Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dimis

Δημοσίευση από dimis »

Τι κανετε παιδες; καλη επιτυχια σε αυτους που περιμενουν αποτελεσματα τα οποια ελπιζω να βγουν το συντομοτερο. να ρωτησω κατι. οι ειδικοι φρουροι εντασονται στον υφυπουργο εμμανουηλ οθ. οθωνα?
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από krhtikos123 »

g_tanasis έγραψε:Παιδια με πηραν τηλ να παω στο τμημα νεαπολεωσ...2380 στην α εχω. Πωπω θα σπασει η καρδια μου. Ουφφφ. Τρεχω και οταν ελθω θα σας ενημερωσω παιδεσ...
Αντε να δουμε... Σε θέλουν για ισοψηφία, ή για τίποτα άλλο... Κράτα μας ενήμερους... !Εικόνα

Μια βάρδια η ζωή μου...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ρωτα μια κ τις βασεις ρε! Οι ειδικοι ξερουν.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

krhtikos123 έγραψε:
g_tanasis έγραψε:Παιδια με πηραν τηλ να παω στο τμημα νεαπολεωσ...2380 στην α εχω. Πωπω θα σπασει η καρδια μου. Ουφφφ. Τρεχω και οταν ελθω θα σας ενημερωσω παιδεσ...
Αντε να δουμε... Σε θέλουν για ισοψηφία, ή για τίποτα άλλο... Κράτα μας ενήμερους... !Εικόνα

ισοψηφια ειναι... Η για επιτυχων η για επιλαχων... Για να δουμε!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από asimike »

καλη σου τυχη, περιμενουμε νεα. Ποοοοοοοοοο βαραγε και το πρωι κατα τις 9 το τηλ. Και δεν το σηκωσα ο μακακας. Αρχιζω και πιστευω οτι ηταν για κληρωση...
ΕΛΛΑΣ
Lion
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Lion »

Καλημερα μαγκες, τι λεει; Ολα καλα; Πηρα τελικα το πρωι τηλ στο ΑΤ Νεαπολεως Θεσσαλονικης και ο υπαστυνομος κ. Ελευθερουδακης (ηταν ο αρμοδιος οταν καταθεταμε τα χαρτια μας) μου ειπε κατα λεξη:
"Με καθε επιφυλαξη, θα ανακοινωθουν την Παρασκευη το βραδυ στο Internet"
Αυτη την πληροφορια ειχα και σας την μεταφερω, φιλοι μου :)
και παλι καλημερα :)
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ε εισαι μακακας... Εγω το εχω ανοιχτο ημερα νυχτα αλλα τιποτα! Με πηραν με αποκρυψη 10:00 σημερα κ ηταν για ενα γκαλοπ.
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από bonito »

Καλημερα ρεεεεεεεε... Λοιπον με πηραν τηλ για κληρωση... Με 2470 στην α' απο το αστυνομικο τμημα στο ντεπω (θεσσαλονικη.). Παω να ενημερωθω και επιστρεφω παλικαρια για ενημερωση. Οποιος πει μαλακια για παπαντες και τετοια, δεν ξερω να παει να παιξει κανα προ στο πλει.:) Μιλαμε μετα. Βεβαια δεν μου ειπαν με ποσους ισοψηφω... Ενιγουει... ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

bonito έγραψε:Καλημερα ρεεεεεεεε... Λοιπον με πηραν τηλ για κληρωση... Με 2470 στην α' απο το αστυνομικο τμημα στο ντεπω. Παω να ενημερωθω και επιστρεφω παλικαρια για ενημερωση. Οποιος πει μαλακια για παπαντες και τετοια, δεν ξερω να παει να παιξει κανα προ στο πλει.:) Μιλαμε μετα.
αντε καλη επιτυχια ρε τρελε!Εικόνα
XARIS

Δημοσίευση από XARIS »

Ρε τσακαλια καλημερα. Το γεγονος οτι παιζει τοσο αγχος το κατανοω, κ εγω προσπαθω αρκετες προκυρηξεις να μπω στο σωμα. Αλλα τοσο καιρο λεμε αρχες οκτωβρη, περνανε οι μερες, μετα λεει καποιος απο 4 του μηνα κ μετα, μετα λενε για 11 του μηνα (κ μαλιστα ηταν κ σιγουροι) κ τωρα το παμε απο μερα σε μερα. Κ ολοι εχουμε (υποτειθεται) εγκυρες πηγες. Ας ξεκολλησουμε λιγο με τις ημ/νιες, οπως ειπε καποιος παραπανω δε τελειωνει η ζωη σε μια προκυρηξη. Καθε εμποδιο για καλο. Αυτο που καταφερνετε με ολα αυτα, ειναι, να ταλαιπωρητε το μυαλο σας, τοσους που διαβαζουν το φορουμ, κ στη τελικη δεν ειμαστε γνωστες. Ας το παραδεχτουμε παιδια, εχουμε πληρη μεσανυχτα για το ποτε θα βγουν κ ποιες θα ειναι οι βασεις. Τσιλ αουτ λιγακι μα μεγαλα παιδια ειμαστε. Σιγα μη τους νοιαζει το αγχος μας. Δεκαρα δεν δινουν. Δε μιλαω εκ του ασφαλους κ εγω χρονια στο μεροκαματο ειμαι αλλα κ αυτο που παιζει εδω μεσα μου χει φαει 10 χρονια απ τη ζωη μου! Ουφφ τι να πω ρε μαγκες σορι αν τα ειπα λιγακι χυμα αλλα μη ξεχνατε πως η γενια μας ειναι η πιο δυνατη απ ολες. Καλο κουραγιο
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

Αντε καλη τυχη και σε εσενα! Καλα στην Αθηνα τιποτα; Μονο Θεσαλλονικη περνουν τηλ για ισοψηφιες wtf?
ΕΛΛΑΣ
Lion
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Lion »

Καλη επιτυχια boni! Ο Θεος μαζι σου!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εσυ σταθη; Τιποτα?
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

asimike έγραψε:Αντε καλη τυχη και σε εσενα! Καλα στην Αθηνα τιποτα; Μονο Θεσαλλονικη περνουν τηλ για ισοψηφιες wtf;
και εδω εχουν παρει! Ο νικοςλοκ ειναι τωρα στο τμημα και αλλοι ποσοι που δε 3ερουμε!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

sta8hsss έγραψε:
asimike έγραψε:Αντε καλη τυχη και σε εσενα! Καλα στην Αθηνα τιποτα; Μονο Θεσαλλονικη περνουν τηλ για ισοψηφιες wtf;
και εδω εχουν παρει! Ο νικοςλοκ ειναι τωρα στο τμημα και αλλοι ποσοι που δε 3ερουμε!
χμμμμ α οκ! Δεν εχουμε μαθει τιποτα απο κανενα ομως για καμια βαση ε;
ΕΛΛΑΣ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες