Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος κάθε πότε ανοίγουν οι μετατάξεις για ειδικές δυνάμεις και πόσο εύκολο είναι να μπεις; Αν σε περίπτωση ανοίξουν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης (οσο θα είμαστε Αυλώνα) θα μπορώ να κάνω αίτηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
414515125

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από 414515125 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:35 pm Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος κάθε πότε ανοίγουν οι μετατάξεις για ειδικές δυνάμεις και πόσο εύκολο είναι να μπεις; Αν σε περίπτωση ανοίξουν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης (οσο θα είμαστε Αυλώνα) θα μπορώ να κάνω αίτηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

εχω και εγω την ιδια απορια 
αν καποιος ξερει .......

Επισκέπτης

Re: Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

414515125 έγραψε: Κυρ Ιούλ 13, 2025 10:32 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:35 pm Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος κάθε πότε ανοίγουν οι μετατάξεις για ειδικές δυνάμεις και πόσο εύκολο είναι να μπεις; Αν σε περίπτωση ανοίξουν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης (οσο θα είμαστε Αυλώνα) θα μπορώ να κάνω αίτηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

εχω και εγω την ιδια απορια 
αν καποιος ξερει .......

Άμα ξέρει κάποιος σίγουρα και μπορεί να βοηθήσει παιδιά θα το εκτιμούσαμε πολύ!!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες