Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Καλησπέρα μάγκες μου ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Λέτε να καλέσουν κι άλλους επιλαχών ; Είμαι 2065 θέση έχω ελπίδες ;
Κοίτα για τώρα λίγο δύσκολο το βρίσκω, αν πάρει κι άλλους αργότερα από την ίδια λιστα με την αποχή που έχει, αν πάρει αρκετούς θα έλεγα ότι έχεις ελπίδες.
τι θα γινοταν με 2065 σειρα ;Anto έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 4:01 pmΚατάλαβα το μόνο π ήθελα ήταν να πάω για τις εξετάσεις μετά κάτι θα γινόταν…
Φίλε μου εγώ θα σου πω ποτε μην λες ποτέ
Εδώ και δυο σελίδες μιλάμε για την αποχή και αν αυτή θα φτάσει σε σημείο να καλέσουν και πέρα από τους 1768
Οπότε αν αυτό το σενάριο που συζητάμε βγει πολύ πιθανόν ως σίγουρο θα σου πω εγώ θα σε καλέσουν για να δώσεις (πάντα με την προοπτική ότι φτάνει πάνω από το 1768) γιατί αποκλείεται να καλέσουν 100 άτομα όπως είδαμε και στην πρώτη φάση της προκηρύξεις εφόσον δεν καλύφθηκαν η θέσεις κάλεσε + 300 για ΠΚΕ, οπότε κάνε τα μαθηματικά και θα καταλάβεις αυτό που σου εξηγώ
Καλησπέρα φίλε μου να είσαι καλά περιμένουμε και βλέπουμε είμαι αθηναιος και την θέλω πολύ την δουλειάRm70gr έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 5:09 pmΦίλε μου εγώ θα σου πω ποτε μην λες ποτέ
Εδώ και δυο σελίδες μιλάμε για την αποχή και αν αυτή θα φτάσει σε σημείο να καλέσουν και πέρα από τους 1768
Οπότε αν αυτό το σενάριο που συζητάμε βγει πολύ πιθανόν ως σίγουρο θα σου πω εγώ θα σε καλέσουν για να δώσεις (πάντα με την προοπτική ότι φτάνει πάνω από το 1768) γιατί αποκλείεται να καλέσουν 100 άτομα όπως είδαμε και στην πρώτη φάση της προκηρύξεις εφόσον δεν καλύφθηκαν η θέσεις κάλεσε + 300 για ΠΚΕ, οπότε κάνε τα μαθηματικά και θα καταλάβεις αυτό που σου εξηγώ
Καποιος που να εδωσε σημερα αθληματα να μας πει αν περασαν πολλα άτομα;
Δύσκολα ρε παιδιά τα αθλήματα... Πφφφ, κάνω προετοιμασία και εγώ αγχωθει πολύ.
Καλησπέρα παιδιά, άμα δεν προκύψουν αναβολές λέτε τους πίνακες να τους βγάλουν κ εντός του ΣΚ;
Υπάρχει κάποια ομαδική στο Facebook σχετικά με την συγκεκριμένη προκήρυξη ώστε να ενημερωνόμαστε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες