Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από BorderPolice »

Polivolitis330 έγραψε:Εγώ πιστεύω οτι θα γίνουν μόνιμοι και ας λέει ορισμένου χρονου... Ετσι έγινε και με τους πυροσβέστες.. Ας μην ξεχνάμε οτι η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τα σύνορα και θα έχει για τουλάχιστον 10 χρόνια και
αλλο τι πιστευει ο καθενας και αλλο τι ισχυει τωρα,τωρα ισχυει οτι λεει η προκηρυξη και οι διαταξεις περι ενταξης και μονιμοποιησης και οτι δεν επιτρεπεται μεταθεση η αποσπαση!!σε 10 χρονια κανεος δεν ξερει τι θα γινει ετσι και αλλιως!!και εγω πιστευω καποια μερα θα παω στο φεγγαρι δεν εχει να λεει
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Nikos as έγραψε:Εγώ το ξέρω αδερφέ αυτοί που νομίζουν ότι σε δύο χρόνια θα είναι στο σπίτι τους δεν το ξέρουν και νομίζουν ότι θα τους έχουνε σε κανένα γραφείο Ο άλλος λέει πονάνε τα πόδια μου από την ορθοστασία και συγκρίνει το delivery με το συνοριοφύλακα Και όμως αυτή είναι που κόβουν τις θέσεις από παιδιά που πραγματικά το αξίζουν και από παιδιά που δεν είναι γιωτάδες
οι περισσοτεροι νομιζουν πως ειναι σαν τους εφ η προκηρυξη αυτοι και οτι μετα απο 5 χρονια μονιμοποιουνται και πιστευουν θα πανε σπιτι μετα,κατσε να δεις ποσοι θα φυγουν,εδω θα ειμαστε
Giorgos 94.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 217

Δημοσίευση από Giorgos 94. »

Nikos as έγραψε:Εγώ το ξέρω αδερφέ αυτοί που νομίζουν ότι σε δύο χρόνια θα είναι στο σπίτι τους δεν το ξέρουν και νομίζουν ότι θα τους έχουνε σε κανένα γραφείο Ο άλλος λέει πονάνε τα πόδια μου από την ορθοστασία και συγκρίνει το delivery με το συνοριοφύλακα Και όμως αυτή είναι που κόβουν τις θέσεις από παιδιά που πραγματικά το αξίζουν και από παιδιά που δεν είναι γιωτάδες
Γιατί ρε φίλε πόσο μάχιμος νομίζεις ότι είσαι τι αρμοδιότητες νομίζεις ότι θα έχεις γραφεας τον λαθρομετανάστων θα είσαι σιγά λες και είσαι σε καμία επίλεκτη ομάδα κομάντο η ποιο πολύ το έχετε μπερδέψει

Nikos as
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Nikos as »

Δεν είναι θέμα το ποσό μάχιμος είναι ο καθένας αλλά το πόσο έχει αντιληφθεί την δουλειά που κάνει ο συνοριοφύλακας
Nikos as
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Nikos as »

Ο άλλος είναι είδη συνοριοφύλακας και ρωτάει εμάς αν θα γίνει μόνιμος από κει και πέρα τι περιμένεις να σου πω
Polivolitis330
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Polivolitis330 »

Ναι το ίδιο είναι και με τους εφ δεν υπάρχει μονιμότητα όπως και με τους ΕΠΟΠ και τα όλα το οτι λέει έτσι η προκήρυξη δεν λέει τπτ αν έχει ανάγκη δεν θα θα ξαναπάρει αλλους θα μονιμοποιηθουν
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Polivolitis330 έγραψε:Ναι το ίδιο είναι και με τους εφ δεν υπάρχει μονιμότητα όπως και με τους ΕΠΟΠ και τα όλα το οτι λέει έτσι η προκήρυξη δεν λέει τπτ αν έχει ανάγκη δεν θα θα ξαναπάρει αλλους θα μονιμοποιηθουν
Ναι ακομα ενα παραδειγμα.λοιπον για αυτο που ειπα πιο πανω,το παιδι απο εδω λεει οτι δεν υπαρζει μονιμοτητα στους ειδικους και οτι ειναι το ιδιο με τους σφ και τους εποπ κτλπ αι βγαλε ακρη

dimidimi
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από dimidimi »

Φυσικά και έβαλα Σάμο και Κώ γιατί στην Αθήνα δεν θα περάσω και αν έβαζα Αθήνα πρώτη επιλογή , μπορεί να επηρεάσει την θέση μου και να μείνω έξω από την προκήρυξη . Δεν θέλετε μόνο εσείς να μπείτε γιατί το γουστάρετε . Υπάρχει και κόσμος που το αγαπάει και είναι διατεθειμένος να φύγει από το μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε για την αστυνομία. Επίσης αν θέλετε τόσο πολύ να μπείτε , θα είχατε μαζέψει μόρια , όπως κάνουμε οι πιο πολύ . Έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα και χρήμα , απλά ήμασταν άτυχοι γιατί 7 χρόνια δεν έβγαζε τίποτα.
dimidimi
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δηλαδή εγώ που μπήκα στα 18 στρατό και από το 12 που απολύθηκα έως το 19 δεν είχε βγάλει τίποτα. Με μηχανή που έβγαλα για αυτόν τον λόγο χωρίς να έχω οδηγήσει ποτέ , με φορτηγό που έβγαλα για αυτόν τον λόγο , με lower που έβγαλα για αυτόν τον λόγο , μην κρίνετε .
dimidimi
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Εδώ μέσα είμαστε άντρες 27-28 χρονών που απλά πέσαμε σε άτυχη περίοδο και δεν φταίμε εμείς . Εσείς είστε πιτσιρίκια και έχετε χρόνια μπροστά σας και σας φταίνε οι άλλοι .
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

dimidimi έγραψε:Εδώ μέσα είμαστε άντρες 27-28 χρονών που απλά πέσαμε σε άτυχη περίοδο και δεν φταίμε εμείς . Εσείς είστε πιτσιρίκια και έχετε χρόνια μπροστά σας και σας φταίνε οι άλλοι .
που κολανε αυτα που λες με το οτι αντι να βαλεις 1η επιλογη τον τοπο σου εβαλες πρωτα νησι,πλακα μας κανεις?και αμα περνουσες στο τοπο σου δλδ που το ξερεις εσυ,ρε τι λετε χαχαχαχα
Giorgos 94.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

dimidimi έγραψε:Φυσικά και έβαλα Σάμο και Κώ γιατί στην Αθήνα δεν θα περάσω και αν έβαζα Αθήνα πρώτη επιλογή , μπορεί να επηρεάσει την θέση μου και να μείνω έξω από την προκήρυξη . Δεν θέλετε μόνο εσείς να μπείτε γιατί το γουστάρετε . Υπάρχει και κόσμος που το αγαπάει και είναι διατεθειμένος να φύγει από το μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε για την αστυνομία. Επίσης αν θέλετε τόσο πολύ να μπείτε , θα είχατε μαζέψει μόρια , όπως κάνουμε οι πιο πολύ . Έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα και χρήμα , απλά ήμασταν άτυχοι γιατί 7 χρόνια δεν έβγαζε τίποτα.
Φίλε τίποτα δεν επηρεάζει έπρεπε να ρωτήσεις πρώτα αυτό πάει με τα μόρια και όχι με την σειρά που δήλωσες

dimidimi
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Όταν όμως εσύ θα έχεις τα ίδια μόρια με κάποιον άλλο που θα έχει βάλει πρώτη επιλογή το μέρος που περνάτε και εσύ δεύτερο , θα πάει αυτός .
Giorgos 94.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

dimidimi έγραψε:Όταν όμως εσύ θα έχεις τα ίδια μόρια με κάποιον άλλο που θα έχει βάλει πρώτη επιλογή το μέρος που περνάτε και εσύ δεύτερο , θα πάει αυτός .
Τι μας λες έτσι σου είπαν αλλά μέσα λέει η προκήρυξη

dimidimi
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Σκεφτείτε καλά τι θα δηλώσετε , μπορεί να σας αφήσει απέξω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης