Να του στελνεις οποτε νιωθεις την αναγκη να του μιλησεις και να μαθεις πως ειναι, ασχετα αν δεν απανταει εσυ στειλε το μηνυμα.
Σκεψου πως, σε ενα Κεντρο υπαρχουν εκατονταδες ατομα, που σιγουρα θα εχει κανει γνωριμιες και στον ελευθερο χρονο θα αραζουν μαζι, οποτε αθελα του δεν θα στελνει, οπως επισης μπορει να παιζει το ενδεχομενο να τους παιρνουν και τα κινητα πολλες φορες.
Αυτα στα λεω, διοτι κι εγω το 2013 τα περασα και μαλιστα ημουν κι εγω σε σχεση τοτε και μου ηταν παρα πολυ δυσκολο να στελνω μηνυματα και εννοειται τηλ ΠΟΤΕ, μονο σε εξοδο που στο Κεντρο ειχα 2 εξοδους σε 1 μηνα.
Δωστου χρονο λοιπον, στειλε την καλημερα σου εσυ να δει οτι τον σκεφτεσαι και οταν θα μπορει θα σου στειλει, δεν αλλαζουν τα αισθηματα ετσι απο τη μια στιγμη στην αλλη επειδη μπηκε Στρατο, μιας και θα κοιμαται σε εναν λοχο απο δεκαδες αγορια, οποτε και να ηθελες να κοιταξει καποια, δεν μπορει χαχα.
Καλη θητεια στο αγορι σου και μην μου αγχωνεσαι, μια καινουρια εμπειρια ειναι και γι αυτον και προσπαθει να προσαρμοστει, μολις γινει θα γινει και ο ιδιος πιο χαλαρος και θα σου στελνει καθε μερα.