Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Εμένα πάντως μου είπαν απτο υπουργείο μέχρι αύριο να βγει των αστυνομικών αυτός ήταν ο στόχος και απο την επόμενη βδομάδα οι κατηγορίες ΠΕ ΤΕ πολιτικό. Τώρα θα δείξει υπουργός και υφυπουργός είπαν μέχρι το Δεκέμβρη θα πρέπει να έχουμε προσλήψεις. Τι να πω
Δηλαδή σου είπαν ότι μέχρι αύριο θα βγει η προκυρηξη για το ένστολο προσωπικό της δικαστικής;
Πως θα βγει αύριο ρε παιδιά; Από τη στιγμή που θα πάει τυπογραφείο μετά θέλει κάποιες μέρες για να εκδοθεί.
Και οι αιτήσεις δε ξεκινάνε αμέσως, θέλει 5 μέρες ελάχιστο.
Και οι αιτήσεις δε ξεκινάνε αμέσως, θέλει 5 μέρες ελάχιστο.
Εγώ μόλις πήρα στο υπουργείο να ρωτήσω εάν έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγει η προκυρηξη και μου είπανε πως δεν έχουν επίσημη ενημέρωση και είναι άγνωστο το πότε θα βγει.
Αυτό μου είχαν πει πριν μια βδομάδα για τους 635 αλλά ούτε εγώ το πιστεύω πλέον. Τώρα πως θα γίνει αυτό που λένε για οριστικά αποτελέσματα το Δεκέμβρη δε ξέρω αν αργήσει και άλλο
Η προκυρηξη μπορεί να σκάσει ανά πάσα ώρα Και στιγμη
Νομίζω χρειάζεται 10 μέρες για να εκδοθεί η προκυρηξη όταν πάει στο εθνικό τυπογραφείο.
Καλησπέρα
Ένας γνωστής περί ΑΣΕΠ και μισθολογικά να μας εξηγήσει τις διαφορές ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ για το οικονομικό κομμάτι.
Ευχαριστώ
Ένας γνωστής περί ΑΣΕΠ και μισθολογικά να μας εξηγήσει τις διαφορές ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ για το οικονομικό κομμάτι.
Ευχαριστώ
Γνωριζει κανενας αν για το πολιτικο προσωπικο θα παρει μονο επιτυχοντες του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2Γ/2022;
Γραψε στην αναζητηση ενιαιο μισθολογιο δημοσιων υπαλληλων 2023 και δες στους πινακες τις διαφορες.
Στο ιδιο μισθολογιο θα ανηκει και ενστολο και πολιτικο προσωπικο.
Τέλεια, μια χαρά.
Περί μοριοδοτησης όμως μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε μέχρι να δημοσιευθεί η προκήρυξη γιατι θα είναι ΑΣΕΠ αλλά παράλληλα θα έχουμε και μόρια από στρατό. Για ένστολους πάντα.
Περί μοριοδοτησης όμως μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε μέχρι να δημοσιευθεί η προκήρυξη γιατι θα είναι ΑΣΕΠ αλλά παράλληλα θα έχουμε και μόρια από στρατό. Για ένστολους πάντα.
Στο φεκ σε παραπέμπει στο άρθρο 29 του νόμου 4765 /2021 για τον υπολογισμό των μορίων. Βαθμός απολυτήριου επί 30,proficiency 90 μόρια, στρατός ανάλογα που έχει υπηρετήσει ο καθένας, προϋπηρεσία 7 μόρια έως 84 μήνες σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα με συνάφεια στην προκυρησομενη θέση.
Μέχρι στιγμής αυτό ισχύει, ότι θα πάρουν πολιτικό προσωπικό μόνο από τους επιτυχόντες του πανελληνίου γραπτού. Και λέω μέχρι στιγμής γιατι μέχρι τον Αύγουστο θα γινόταν ξεχωριστός γραπτός και προφορικός διαγωνισμός για την δικαστική αστυνομία. Τα έχουν κάνει θάλασσα μέχρι τώρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες