Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Γενικης σειρα ναι και αναλογα αν εχουν βγαλει αεν και ζηταει τετοια κατηγορια και εκει μπορουν.
Dyk Περα απο το απολυτηριο γινεται και με το πτυχιο του επαλ; Σαν τιτλος δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης δηλαδη. Για την κατηγορια των ΕΔ. Σε ευχαριστω εκ των προταιρων.D.Y.K έγραψε:Marialenna έγραψε:Γιατι να μην μπορω να τα κανω; Επιδη εχω κ πανεπιστημιο κ μεταπτυχιακο; Εχω ομως κ απολυτηριο με 19.2 δεν μπορω με αυτο να συμμετασχω;
Με το απολυτήριο λυκείου σου ΜΟΝΟ μπορείς να συμμετάσχεις κανονικά.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Γιατι δεν διαβαζεται τις προκηρυξεις να μην γεμηζεται το θεμα με ερωτησεις που μπορειτε να απαντησετε μονοι σας; Τοση βαρεμαρα;
Θοδωρής έγραψε:Dyk Περα απο το απολυτηριο γινεται και με το πτυχιο του επαλ;Σαν τιτλος δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης δηλαδη. Για την κατηγορια των ΕΔ. Σε ευχαριστω εκ των προταιρων.D.Y.K έγραψε:Marialenna έγραψε:Γιατι να μην μπορω να τα κανω; Επιδη εχω κ πανεπιστημιο κ μεταπτυχιακο; Εχω ομως κ απολυτηριο με 19.2 δεν μπορω με αυτο να συμμετασχω;
Με το απολυτήριο λυκείου σου ΜΟΝΟ μπορείς να συμμετάσχεις κανονικά.
πως μπορει να συμμετασχει δυκ μονο με το απολυτηριο; Η προκηρυξη δεν ειναι μονο για οσους εχουν τελιωσει ειδικες δυναμεις (για τους αντρες) κ για οσους εχουν τελιωσει ναυτικο επαλ-λυκειο (αντρες-γυναικες) εγω ετσι εχω καταλαβει απο ατομα που μου απαντησαν οταν ειχα κ εγω ρωτησει. Αν κανω λαθος ενημερωσε μας δυκ για να ξερω αν μπορω να συμετασχω κ εγω οταν βγει αλλα οχι στην κατηγορια ΕΔ γιατι ειμουν πεζικαριος...
Ρε παιδιά αναφερόμουν γενικά στο ότι για τις προκηρύξεις που αφορούν τους Λιμενοφύλακες απαιτείται απολυτήριο λυκείου. Δεν αναφέρθηκα σε κατηγορίες / προϋποθέσεις κλπ. Μην με βομβαρδίζετε με ερωτήσεις παντός είδους που στην τελική μόνο υποκειμενικές / σχετικές απαντήσεις μπορείτε να λάβετε όταν δεν έχει βγει καν ο διαγωνισμός στον αέρα.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Για να τελειωνουνε με ολο αυτo και να μην ενοχλειτε αλλο τον δυκ. Σε προκηρυξεις λιμενοφυλακων γεν σειρας θελει μονο απολυτηριο οποιουδηποτε λυκειου. Υπαρχουν ομως και οι προυποθεσεις του ecdl και οποιασδηποτε γλωσσας σε επιπεδο lower για να κανει καποιος τα χαρτια του. Αυτα ειναι τα βασικα που ισχυουν για ολες τις κατηγοριες λιμενοφυλακων. Στην κατηγορια ειδικων δυναμεων που περιμενουμε να βγει τωρα, θελει απαραιτητα τα παραπανω και ειδικες δυναμεις σαν θητεια. Σε αυτην που ειχε βγει και περινουμε να ξαναβγει εκτος απο ειδικες δυναμεις, ειχε και κατηγορια απο ναυτικο επαλ. Αυτα ειναι τα βασικα που χρειαζοντε. Η προκηρυξη που περιμενουμε τωρα ειναι για αυτες τις δυο κατηγοριες. Πιστευω να καταλαβατε. Αν οχι δεν κανετε για το λιμενικο.
Αγαπητοί φίλοι, φαντάζομαι πως ξέρετε ότι όλες σας οι απόψεις για το τι θα χρειαστεί στην ενδεχόμενη προκήρυξη είναι απλά ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Η προκήρυξη ακόμα δεν έχει βγει και κανείς δεν έχει ιδέα πως θα είναι φτιαγμένη και τι θα ζητάνε. Το τι ζητούσαν σε παλαιότερες προκηρύξεις ΔΕΝ αποτελεί οδηγο και εγγύηση στο τι θα ζητούν τώρα. Ας πω και το δυσάρεστο, αυτή την στιγμή ακόμα στο σχετικό γραφείο με που ασχολείται με τις προσλήψεις για το λιμενικό ΔΕΝ έχουν καμία επίσημη ειδοποίηση. Εύχομαι να προωθηθεί η προκήρυξη των 49
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Το έργο το έχω ξαναδεί, τέλη του μήνα θα γράφουν τα σάιτ "Έρχεται προκύρηξη για το Λιμενικό μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους".
Χαχαχα Ακομα περιμένετε προκυρηξη με ολα αυτα που γίνονται στη χώρα μας!!!
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα βγει η προκύρηξη ούτε το 15, ούτε το 16... απόκτησα αυτή την αντίληψη όταν μου ξεκαθάρισαν απ το σχετικο γραφείο του λιμενικου ότι δεν έχουν καμία επίσημη, ούτε καν ανεπίσημη ενημερωση για σχολή...
Καλημερα και απο μενα! Εγω θα πω να κανουμε λιγο υπομονη μεχρι τελους του ετους που ηταν και η επισημη δηλωση του αρμοδιου υπουργου το χουμε ξαναδει το εργο περυσι τετοιο καιρο που εν μεσω εκλογη ΠτΔ εβγαλε το διαγωνισμο εκει που δε το περιμενε κανεις μας, ξερουμε οτι η πολιτικη πλεον ειναι απροβλεπτοι Οτι ειναι να ερθει θα ρθει υπομονη και εχει ο θεος...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Παει και ο νοεβρης... Κοροιδία!
Εδώ πάμε για πόλεμο με τους σκατοτουρκους και εσείς λέτε για προκυρηξης. Καθίστε μην έρθει κάνενς χαρτί για επιστρατος
Παιδια καλησπερα! Εχει κανενας καμια ιδεα αν οντως θα βγαλουν τον διαγονισμο η παλι πλακα μας κανουν; 

Τάσο φάινεται πως κλασσικά μας κάνουν χαβαλέ... Όλο να τάζουν ξέρουν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 7 επισκέπτες