Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 2

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Στρατο πηγε βρε γλυκια μου, οχι στον πολεμο.

Το οτι ειναι ενεργος δεν λεει κατι, απλα θα εχει ανοιχτα τα δεδομενα αλλα δεν θα μπορει να στειλει διοτι τον 1ο μηνα στο Κεντρο, τρεχεις και δεν φτανεις.

Μην αγχωνεσαι, αν σε αγαπαει δεν θα του αλλαξει τα αισθηματα ο Στρατος, απλα ειναι μια μεγαλη και σημαντικη αλλαγη στη ζωη ενος αντρα , οποτε λογικο Να μην εχει χρονο ή απλα να θελει τον δικο του Ωστε να συνηθισει την ζωη του απο εδω και περα για τους επομενους 9/12 μηνες.

Δωστου χρονο και μην αγχωνεσαι.Εικόνα
Artemis

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Artemis »

Ευχαριστώ βρε Λευτερη μου απλα δεν ξερω τι να κανω να μην του στελνω τιποτα δηλαδη;Όταν απαντάει λεει το απογευμα αραζαμε και μετα δεν ξανα απανταει. Αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω, να ρωτήσω αν μπορούμε να μιλήσουμε από τηλέφωνο ή να περιμένω να μιλήσουμε στην άδεια;Εικόνα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 2

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Να του στελνεις οποτε νιωθεις την αναγκη να του μιλησεις και να μαθεις πως ειναι, ασχετα αν δεν απανταει εσυ στειλε το μηνυμα.

Σκεψου πως, σε ενα Κεντρο υπαρχουν εκατονταδες ατομα, που σιγουρα θα εχει κανει γνωριμιες και στον ελευθερο χρονο θα αραζουν μαζι, οποτε αθελα του δεν θα στελνει, οπως επισης μπορει να παιζει το ενδεχομενο να τους παιρνουν και τα κινητα πολλες φορες.

Αυτα στα λεω, διοτι κι εγω το 2013 τα περασα και μαλιστα ημουν κι εγω σε σχεση τοτε και μου ηταν παρα πολυ δυσκολο να στελνω μηνυματα και εννοειται τηλ ΠΟΤΕ, μονο σε εξοδο που στο Κεντρο ειχα 2 εξοδους σε 1 μηνα.

Δωστου χρονο λοιπον, στειλε την καλημερα σου εσυ να δει οτι τον σκεφτεσαι και οταν θα μπορει θα σου στειλει, δεν αλλαζουν τα αισθηματα ετσι απο τη μια στιγμη στην αλλη επειδη μπηκε Στρατο, μιας και θα κοιμαται σε εναν λοχο απο δεκαδες αγορια, οποτε και να ηθελες να κοιταξει καποια, δεν μπορει χαχα.

Καλη θητεια στο αγορι σου και μην μου αγχωνεσαι, μια καινουρια εμπειρια ειναι και γι αυτον και προσπαθει να προσαρμοστει, μολις γινει θα γινει και ο ιδιος πιο χαλαρος και θα σου στελνει καθε μερα.Εικόνα
Artemis

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Artemis »

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου και που αφιέρωσες χρόνο σε αυτές, μακάρι να πάνε όλα καλάΕικόναΔεν είπα ότι είναι στο υγειονομικό ως ιατρός γι αυτό πίστευα ότι θα έχει περισσότερο χρόνο και θα είναι πιο ήρεμος αλλά μάλλον βλέποντας και κάνοντας, και πάλι σε ευχαριστώ!

stratiwtis

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από stratiwtis »

Καλησπερα στην παρεα, μπαινω σε 10 μερες στρατο. Εχω μια σχεση εδω και 5 χρονια. Τα τελευταια 2 χρονια ηταν απο τα καλυτερα καθως ειμασταν δεμενοι, χαρουμενοι και ειδικα φετος πηγαμε και διακοπες στις οποιες περασαμε πολυ ομορφα. Ξαφνικα καθως περναγαν οι βδομαδες και φτανει ο καιρος να μπω. Η κοπελα μου εχει γινει απομακρη και ψυχρη. Μου λεει δεν ξερει τι θελει. Απο την μια με θελει και δεν θελει να με χασει και απο την αλλη θελει να χωρισουμε ισως. Γτ δεν ξερει αν αξιζει να με περιμενει παλι. Λογο οτι Σπουδαζα 4 χρονια μακρια της. Ειμαστε ιδια ηλικια 23 και οι δυο. Εχει αρχισει να λεει οτι εχει κουραστει, οτι ειμαστε χρονια μαζι, και οτι δεν ξερει αν εχει κατι αλλο να δωσει.2 φορες χωρισαμε μεσα σε ενα μήνα (ξερω γελοίο) και ξανα γυρισε μονη της λεγοντας οτι φοβαται οτι θα το μετανιωσει, οτι με αγαπαει και οτι δεν ξερει τι εχει παθει. δεν ξερω αν με γουσταρει πλεον. Δεν ξερω αν φταει μονο ο στρατος. Ισως φταιω κ γω που τον τελευταιο καιρο λογο του οτι θα φυυγω, εχω γινει πιο δοτικος και δεδομενος, θελοντας να ειμαι πιο πολυ ωρα μαζι της και να περναμε καλα. Με αποτελεσμα να ειμαι χαλια μερικες μερες πριν μπω... Και αυτη ψυχρη και αδιαφορη. Μου πεταξε και την καραμελα για διαλλειμμα και τετοια... Θα ηθελα την αποχη σας παιδια. Ευχαριστω.

Υ. Γ Παρομοια φαση ειχε ξανα γινει οταν επρεπε να κανω πρακτικη... Δλδ παρατηρω τετοια συμπεριφορα οποτε αλλαζει η καθημερινοτητα μας ή γενικοτερα κατι στην σχεση μας... Και αρχιζουν διαλογοι, οτι βαλτωσαμε, κουρατηκαμε κλπ κλπ

προφανως καταλαβαινω οτι εχει κλονιστει η σχεση, και οτι θα επρεπε υπο κανονικες συνθηκες να ηταν διπλα μου

απλα θελω μια τριτη γνωμη. Ειμαι αρκετα δεμενος μαζι της και δεν ξερω πως να το χειριστω.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες