αλλο τι πιστευει ο καθενας και αλλο τι ισχυει τωρα,τωρα ισχυει οτι λεει η προκηρυξη και οι διαταξεις περι ενταξης και μονιμοποιησης και οτι δεν επιτρεπεται μεταθεση η αποσπαση!!σε 10 χρονια κανεος δεν ξερει τι θα γινει ετσι και αλλιως!!και εγω πιστευω καποια μερα θα παω στο φεγγαρι δεν εχει να λεειPolivolitis330 έγραψε:Εγώ πιστεύω οτι θα γίνουν μόνιμοι και ας λέει ορισμένου χρονου... Ετσι έγινε και με τους πυροσβέστες.. Ας μην ξεχνάμε οτι η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τα σύνορα και θα έχει για τουλάχιστον 10 χρόνια και
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

οι περισσοτεροι νομιζουν πως ειναι σαν τους εφ η προκηρυξη αυτοι και οτι μετα απο 5 χρονια μονιμοποιουνται και πιστευουν θα πανε σπιτι μετα,κατσε να δεις ποσοι θα φυγουν,εδω θα ειμαστεNikos as έγραψε:Εγώ το ξέρω αδερφέ αυτοί που νομίζουν ότι σε δύο χρόνια θα είναι στο σπίτι τους δεν το ξέρουν και νομίζουν ότι θα τους έχουνε σε κανένα γραφείο Ο άλλος λέει πονάνε τα πόδια μου από την ορθοστασία και συγκρίνει το delivery με το συνοριοφύλακα Και όμως αυτή είναι που κόβουν τις θέσεις από παιδιά που πραγματικά το αξίζουν και από παιδιά που δεν είναι γιωτάδες
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Γιατί ρε φίλε πόσο μάχιμος νομίζεις ότι είσαι τι αρμοδιότητες νομίζεις ότι θα έχεις γραφεας τον λαθρομετανάστων θα είσαι σιγά λες και είσαι σε καμία επίλεκτη ομάδα κομάντο η ποιο πολύ το έχετε μπερδέψειNikos as έγραψε:Εγώ το ξέρω αδερφέ αυτοί που νομίζουν ότι σε δύο χρόνια θα είναι στο σπίτι τους δεν το ξέρουν και νομίζουν ότι θα τους έχουνε σε κανένα γραφείο Ο άλλος λέει πονάνε τα πόδια μου από την ορθοστασία και συγκρίνει το delivery με το συνοριοφύλακα Και όμως αυτή είναι που κόβουν τις θέσεις από παιδιά που πραγματικά το αξίζουν και από παιδιά που δεν είναι γιωτάδες
Δεν είναι θέμα το ποσό μάχιμος είναι ο καθένας αλλά το πόσο έχει αντιληφθεί την δουλειά που κάνει ο συνοριοφύλακας
Ο άλλος είναι είδη συνοριοφύλακας και ρωτάει εμάς αν θα γίνει μόνιμος από κει και πέρα τι περιμένεις να σου πω
-
Polivolitis330
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 27
Ναι το ίδιο είναι και με τους εφ δεν υπάρχει μονιμότητα όπως και με τους ΕΠΟΠ και τα όλα το οτι λέει έτσι η προκήρυξη δεν λέει τπτ αν έχει ανάγκη δεν θα θα ξαναπάρει αλλους θα μονιμοποιηθουν
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

Ναι ακομα ενα παραδειγμα.λοιπον για αυτο που ειπα πιο πανω,το παιδι απο εδω λεει οτι δεν υπαρζει μονιμοτητα στους ειδικους και οτι ειναι το ιδιο με τους σφ και τους εποπ κτλπ αι βγαλε ακρηPolivolitis330 έγραψε:Ναι το ίδιο είναι και με τους εφ δεν υπάρχει μονιμότητα όπως και με τους ΕΠΟΠ και τα όλα το οτι λέει έτσι η προκήρυξη δεν λέει τπτ αν έχει ανάγκη δεν θα θα ξαναπάρει αλλους θα μονιμοποιηθουν
Φυσικά και έβαλα Σάμο και Κώ γιατί στην Αθήνα δεν θα περάσω και αν έβαζα Αθήνα πρώτη επιλογή , μπορεί να επηρεάσει την θέση μου και να μείνω έξω από την προκήρυξη . Δεν θέλετε μόνο εσείς να μπείτε γιατί το γουστάρετε . Υπάρχει και κόσμος που το αγαπάει και είναι διατεθειμένος να φύγει από το μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε για την αστυνομία. Επίσης αν θέλετε τόσο πολύ να μπείτε , θα είχατε μαζέψει μόρια , όπως κάνουμε οι πιο πολύ . Έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα και χρήμα , απλά ήμασταν άτυχοι γιατί 7 χρόνια δεν έβγαζε τίποτα.
Δηλαδή εγώ που μπήκα στα 18 στρατό και από το 12 που απολύθηκα έως το 19 δεν είχε βγάλει τίποτα. Με μηχανή που έβγαλα για αυτόν τον λόγο χωρίς να έχω οδηγήσει ποτέ , με φορτηγό που έβγαλα για αυτόν τον λόγο , με lower που έβγαλα για αυτόν τον λόγο , μην κρίνετε .
Εδώ μέσα είμαστε άντρες 27-28 χρονών που απλά πέσαμε σε άτυχη περίοδο και δεν φταίμε εμείς . Εσείς είστε πιτσιρίκια και έχετε χρόνια μπροστά σας και σας φταίνε οι άλλοι .
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

που κολανε αυτα που λες με το οτι αντι να βαλεις 1η επιλογη τον τοπο σου εβαλες πρωτα νησι,πλακα μας κανεις?και αμα περνουσες στο τοπο σου δλδ που το ξερεις εσυ,ρε τι λετε χαχαχαχαdimidimi έγραψε:Εδώ μέσα είμαστε άντρες 27-28 χρονών που απλά πέσαμε σε άτυχη περίοδο και δεν φταίμε εμείς . Εσείς είστε πιτσιρίκια και έχετε χρόνια μπροστά σας και σας φταίνε οι άλλοι .
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Φίλε τίποτα δεν επηρεάζει έπρεπε να ρωτήσεις πρώτα αυτό πάει με τα μόρια και όχι με την σειρά που δήλωσεςdimidimi έγραψε:Φυσικά και έβαλα Σάμο και Κώ γιατί στην Αθήνα δεν θα περάσω και αν έβαζα Αθήνα πρώτη επιλογή , μπορεί να επηρεάσει την θέση μου και να μείνω έξω από την προκήρυξη . Δεν θέλετε μόνο εσείς να μπείτε γιατί το γουστάρετε . Υπάρχει και κόσμος που το αγαπάει και είναι διατεθειμένος να φύγει από το μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε για την αστυνομία. Επίσης αν θέλετε τόσο πολύ να μπείτε , θα είχατε μαζέψει μόρια , όπως κάνουμε οι πιο πολύ . Έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα και χρήμα , απλά ήμασταν άτυχοι γιατί 7 χρόνια δεν έβγαζε τίποτα.
Όταν όμως εσύ θα έχεις τα ίδια μόρια με κάποιον άλλο που θα έχει βάλει πρώτη επιλογή το μέρος που περνάτε και εσύ δεύτερο , θα πάει αυτός .
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Τι μας λες έτσι σου είπαν αλλά μέσα λέει η προκήρυξηdimidimi έγραψε:Όταν όμως εσύ θα έχεις τα ίδια μόρια με κάποιον άλλο που θα έχει βάλει πρώτη επιλογή το μέρος που περνάτε και εσύ δεύτερο , θα πάει αυτός .
Σκεφτείτε καλά τι θα δηλώσετε , μπορεί να σας αφήσει απέξω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης