Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος κάθε πότε ανοίγουν οι μετατάξεις για ειδικές δυνάμεις και πόσο εύκολο είναι να μπεις; Αν σε περίπτωση ανοίξουν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης (οσο θα είμαστε Αυλώνα) θα μπορώ να κάνω αίτηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
414515125

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από 414515125 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:35 pm Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος κάθε πότε ανοίγουν οι μετατάξεις για ειδικές δυνάμεις και πόσο εύκολο είναι να μπεις; Αν σε περίπτωση ανοίξουν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης (οσο θα είμαστε Αυλώνα) θα μπορώ να κάνω αίτηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

εχω και εγω την ιδια απορια 
αν καποιος ξερει .......

Επισκέπτης

Re: Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

414515125 έγραψε: Κυρ Ιούλ 13, 2025 10:32 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:35 pm Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος κάθε πότε ανοίγουν οι μετατάξεις για ειδικές δυνάμεις και πόσο εύκολο είναι να μπεις; Αν σε περίπτωση ανοίξουν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης (οσο θα είμαστε Αυλώνα) θα μπορώ να κάνω αίτηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

εχω και εγω την ιδια απορια 
αν καποιος ξερει .......

Άμα ξέρει κάποιος σίγουρα και μπορεί να βοηθήσει παιδιά θα το εκτιμούσαμε πολύ!!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης