Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Τι κανετε παιδες; καλη επιτυχια σε αυτους που περιμενουν αποτελεσματα τα οποια ελπιζω να βγουν το συντομοτερο. να ρωτησω κατι. οι ειδικοι φρουροι εντασονται στον υφυπουργο εμμανουηλ οθ. οθωνα?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Αντε να δουμε... Σε θέλουν για ισοψηφία, ή για τίποτα άλλο... Κράτα μας ενήμερους... !g_tanasis έγραψε:Παιδια με πηραν τηλ να παω στο τμημα νεαπολεωσ...2380 στην α εχω. Πωπω θα σπασει η καρδια μου. Ουφφφ. Τρεχω και οταν ελθω θα σας ενημερωσω παιδεσ...

Μια βάρδια η ζωή μου...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Ρωτα μια κ τις βασεις ρε! Οι ειδικοι ξερουν.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ισοψηφια ειναι... Η για επιτυχων η για επιλαχων... Για να δουμε!krhtikos123 έγραψε:Αντε να δουμε... Σε θέλουν για ισοψηφία, ή για τίποτα άλλο... Κράτα μας ενήμερους... !g_tanasis έγραψε:Παιδια με πηραν τηλ να παω στο τμημα νεαπολεωσ...2380 στην α εχω. Πωπω θα σπασει η καρδια μου. Ουφφφ. Τρεχω και οταν ελθω θα σας ενημερωσω παιδεσ...
καλη σου τυχη, περιμενουμε νεα. Ποοοοοοοοοο βαραγε και το πρωι κατα τις 9 το τηλ. Και δεν το σηκωσα ο μακακας. Αρχιζω και πιστευω οτι ηταν για κληρωση...g_tanasis έγραψε:Παιδια με πηραν τηλ να παω στο τμημα νεαπολεωσ...2380 στην α εχω. Πωπω θα σπασει η καρδια μου. Ουφφφ. Τρεχω και οταν ελθω θα σας ενημερωσω παιδεσ...
ΕΛΛΑΣ
-
- Posts in topic: 17
Καλημερα μαγκες, τι λεει; Ολα καλα; Πηρα τελικα το πρωι τηλ στο ΑΤ Νεαπολεως Θεσσαλονικης και ο υπαστυνομος κ. Ελευθερουδακης (ηταν ο αρμοδιος οταν καταθεταμε τα χαρτια μας) μου ειπε κατα λεξη:
"Με καθε επιφυλαξη, θα ανακοινωθουν την Παρασκευη το βραδυ στο Internet"
Αυτη την πληροφορια ειχα και σας την μεταφερω, φιλοι μου :)
και παλι καλημερα :)
"Με καθε επιφυλαξη, θα ανακοινωθουν την Παρασκευη το βραδυ στο Internet"
Αυτη την πληροφορια ειχα και σας την μεταφερω, φιλοι μου :)
και παλι καλημερα :)
-
- Ταξίαρχος
Ε εισαι μακακας... Εγω το εχω ανοιχτο ημερα νυχτα αλλα τιποτα! Με πηραν με αποκρυψη 10:00 σημερα κ ηταν για ενα γκαλοπ.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
Καλημερα ρεεεεεεεε... Λοιπον με πηραν τηλ για κληρωση... Με 2470 στην α' απο το αστυνομικο τμημα στο ντεπω (θεσσαλονικη.). Παω να ενημερωθω και επιστρεφω παλικαρια για ενημερωση. Οποιος πει μαλακια για παπαντες και τετοια, δεν ξερω να παει να παιξει κανα προ στο πλει.:) Μιλαμε μετα. Βεβαια δεν μου ειπαν με ποσους ισοψηφω... Ενιγουει... ...
αντε καλη επιτυχια ρε τρελε!bonito έγραψε:Καλημερα ρεεεεεεεε... Λοιπον με πηραν τηλ για κληρωση... Με 2470 στην α' απο το αστυνομικο τμημα στο ντεπω. Παω να ενημερωθω και επιστρεφω παλικαρια για ενημερωση. Οποιος πει μαλακια για παπαντες και τετοια, δεν ξερω να παει να παιξει κανα προ στο πλει.:) Μιλαμε μετα.

Ρε τσακαλια καλημερα. Το γεγονος οτι παιζει τοσο αγχος το κατανοω, κ εγω προσπαθω αρκετες προκυρηξεις να μπω στο σωμα. Αλλα τοσο καιρο λεμε αρχες οκτωβρη, περνανε οι μερες, μετα λεει καποιος απο 4 του μηνα κ μετα, μετα λενε για 11 του μηνα (κ μαλιστα ηταν κ σιγουροι) κ τωρα το παμε απο μερα σε μερα. Κ ολοι εχουμε (υποτειθεται) εγκυρες πηγες. Ας ξεκολλησουμε λιγο με τις ημ/νιες, οπως ειπε καποιος παραπανω δε τελειωνει η ζωη σε μια προκυρηξη. Καθε εμποδιο για καλο. Αυτο που καταφερνετε με ολα αυτα, ειναι, να ταλαιπωρητε το μυαλο σας, τοσους που διαβαζουν το φορουμ, κ στη τελικη δεν ειμαστε γνωστες. Ας το παραδεχτουμε παιδια, εχουμε πληρη μεσανυχτα για το ποτε θα βγουν κ ποιες θα ειναι οι βασεις. Τσιλ αουτ λιγακι μα μεγαλα παιδια ειμαστε. Σιγα μη τους νοιαζει το αγχος μας. Δεκαρα δεν δινουν. Δε μιλαω εκ του ασφαλους κ εγω χρονια στο μεροκαματο ειμαι αλλα κ αυτο που παιζει εδω μεσα μου χει φαει 10 χρονια απ τη ζωη μου! Ουφφ τι να πω ρε μαγκες σορι αν τα ειπα λιγακι χυμα αλλα μη ξεχνατε πως η γενια μας ειναι η πιο δυνατη απ ολες. Καλο κουραγιο
Αντε καλη τυχη και σε εσενα! Καλα στην Αθηνα τιποτα; Μονο Θεσαλλονικη περνουν τηλ για ισοψηφιες wtf?
ΕΛΛΑΣ
-
- Posts in topic: 17
Καλη επιτυχια boni! Ο Θεος μαζι σου!
-
- Ταξίαρχος
και εδω εχουν παρει! Ο νικοςλοκ ειναι τωρα στο τμημα και αλλοι ποσοι που δε 3ερουμε!asimike έγραψε:Αντε καλη τυχη και σε εσενα! Καλα στην Αθηνα τιποτα; Μονο Θεσαλλονικη περνουν τηλ για ισοψηφιες wtf;
χμμμμ α οκ! Δεν εχουμε μαθει τιποτα απο κανενα ομως για καμια βαση ε;sta8hsss έγραψε:και εδω εχουν παρει! Ο νικοςλοκ ειναι τωρα στο τμημα και αλλοι ποσοι που δε 3ερουμε!asimike έγραψε:Αντε καλη τυχη και σε εσενα! Καλα στην Αθηνα τιποτα; Μονο Θεσαλλονικη περνουν τηλ για ισοψηφιες wtf;
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες