Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Θα σε γελασω φιλε! Απο οτι ξερω απαγορευεται σε εμφανες σημειο. Τωρα στην γαμπα με την παραλλαγη δεν θα φαινεται! Ψαξε καποια παλαιοτερη προκηρυξη να δεις!
Νομιζω πως πλεων δεν υπαρχει θεμα με τ τατουαζ.. εαν γνωριζει καποιος κατι παραπανω ας μας πει..
Άμα ειχες φτιάξει αγαλματάκια από σκάκι δν θα ειχες θέμα τώρα με το τζόκερ έχεις σίγουρα θέμα έτσι μου είπαν από το αρχηγείο... πωωωωωωωωωωωωωωω
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Από ότι διάβασα κγω στα σώματα ασφαλείας επιτρέπεται το τατουάζ αρκεί να μην είναι σε εμφανή σημείο και να μην είναι εθνικιστικού χαρακτήρα νομιζω
Αυτο με το εμφανες σημειο δεν το εχω καταλαβει.. αντε ενταξει πζ λαιμος η μανικη η μπρατσο να φενεται μεχρι κατω.. εγω πχ εχω ενα μεσα απο το μπρατσο το οποιο δυσκολα φενεται κ με κοντομανικο μονο αν σηκωσω πολυ τα χερια ισως κ στην αναταση.. χαχα.. τι γινεται με αυτο?;
-
- Λοχαγός
Μωρέ κ εγώ έχω ένα στην Γάμπα... Απλά έγινε αυτό που έγινε τότε με τα 2 άτομα που τα έκοψαν και γι'αυτό ρώτησα γιατί αυτοί τα αλλάζουνε κάθε 3 και λίγο και δεν ξέρεις τι σου γίνεται
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Στη προκυρηξη του 2011 ελεγε οτι απαγορευεται η δερματοστηξια.. νομιζω πως πλεον εποτρεπεται αρκει να μη φαινεται οταν φορας τη στολη!
Ναι του 11 το ειδα αν κ το θυμαμαι κ εγω.. μετα κατι αλλαξε ειχαν παει κ δικαστικα κ αλλα πολλα... λογικα περναω.. γιατι κ με στολη το ιδιο ειναι.. αντε να παρω αν με το καλο με παρουν εαν.. κ αν προλαβω κ το οριο ηλικιας αντε να ωαλβ κ ενα νουμερο μεγαλυτερη μπλουζα

-
- Λοχαγός
Κοίτα... είχε γίνει ένα θέμα με 2 ε. φ. και το 2016 ο ένας πήρε σαν αποζημίωση επηδη τον είχανε κόψει για ένα τατουάζ στην γάμπα 90.000? και επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στην δουλειά του... Γι'αυτό ρωτάω εάν επιτρέπεται ή όχι γιατί ο συγκεκριμένος είχε πάει στο ΣτΕ
Αν εχω ακουσει κ εχω δει καλα το στε εχει πει οτι επιτρεπεται.. τωρα κανεις δεν ξερει με βεβαιωτητα περα απο αυτους που το περασανε κ κανα 2 αλλους π θα στο πουνε ντομπρα κ οχι με πολλα πολλα.. κ εγω εχω ακουσει για αποζημιωσεις που εχουν δωσει και καλα για τον καιρο που δεν ειχαν μπει.. κ απο αλλους βεβαια εχω ακουσει πως εχουν παει κ δικαστικα κ μονο χρηνα κ χρονο χασανε.. τωρα τι παιζει θα το δουμε τοτε κ ελπιζω και συντομα!!!
Αν και τα 90,000 πολλα μου φενονται φιλε.. παρα πολλα..5 χρονια του φαγανε τι περνει δλδ ο εφ 18.000 το χρονο;
-
- Λοχαγός
88.140 πήρε για την ακρίβεια... Όσοι ήτανε όλοι οι μισθοί που έλειπε τόσα χρόνια + τα επιδόματα + χίλια 2 και γύρισε και πίσω στην δουλειά... αυτό έχει σημασία
Μακαρι τι να πω; μακαρι απλα. το 11 φυσικα ηταν πιο δυσκολα με τα τατουαζ ασε που δεν υπηρχαν κ πολλα... πλεων ετο λενε μοδα κ εχουν σ οτι λογης ηλικια θες.. οποτε καλο ειναι να το βγαλουν απλα να εχουν ενα οριο.. πολυ εμφανες λαιμους σβερκους χερια κατω κτλπ
-
- Λοχαγός
Καλά ναι... κανονικά θα πρέπει να είναι στο όριο του κοντομανικου... Άπορο όμως τον άλλον που είχε στο πόδι γιατί τον κόψανε τότε... Αφού δεν υπάρχει καμία στολή με βερμούδα έτσι ώστε να φαίνεται...
Δεν θα επρεπε να φερεις καθολου δερματοστιξια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες