Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Antonaras

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Antonaras »

Καλησπέρα μάγκες μου ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Λέτε να καλέσουν κι άλλους επιλαχών ; Είμαι 2065 θέση έχω ελπίδες ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Antonaras έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 2:55 pm Καλησπέρα μάγκες μου ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Λέτε να καλέσουν κι άλλους επιλαχών ; Είμαι 2065 θέση έχω ελπίδες ;
Κοίτα για τώρα λίγο δύσκολο το βρίσκω, αν πάρει κι άλλους αργότερα από την ίδια λιστα με την αποχή που έχει, αν πάρει αρκετούς θα έλεγα ότι έχεις ελπίδες.
Επισκέπτης

Antonaras έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 2:55 pm Καλησπέρα μάγκες μου ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Λέτε να καλέσουν κι άλλους επιλαχών ; Είμαι 2065 θέση έχω ελπίδες ;
Δυστυχώς όχι.
Επισκέπτης

Πόσα άτομα περίπου δεν περναν τα αθλήματα ;
Anto

Δημοσίευση από Anto »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 3:46 pm
Κοίτα για τώρα λίγο δύσκολο το βρίσκω, αν πάρει κι άλλους αργότερα από την ίδια λιστα με την αποχή που έχει, αν πάρει αρκετούς θα έλεγα ότι έχεις ελπίδες.
Κατάλαβα το μόνο π ήθελα ήταν να πάω για τις εξετάσεις μετά κάτι θα γινόταν…
Επισκέπτης

Anto έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 4:01 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 3:46 pm
Κατάλαβα το μόνο π ήθελα ήταν να πάω για τις εξετάσεις μετά κάτι θα γινόταν…
τι θα γινοταν με 2065 σειρα ;
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Φίλε μου εγώ θα σου πω ποτε μην λες ποτέ
Εδώ και δυο σελίδες μιλάμε για την αποχή και αν αυτή θα φτάσει σε σημείο να καλέσουν και πέρα από τους 1768
Οπότε αν αυτό το σενάριο που συζητάμε βγει πολύ πιθανόν ως σίγουρο θα σου πω εγώ θα σε καλέσουν για να δώσεις (πάντα με την προοπτική ότι φτάνει πάνω από το 1768) γιατί αποκλείεται να καλέσουν 100 άτομα όπως είδαμε και στην πρώτη φάση της προκηρύξεις εφόσον δεν καλύφθηκαν η θέσεις κάλεσε + 300 για ΠΚΕ, οπότε κάνε τα μαθηματικά και θα καταλάβεις αυτό που σου εξηγώ
Επισκέπτης

Λέτε να περάσει το 1600;
Antonaras

Δημοσίευση από Antonaras »

Rm70gr έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 5:09 pm
Φίλε μου εγώ θα σου πω ποτε μην λες ποτέ
Εδώ και δυο σελίδες μιλάμε για την αποχή και αν αυτή θα φτάσει σε σημείο να καλέσουν και πέρα από τους 1768
Οπότε αν αυτό το σενάριο που συζητάμε βγει πολύ πιθανόν ως σίγουρο θα σου πω εγώ θα σε καλέσουν για να δώσεις (πάντα με την προοπτική ότι φτάνει πάνω από το 1768) γιατί αποκλείεται να καλέσουν 100 άτομα όπως είδαμε και στην πρώτη φάση της προκηρύξεις εφόσον δεν καλύφθηκαν η θέσεις κάλεσε + 300 για ΠΚΕ, οπότε κάνε τα μαθηματικά και θα καταλάβεις αυτό που σου εξηγώ
Καλησπέρα φίλε μου να είσαι καλά περιμένουμε και βλέπουμε είμαι αθηναιος και την θέλω πολύ την δουλειά
Επισκέπτης

Καποιος που να εδωσε σημερα αθληματα να μας πει αν περασαν πολλα άτομα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 5:43 pm Καποιος που να εδωσε σημερα αθληματα να μας πει αν περασαν πολλα άτομα;
Εγώ για χθες ξέρω ότι από 300 δεν πήγαν περίπου 120-130 άτομα
Sofia25

Δημοσίευση από Sofia25 »

Δύσκολα ρε παιδιά τα αθλήματα... Πφφφ, κάνω προετοιμασία και εγώ αγχωθει πολύ.
Επισκέπτης

Sofia25 έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 10:31 pm Δύσκολα ρε παιδιά τα αθλήματα... Πφφφ, κάνω προετοιμασία και εγώ αγχωθει πολύ.
Τι δεν βγάζεις μπαρ και βοηθήσω κάπως
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά, άμα δεν προκύψουν αναβολές λέτε τους πίνακες να τους βγάλουν κ εντός του ΣΚ;
Επισκέπτης

Υπάρχει κάποια ομαδική στο Facebook σχετικά με την συγκεκριμένη προκήρυξη ώστε να ενημερωνόμαστε;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες