεε
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Τετ Μάιος 27, 2026 1:00 pm Δηλαδή πιστεύεται ότι από αυτή την προκήρυξη δεν θα τραβήξει άλλους παρά μόνο τους 380 ; 

Μην τρελαθουμεεεε

Έχει επεκτείνει τα άτομα κατά 926

Vit13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Vit13 »

Ναι όμως από επάνω ο φίλος μας λέει ότι αυτά τα 926 άτομα θα τα πάρει από προκήρυξη του 2024... Ότι να νε
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες