Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Alex7,

Ενημερωτικό είναι για όσους έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις...

Από τους 100 ΛΦ που ορκίστηκαν οι περισσότεροι είναι εκτός ηλικίας για ΣΕΑΛΣ..

Οπότε στην προκήρυξη 199 ΛΦ, θα έχει 40 άτομα Ειδικές Δυνάμεις και οι υπόλοιπες γενική κατηγορία!

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Πολίτης έγραψε:Alex7,

Ενημερωτικό είναι για όσους έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις...

Από τους 100 ΛΦ που ορκίστηκαν οι περισσότεροι είναι εκτός ηλικίας για ΣΕΑΛΣ.

Οπότε στην προκήρυξη 199 ΛΦ, θα έχει 40 άτομα Ειδικές Δυνάμεις και οι υπόλοιπες γενική κατηγορία!

το τι θα εχει και το τι δεν θα εχει, δεν το ξερει κανεις μας. Αν δεν δω την προκηρυξη με τα ματακια μου, δεν πιστευω κανεναν (χωρις παρεξηγηση) .

το να κανει ο καθενας μας εικασιες εδω μεσα για το ποτε θα βγει, ορια ηλικιας, αν θα βγει, ατομα γενικης κατηγοριας/ειδικης κατηγοριας/ειδικες δυναμεις και παει λεγοντας, δεν μου λεει τιποτα. Και εγω μπορω να ξυπνησω αυριο και να πω το μακρυ μου και το κοντο μου !

με αυτους που μας κυβερνανε, ολα τα περιμενω πλεον ! Ειδαμε αλλωστε και την προκηρυξη των σωφρονιστικων...

alex
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Diasostis31 »

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/216387/limeniko-proslipseis-epilaxonton-proigoymenon-prokirykseon-me-tropologia?m=1

Μπράβο στον συριζα, πέρασε και νόμο για πρόσληψη επιλαχόντων υπαξ και αξιωματικων απευθείας κατάταξης (δηλαδή τους γιατρους και τους νοσηλευτες που πηραν φέτος) .

Θα βολέψει τώρα τα βυσματα του με ειδικότητες εντελώς ανούσιες στην παρούσα φάση, και θα ψαλιδισει και αλλο τις θέσεις των 199.

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Οι 199 ΛΦ 2018 είναι ξεχωριστό κονδύλι...
Με αυτό τον νόμο , εννοείται ότι θα πάρει και επιλαχόντες ΛΦ, και ίσως Υπαξ και Αξ/κούς Υγιεινομικούς!

HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Διασωστης31 έγραψε:https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/216387/limeniko-proslipseis-epilaxonton-proigoymenon-prokirykseon-me-tropologia?m=1

Μπράβο στον συριζα, πέρασε και νόμο για πρόσληψη επιλαχόντων υπαξ και αξιωματικων απευθείας κατάταξης (δηλαδή τους γιατρους και τους νοσηλευτες που πηραν φέτος) .

Θα βολέψει τώρα τα βυσματα του με ειδικότητες εντελώς ανούσιες στην παρούσα φάση, και θα ψαλιδισει και αλλο τις θέσεις των 199.

Ρε φιλε δεν το ξερει κανεις αν θα ψαλιδιστουν αυτες οι θεσεις των 199 μπορει να προσληφθουν επιπλεον αυτα τα τα ατομα... μην ξεχνας οτι και για αυτα θα πρεπει να φτιαχτει ολοκληρη προκυρηξη απο την αρχη να γινουν διαγωνισμοι για ιματισμο κλπ... ενω των 199 αναμενεται να βγει... πρωσοπικη μου γνωμη δεν θα ψαλιδιστουν απλα θα παρει κιαλλα ατομα οχι μονο τους 199

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Γιατί εσύ περιμένεις κάτι καλύτερο από αυτούς; Ολο τον κόσμο έχουν μπαλαμουτιάσει από το πολύ ψέμα.
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Bill1993 »

Παντως ειναι πλεον φανερο οτι οι προκηρυξεις δεν σταματανε παρα τις ψευτικες δηλωσεις...
Xct

Δημοσίευση από Xct »

Μαστε το νου σας παιδια οποιος θελει πλεον να μπει στο λιμενικο σωμα και το εχει μερακι μονο ο δρομος των πανελλήνιων υπαρχει. Δε προκειται να βγει τιποτα δυστυχώς
Siskos5
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Siskos5 »

Xct, είπε ο φωτεινός παντογνώστης!
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Xct,

Μας έχεις ζαλίσει!

Δεν είσαι ενημερωμένος σωστά..

Μπαίνει ο Αύγουστος σε λίγες μέρες!

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Διασώστη και Bill ξέρετε τίποτα;
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Κανα νεο ρε παιδια; Εικόνα
alex
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Άκρα του τάφου σιωπή απ Ότι βλέπω Ε..
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από marine575 »

Μας έφαγε την ψυχή αυτή η προκύρηξη φέτος βρε παιδιά. Όποιος έχει μάθει κάτι νεότερο ας μας δώσει ένα θετικό σήμα. Σκάσαμε. Εικόνα
Οπλίτης

Δημοσίευση από Οπλίτης »

Καλημέρα.Δεν υπάρχει νεότερο, ούτε κάποιο θετικό σήμα, διότι η προκήρυξη (μάλλον) πάει για φούντο (δυστυχώς).

Παιδιά, ας συνεχίσουμε όλοι τις ζωές μας και οποιαδήποτε εξέλιξη θα την μάθουμε σύντομα θέλω να πιστεύω.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες