Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)
Alex7,
Ενημερωτικό είναι για όσους έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις...
Από τους 100 ΛΦ που ορκίστηκαν οι περισσότεροι είναι εκτός ηλικίας για ΣΕΑΛΣ..
Οπότε στην προκήρυξη 199 ΛΦ, θα έχει 40 άτομα Ειδικές Δυνάμεις και οι υπόλοιπες γενική κατηγορία!
Από τους 100 ΛΦ που ορκίστηκαν οι περισσότεροι είναι εκτός ηλικίας για ΣΕΑΛΣ..
Οπότε στην προκήρυξη 199 ΛΦ, θα έχει 40 άτομα Ειδικές Δυνάμεις και οι υπόλοιπες γενική κατηγορία!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 64
Πολίτης έγραψε:Alex7,
Από τους 100 ΛΦ που ορκίστηκαν οι περισσότεροι είναι εκτός ηλικίας για ΣΕΑΛΣ.
το τι θα εχει και το τι δεν θα εχει, δεν το ξερει κανεις μας. Αν δεν δω την προκηρυξη με τα ματακια μου, δεν πιστευω κανεναν (χωρις παρεξηγηση) .
το να κανει ο καθενας μας εικασιες εδω μεσα για το ποτε θα βγει, ορια ηλικιας, αν θα βγει, ατομα γενικης κατηγοριας/ειδικης κατηγοριας/ειδικες δυναμεις και παει λεγοντας, δεν μου λεει τιποτα. Και εγω μπορω να ξυπνησω αυριο και να πω το μακρυ μου και το κοντο μου !
με αυτους που μας κυβερνανε, ολα τα περιμενω πλεον ! Ειδαμε αλλωστε και την προκηρυξη των σωφρονιστικων...
alex
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 46
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/216387/limeniko-proslipseis-epilaxonton-proigoymenon-prokirykseon-me-tropologia?m=1
Μπράβο στον συριζα, πέρασε και νόμο για πρόσληψη επιλαχόντων υπαξ και αξιωματικων απευθείας κατάταξης (δηλαδή τους γιατρους και τους νοσηλευτες που πηραν φέτος) .
Θα βολέψει τώρα τα βυσματα του με ειδικότητες εντελώς ανούσιες στην παρούσα φάση, και θα ψαλιδισει και αλλο τις θέσεις των 199.
Μπράβο στον συριζα, πέρασε και νόμο για πρόσληψη επιλαχόντων υπαξ και αξιωματικων απευθείας κατάταξης (δηλαδή τους γιατρους και τους νοσηλευτες που πηραν φέτος) .
Θα βολέψει τώρα τα βυσματα του με ειδικότητες εντελώς ανούσιες στην παρούσα φάση, και θα ψαλιδισει και αλλο τις θέσεις των 199.
Οι 199 ΛΦ 2018 είναι ξεχωριστό κονδύλι...
Με αυτό τον νόμο , εννοείται ότι θα πάρει και επιλαχόντες ΛΦ, και ίσως Υπαξ και Αξ/κούς Υγιεινομικούς!
Με αυτό τον νόμο , εννοείται ότι θα πάρει και επιλαχόντες ΛΦ, και ίσως Υπαξ και Αξ/κούς Υγιεινομικούς!
Διασωστης31 έγραψε:https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/216387/limeniko-proslipseis-epilaxonton-proigoymenon-prokirykseon-me-tropologia?m=1
Ρε φιλε δεν το ξερει κανεις αν θα ψαλιδιστουν αυτες οι θεσεις των 199 μπορει να προσληφθουν επιπλεον αυτα τα τα ατομα... μην ξεχνας οτι και για αυτα θα πρεπει να φτιαχτει ολοκληρη προκυρηξη απο την αρχη να γινουν διαγωνισμοι για ιματισμο κλπ... ενω των 199 αναμενεται να βγει... πρωσοπικη μου γνωμη δεν θα ψαλιδιστουν απλα θα παρει κιαλλα ατομα οχι μονο τους 199
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Γιατί εσύ περιμένεις κάτι καλύτερο από αυτούς; Ολο τον κόσμο έχουν μπαλαμουτιάσει από το πολύ ψέμα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
Παντως ειναι πλεον φανερο οτι οι προκηρυξεις δεν σταματανε παρα τις ψευτικες δηλωσεις...
Μαστε το νου σας παιδια οποιος θελει πλεον να μπει στο λιμενικο σωμα και το εχει μερακι μονο ο δρομος των πανελλήνιων υπαρχει. Δε προκειται να βγει τιποτα δυστυχώς
Xct, είπε ο φωτεινός παντογνώστης!
Xct,
Μας έχεις ζαλίσει!
Δεν είσαι ενημερωμένος σωστά..
Μπαίνει ο Αύγουστος σε λίγες μέρες!
Μας έχεις ζαλίσει!
Δεν είσαι ενημερωμένος σωστά..
Μπαίνει ο Αύγουστος σε λίγες μέρες!
Μας έφαγε την ψυχή αυτή η προκύρηξη φέτος βρε παιδιά. Όποιος έχει μάθει κάτι νεότερο ας μας δώσει ένα θετικό σήμα. Σκάσαμε. 

Καλημέρα.Δεν υπάρχει νεότερο, ούτε κάποιο θετικό σήμα, διότι η προκήρυξη (μάλλον) πάει για φούντο (δυστυχώς).
Παιδιά, ας συνεχίσουμε όλοι τις ζωές μας και οποιαδήποτε εξέλιξη θα την μάθουμε σύντομα θέλω να πιστεύω.
Παιδιά, ας συνεχίσουμε όλοι τις ζωές μας και οποιαδήποτε εξέλιξη θα την μάθουμε σύντομα θέλω να πιστεύω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης