Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dimikaro1

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Εμένα πάντως μου είπαν απτο υπουργείο μέχρι αύριο να βγει των αστυνομικών αυτός ήταν ο στόχος και απο την επόμενη βδομάδα οι κατηγορίες ΠΕ ΤΕ πολιτικό. Τώρα θα δείξει υπουργός και υφυπουργός είπαν μέχρι το Δεκέμβρη θα πρέπει να έχουμε προσλήψεις. Τι να πω
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από vaglok »

dimikaro1 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 10:48 am Εμένα πάντως μου είπαν απτο υπουργείο μέχρι αύριο να βγει των αστυνομικών αυτός ήταν ο στόχος και απο την επόμενη βδομάδα οι κατηγορίες ΠΕ ΤΕ πολιτικό. Τώρα θα δείξει υπουργός και υφυπουργός είπαν μέχρι το Δεκέμβρη θα πρέπει να έχουμε προσλήψεις. Τι να πω
Δηλαδή σου είπαν ότι μέχρι αύριο θα βγει η προκυρηξη για το ένστολο προσωπικό της δικαστικής;
Gioleos

Δημοσίευση από Gioleos »

Πως θα βγει αύριο ρε παιδιά; Από τη στιγμή που θα πάει τυπογραφείο μετά θέλει κάποιες μέρες για να εκδοθεί.
Και οι αιτήσεις δε ξεκινάνε αμέσως, θέλει 5 μέρες ελάχιστο.
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vaglok »

Εγώ μόλις πήρα στο υπουργείο να ρωτήσω εάν έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγει η προκυρηξη και μου είπανε πως δεν έχουν επίσημη ενημέρωση και είναι άγνωστο το πότε θα βγει.
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Αυτό μου είχαν πει πριν μια βδομάδα για τους 635 αλλά ούτε εγώ το πιστεύω πλέον. Τώρα πως θα γίνει αυτό που λένε για οριστικά αποτελέσματα το Δεκέμβρη δε ξέρω αν αργήσει και άλλο
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Magnum7 »

Η προκυρηξη μπορεί να σκάσει ανά πάσα ώρα Και στιγμη
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

dimikaro1 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 10:48 am Εμένα πάντως μου είπαν απτο υπουργείο μέχρι αύριο να βγει των αστυνομικών αυτός ήταν ο στόχος και απο την επόμενη βδομάδα οι κατηγορίες ΠΕ ΤΕ πολιτικό. Τώρα θα δείξει υπουργός και υφυπουργός είπαν μέχρι το Δεκέμβρη θα πρέπει να έχουμε προσλήψεις. Τι να πω
Νομίζω χρειάζεται 10 μέρες για να εκδοθεί η προκυρηξη όταν πάει στο εθνικό τυπογραφείο.
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vaglok »

Magnum7 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 11:14 am Η προκυρηξη μπορεί να σκάσει ανά πάσα ώρα Και στιγμη
Λες;
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Magnum7 »

Φαντάζομαι….
JusticeStuff

Δημοσίευση από JusticeStuff »

Καλησπέρα

Ένας γνωστής περί ΑΣΕΠ και μισθολογικά να μας εξηγήσει τις διαφορές ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ για το οικονομικό κομμάτι.

Ευχαριστώ
dimimits

Δημοσίευση από dimimits »

Γνωριζει κανενας αν για το πολιτικο προσωπικο θα παρει μονο επιτυχοντες του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2Γ/2022;
dimimits

Δημοσίευση από dimimits »

JusticeStuff έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 11:42 am Καλησπέρα

Ένας γνωστής περί ΑΣΕΠ και μισθολογικά να μας εξηγήσει τις διαφορές ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ για το οικονομικό κομμάτι.

Ευχαριστώ
Γραψε στην αναζητηση ενιαιο μισθολογιο δημοσιων υπαλληλων 2023 και δες στους πινακες τις διαφορες.

Στο ιδιο μισθολογιο θα ανηκει και ενστολο και πολιτικο προσωπικο.
JusticeStuff

Δημοσίευση από JusticeStuff »

Τέλεια, μια χαρά.

Περί μοριοδοτησης όμως μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε μέχρι να δημοσιευθεί η προκήρυξη γιατι θα είναι ΑΣΕΠ αλλά παράλληλα θα έχουμε και μόρια από στρατό. Για ένστολους πάντα.
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vaglok »

JusticeStuff έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 12:32 pm Τέλεια, μια χαρά.

Περί μοριοδοτησης όμως μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε μέχρι να δημοσιευθεί η προκήρυξη γιατι θα είναι ΑΣΕΠ αλλά παράλληλα θα έχουμε και μόρια από στρατό. Για ένστολους πάντα.
Στο φεκ σε παραπέμπει στο άρθρο 29 του νόμου 4765 /2021 για τον υπολογισμό των μορίων. Βαθμός απολυτήριου επί 30,proficiency 90 μόρια, στρατός ανάλογα που έχει υπηρετήσει ο καθένας, προϋπηρεσία 7 μόρια έως 84 μήνες σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα με συνάφεια στην προκυρησομενη θέση.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

dimimits έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 12:16 pm Γνωριζει κανενας αν για το πολιτικο προσωπικο θα παρει μονο επιτυχοντες του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2Γ/2022;
Μέχρι στιγμής αυτό ισχύει, ότι θα πάρουν πολιτικό προσωπικό μόνο από τους επιτυχόντες του πανελληνίου γραπτού. Και λέω μέχρι στιγμής γιατι μέχρι τον Αύγουστο θα γινόταν ξεχωριστός γραπτός και προφορικός διαγωνισμός για την δικαστική αστυνομία. Τα έχουν κάνει θάλασσα μέχρι τώρα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες