Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
Συμφωνώ ότι περνάνε σχολεία και έχουν 14 μήνες θητεία. Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά θα ήταν καλό μια μείωση 100 200 μόρια για να έχουν ελπίδες και άλλα παιδιά. Και 300 400 μόρια να παίρνουν παραπάνω, δεν είναι καθόλου λίγα !
1600 εποπ και 1000 έως τέλη Γενάρη διαβάζω.2600 σύνολο. Δε το λες καθόλου λίγο. Θα μας ωφελούσε όσο τίποτα
Και 1000 οβα*
Αυτό που λέτε να βγει πρώτα ΕπΟπ καμία σχέση δεν έχει! Όποιος θέλει να γίνει ΕπΟπ δεν θα ασχοληθεί καν με τη ΟΠΠΙ άποψη μου.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 42
Ναι οσοι εχουν καλα μορια και ειχαν εξ αρχης στοχο τον Στρατο, δε θα ασχοληθουν με την ΟΠΠΙ!Ειδικα αυτοι που εχουν πτυχια και μπαινουν σε ειδικοτητες με το πτυχιο τους!
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 45
Μακάρι να βγουν για εποπ πρώτα να απορροφήσει εκεί πολλά άτομα
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Θα πλημμυρισουμε παλι απο τριτεκνους και πολυτεκνους αν αφησουν ετσι τα μορια, δεν υπαρχει σωτηρια!
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
Ο μάγκας που είπε ότι είναι δίκαιο να πάει όριο ηλικίας 30 και 32.125 κυβικά μηχανική γιατί να παίρνει 300 μόρια ίσα με μια χιλιάρα που δεν μπορείς να οδηγήσεις καν μηχανή έξω στον δρόμο και αν σε πιάσουν θα σε γράψουν και προπερσυ τους περάσανε. Γιατί να παίρνουν αυτοί που πάνε έφεδροι 500 μόρια και 500 για ειδικές δυνάμεις; Αυτό είναι δίκιο μάγκα μου; Για απαντησε μου...
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Αδικο ειναι επισης ο πολυτεκνος να παιρνει 300 και ο αλλος που τελειωσε το ιεκ με τα ιδια μαθηματα της αστυφυλακων να παιρνει 200! Δηλαδη μας λενε καλυτερα να εισαι πολυτεκνος παρα να εχεις το πτυχιο του ιεκ που σου εκαναν μαθημα αστυνομικοι. Αλλη μια αδικια ειναι να μπαινουν στην ιδια κατηγορια τα απολυτηρια Γενικου Λυκιου με αυτα των Επαλ! Και σιγουρα αυτο με την μηχανη ειναι μεγαλη μλκια!
Λευτεριά στους 3τεκνους, πολύτεκνους και στους δεα ειδικών δυνάμεων
Απορώ με κάποιους από εσάς ποσό ζήλο και κακιά έχετε. Κράζετε ο για τους δεα ειδ δυνάμεων χαχαχαχαχ να είχατε τα @@ να πηγαίνατε και Εσείς κύριοι. Φαγανε λιλι στα σχολεία + 14 μήνες θητείας και έχετε τα μούτρα να κλαίγεστε για τα μόρια που τους δίνουν ; Αθάνατη Ελλάδα όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !
*ΥΓ δεν ήμουν δεα
*ΥΓ δεν ήμουν δεα
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
χαχαχαχαΒμκδ έγραψε:Λευτεριά στους 3τεκνους, πολύτεκνους και στους δεα ειδικών δυνάμεων
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Βμκδ έγραψε:Λευτεριά στους 3τεκνους, πολύτεκνους και στους δεα ειδικών δυνάμεων
Και στον γκαρντιαν και στον φυλακα μουσειων και αρχαιολογικων χωρων
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Προσωπικα συμφωνω να παιρνουν 1000 οι δεα εδ! Αλλα τριτεκνοι-πολυτεκνοι παιρνουν πολλα κατα η γνωμη μου! Να παιρνουν ενα 100αρι καλα ειναι!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Με το να γραφετε εδω περα καθε μερα τα ιδια για τις αδικιες που θεωρειτε πιστευετε θα αλλαξει κατι; Ετσι ειναι η προκυρηξη και δεν θα αλλαξει κατι (λογικα) . Μην κουραζσστε να γραφετε τα ιδια και τα ιδια δεν θα μπει ο Χρυσοχοιδης να τα δει ελεος. Και εμενα με συμφερει να παιρνει το ecdl αντε να το μοριοδοτησουν και αυτο εχω και τις 6 ενοτητες. Μαικ αν με ακους μοριοδοτησε το!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες