Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Θα σε γελασω φιλε! Απο οτι ξερω απαγορευεται σε εμφανες σημειο. Τωρα στην γαμπα με την παραλλαγη δεν θα φαινεται! Ψαξε καποια παλαιοτερη προκηρυξη να δεις!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Νομιζω πως πλεων δεν υπαρχει θεμα με τ τατουαζ.. εαν γνωριζει καποιος κατι παραπανω ας μας πει..
...

Δημοσίευση από ... »

Άμα ειχες φτιάξει αγαλματάκια από σκάκι δν θα ειχες θέμα τώρα με το τζόκερ έχεις σίγουρα θέμα έτσι μου είπαν από το αρχηγείο... πωωωωωωωωωωωωωωω
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Από ότι διάβασα κγω στα σώματα ασφαλείας επιτρέπεται το τατουάζ αρκεί να μην είναι σε εμφανή σημείο και να μην είναι εθνικιστικού χαρακτήρα νομιζω
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αυτο με το εμφανες σημειο δεν το εχω καταλαβει.. αντε ενταξει πζ λαιμος η μανικη η μπρατσο να φενεται μεχρι κατω.. εγω πχ εχω ενα μεσα απο το μπρατσο το οποιο δυσκολα φενεται κ με κοντομανικο μονο αν σηκωσω πολυ τα χερια ισως κ στην αναταση.. χαχα.. τι γινεται με αυτο?;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Μωρέ κ εγώ έχω ένα στην Γάμπα... Απλά έγινε αυτό που έγινε τότε με τα 2 άτομα που τα έκοψαν και γι'αυτό ρώτησα γιατί αυτοί τα αλλάζουνε κάθε 3 και λίγο και δεν ξέρεις τι σου γίνεται
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Στη προκυρηξη του 2011 ελεγε οτι απαγορευεται η δερματοστηξια.. νομιζω πως πλεον εποτρεπεται αρκει να μη φαινεται οταν φορας τη στολη!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι του 11 το ειδα αν κ το θυμαμαι κ εγω.. μετα κατι αλλαξε ειχαν παει κ δικαστικα κ αλλα πολλα... λογικα περναω.. γιατι κ με στολη το ιδιο ειναι.. αντε να παρω αν με το καλο με παρουν εαν.. κ αν προλαβω κ το οριο ηλικιας αντε να ωαλβ κ ενα νουμερο μεγαλυτερη μπλουζαΕικόναΕικόνα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Κοίτα... είχε γίνει ένα θέμα με 2 ε. φ. και το 2016 ο ένας πήρε σαν αποζημίωση επηδη τον είχανε κόψει για ένα τατουάζ στην γάμπα 90.000? και επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στην δουλειά του... Γι'αυτό ρωτάω εάν επιτρέπεται ή όχι γιατί ο συγκεκριμένος είχε πάει στο ΣτΕ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν εχω ακουσει κ εχω δει καλα το στε εχει πει οτι επιτρεπεται.. τωρα κανεις δεν ξερει με βεβαιωτητα περα απο αυτους που το περασανε κ κανα 2 αλλους π θα στο πουνε ντομπρα κ οχι με πολλα πολλα.. κ εγω εχω ακουσει για αποζημιωσεις που εχουν δωσει και καλα για τον καιρο που δεν ειχαν μπει.. κ απο αλλους βεβαια εχω ακουσει πως εχουν παει κ δικαστικα κ μονο χρηνα κ χρονο χασανε.. τωρα τι παιζει θα το δουμε τοτε κ ελπιζω και συντομα!!!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν και τα 90,000 πολλα μου φενονται φιλε.. παρα πολλα..5 χρονια του φαγανε τι περνει δλδ ο εφ 18.000 το χρονο;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

88.140 πήρε για την ακρίβεια... Όσοι ήτανε όλοι οι μισθοί που έλειπε τόσα χρόνια + τα επιδόματα + χίλια 2 και γύρισε και πίσω στην δουλειά... αυτό έχει σημασία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Μακαρι τι να πω; μακαρι απλα. το 11 φυσικα ηταν πιο δυσκολα με τα τατουαζ ασε που δεν υπηρχαν κ πολλα... πλεων ετο λενε μοδα κ εχουν σ οτι λογης ηλικια θες.. οποτε καλο ειναι να το βγαλουν απλα να εχουν ενα οριο.. πολυ εμφανες λαιμους σβερκους χερια κατω κτλπ
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Καλά ναι... κανονικά θα πρέπει να είναι στο όριο του κοντομανικου... Άπορο όμως τον άλλον που είχε στο πόδι γιατί τον κόψανε τότε... Αφού δεν υπάρχει καμία στολή με βερμούδα έτσι ώστε να φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν θα επρεπε να φερεις καθολου δερματοστιξια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες