Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Κλιμακα = σκαλα
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πολίτης, γεννημένος στις 26/6/1983, είμαι κάτοχος πτυχίου ΤΕΙ και μεταπτυχιακού στην διοίκηση επιχειρήσεων, δεν έχω δίπλωμα Γ κατηγορίας, μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για την πυροσβεστική, εφόσον βγει η προκύρηξη; Ξέρει κανείς αν έχω επιπλέον μόρια λόγω πτυχίων; Ευχαριστώ.
electrolisa έγραψε:Ναι αλλα τι ειναι ακριβως; Ειναι μια κολονα 9 μετρων και πρεπει να κανεις την μαϊμου για να ανεβεις;
Πτυσσόμενη σκάλα.
Ειναι 3400 Θεσεις για εποχικους και 600 για πολιτες. Εχουν πει και για 750 κανονικους πυροσβεστες αλλα αργοτερα. Τα αθληματα ειναι ζορικα αναλογα βεβαια και την φυσικη κατασταση του καθενα η σκαλα ειναι ευκολη μονο μην εχεις υψοφοβια τα εχω βγαλει 2 φορες τα αθληματα πιο ζορικες ειναι οι ελξεις.
Για πότε περίπου υπολογίζουμε ότι θα βγεί η προκύρηξη για τους πολίτες?
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
κοιτα, αν οντως παρει 4000 πυροσβεστες και οι 600 ειναι πολιτες, τοτε με γρηγορους υπολογισμους.420 θα ειναι στην κατηγορια του γενικου λυκειου και το 60% αυτων ητοι 252 θα ειναι οδηγοι κ οι αλλοι 168 μαχιμοι. Αν παρει 750... Τοτε δεν ξερω... Μορια για τα πτυχια δεν εχεις. Δεν αναφερει κατι για σχολες, περαν του δημοσιου ιεκ δασοπροστασιας.. Κατι τετοιο..ταχυδρομος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πολίτης, γεννημένος στις 26/6/1983, είμαι κάτοχος πτυχίου ΤΕΙ και μεταπτυχιακού στην διοίκηση επιχειρήσεων,δεν έχω δίπλωμα Γ κατηγορίας, μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για την πυροσβεστική, εφόσον βγει η προκύρηξη; Ξέρει κανείς αν έχω επιπλέον μόρια λόγω πτυχίων; Ευχαριστώ.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Για ποτε περιπου αναμενεται η προκυρηξη; χρειαζεται καλη γνωςη ξενης γλωςςας και υπολογιςτων; ευχαριςτω
Λενε στα κοντα για τους πενταετεις δηλαδη τις επομενες εβδομαδες. Και για τους 750 λογικα αργοτερα μετα τον σεπτεμβριο αυτα ακουγονται κανεις δεν ξερει σιγουρα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
Εγω ρε παιδια που ειμαι απο τεε β. Κυκλο απο τα 600 ατομα ποσα θα παρει?
Ρε μεγάλε σοβαρέψου, στέλνεις συνέχεια το ίδιο μήνυμα, για να μην εμφανίζεται σημαίνει ότι το έστειλες σε λάθος θέμα ήμαρτον δηλαδή... Ψάξε και λίγο
Greek_Army
Greek_Army
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
εγω λεω γυρω στο οκτωβριο. Αλλο Λ. Σ. Και αλλο Π. Σ.(δεν πας στην πυροσβεστικη για διοικητικος υπαλληλος για να χρειαζεσε γνωση η/υ φωτιες θα σβηνεισ)ταχυδρομος έγραψε:Για ποτε περιπου αναμενεται η προκυρηξη; Χρειαζεται καλη γνωςη ξενης γλωςςας και υπολογιςτων; Ευχαριςτω
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 53
Παίδες Καλημέρα. Νομίζω βγαίνει αύριο, μου το είπε κολλητός μέσα από σταθμό, με κάθε επιφύλαξη βέβαια για να είμαστε σωστοί.
ΒΑΛΙΑ έγραψε:Παιδια εχει βγει η προκυρηξη; Ξερει καποιος;
Όλοι μας ξέρουμε εκτός απο σένα,ΟΧΙ δεν έχει βγεί ακόμη λέμε.
Όταν βγεί θα το πάρεις χαμπάρι να είσαι σίγουρη.
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
εγω παλι δεν νομιζω να βγει μεσα στο καλοκαιρι.handballer έγραψε:Παίδες Καλημέρα. Νομίζω βγαίνει αύριο, μου το είπε κολλητός μέσα από σταθμό, με κάθε επιφύλαξη βέβαια για να είμαστε σωστοί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης