Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Ηλιθια ερώτηση φαντάζομαι, απλά επειδή δεν πρόλαβα να διαβάσω την προκήρυξη την παραθέτω. Μετράει στην προκήρυξη η προϋπηρεσία στον στρατό; Δεν ΕΝΝΟΏ απλή θητεία αλλά τριετία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 30, 2021 10:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημερα απ οτι καταλαβα απο β επικουρια πρεπει να εχεις πολυ προυπηρεσια για να μπεις εχω εντοπισει καποια ατομα σε σελιδες φβ επισης ενα απο τους διαχειριστες εχουν βαρβατι προυπηρεσια 50++ δυσκολευει η κατασταση
Μόλις διάβασα ότι δρομολογούν στα επόμενα 5 χρόνια να γίνουν 3 επιπλέον φυλακές... Ασπρόπυργο, Γιάννενα και Χαλκίδα... Άρα στα επόμενα 5 χρόνια θα υπάρξει και άλλη προκήρυξη
τελη του 2022 θα βγει ξανα για πε τε και δε, δε 256 ατομα (εσωτερικοι και εξωτερικοι)PetG έγραψε:Μόλις διάβασα ότι δρομολογούν στα επόμενα 5 χρόνια να γίνουν 3 επιπλέον φυλακές... Ασπρόπυργο, Γιάννενα και Χαλκίδα... Άρα στα επόμενα 5 χρόνια θα υπάρξει και άλλη προκήρυξη
Το έχεις διαβάσει κάπου για τέλη 22 ή είναι δική σου εικασία;
τις θέσεις χωρίς εμπειρία θα τις διεκδικήσουν μόνο αυτοί που δεν έχουν. Το γράφει ξεκάθαραPuros έγραψε:Καποιος ας απαντηση ομως ρε παιδια. αν κανουμε με εμπειρια αιτηση αν δεν μπουμε θα μας βαλει και στους χωρις εμπειρια; Δεν μ εχει να δηλωσω απλα κωδικο μ δινει μονο και τιποτα αλλο.
Εγω δεν εχω εμπειρία καθόλου και μου δήλωσε αυτός που μου έκανε τα χαρτιά εμπειρία τον στρατό 9 μήνες λέτε να την βγάλουν ακυρη την αίτηση ; Να του πω να κάνει νέα αίτηση;
ειναι στις θεσεις για το 2022 το διαβασαARN έγραψε:Το έχεις διαβάσει κάπου για τέλη 22 ή είναι δική σου εικασία;
τις θεσεις χωρις εμπερια τις διεκδικουν και αυτοι με την εμπειρια απλα μολις θα θα μπω στην κατηγορια εγω που εχω εμπερια θα μου αφερεθει γιατι οι θεσεις ειναι χωρις εμπειρια...ydneas έγραψε:τις θέσεις χωρίς εμπειρία θα τις διεκδικήσουν μόνο αυτοί που δεν έχουν. Το γράφει ξεκάθαραPuros έγραψε:Καποιος ας απαντηση ομως ρε παιδια. αν κανουμε με εμπειρια αιτηση αν δεν μπουμε θα μας βαλει και στους χωρις εμπειρια; Δεν μ εχει να δηλωσω απλα κωδικο μ δινει μονο και τιποτα αλλο.
Οι 1144 θέσεις στο ΠΡΟΠΟ για το 22, ειναι θέσεις Σωφρονιστικων δηλαδή; Δεν έχει ανακοινωθεί κάπου αυτό.
α ευχαριστώ για τη διευκρίνισηFulakas έγραψε:τις θεσεις χωρις εμπερια τις διεκδικουν και αυτοι με την εμπειρια απλα μολις θα θα μπω στην κατηγορια εγω που εχω εμπερια θα μου αφερεθει γιατι οι θεσεις ειναι χωρις εμπειρια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 30, 2021 10:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οι 256 ναιPlayer7 έγραψε:Οι 1144 θέσεις στο ΠΡΟΠΟ για το 22, ειναι θέσεις Σωφρονιστικων δηλαδή; Δεν έχει ανακοινωθεί κάπου αυτό.
Για που να τους πάρουν αυτούς τους 256; Αφου οι φυλακές Ασπρόπυργο, Κόρινθο κλπ θα είναι έτοιμες σε 5 χρόνια.
Πουθενά δεν έχει διαρρεύσει τέτοιο πράγμα, εκτός αν έχεις θεία την Νικολάου.
που να ξερω ρε φιλε σε ποιες φυλακες παντως Εχει 256 θεσεις για φυλακες για το 2022 αμα ψαξεις θα Μπεις Και θα το δειςPlayer7 έγραψε:Για που να τους πάρουν αυτούς τους 256;Αφου οι φυλακές Ασπρόπυργο, Κόρινθο κλπ θα είναι έτοιμες σε 5 χρόνια.
Για ανεβασε αρθρο να το δουμε εσυ που τα εχεις ψαξει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες