Προστασία μελών από υβριστικά μηνύματα
Οπως νομιζετε αλλα αν καποια στιγμη ετσι οπως βριζουν μερικοι εγω προσωπικα τα παρω στο κρανιο κ αρχισω τα γαμωσταυριδια μη κανετε το αστειο κ με μπαναρετε γιατι αρκετα...
Πρεπει να γινει διαχωρισμος τι θελουμε να περισωσουμε ; Την επισκεψιμοτητα; Η την προσωπικοτητα μας; Απο κει πρεπει να ξεκινησουμε συμφωνω να μπορουν να γραφουν μονο τα μελη τωρα αν ειναι τεχνικα αδυνατο αυτο ειναι αλλο θεμα ειναι θεμα του γιαρντ απλα λεμε το τι θα μπορουσε να γινει.Su-35 έγραψε:Ε και πως να προληφθει;Ειναι τεχνικα αδυνατο.
Θα μπορουσε να υπαρχει ενα φιλτραρισμα αν επιτρεποταν η αποστολη μυνηματων μονο στους εγεγραμμενους αλλα αυτο θα ειχε επιπτωσεις στην επισκεψιμοτητα και διαφωνω.
αλλωστε εσυ σου εισαι αντρας και δεν μπορεις να καταλαβεις το ποσο ασχημο ειναι να απευθυνονται τα χθεσινα σε γυναικες. Ειναι διαφορετικο. Και μαλιστα να υπαρχει θεαση απο τοσα ματια. Εν κατακλειδι αν ειναι τεχνικα αδυνατο ας υπαρξει διατυπωση με το τι ειναι δυνατο να γινει
Μπορει να μην ειναι λυση σιγουρα αυτο αλλα αυτον τον καιρο τα πραγματα αγριευουν καθε μερα οπως βλεπετε. στο τελος θα ξεκατινιαστουμε...
Και θα αγριευουν περισσοτερο
Λογικο ειναι. Τοσα ατομα σε αναμονη που δε ξερουν τι θα γινει με το μελλον τους καποια στιγμη καπου κ καπως θα ξεσπασουν... Κ το πιο νορμαλ ειναι να ξεσπασουν εδω.
Εγώ λέω να μην απαντάτε στις προκλήσεις και εφόσον τα πάντα διαγράφονται εντός μερικών ωρών δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Ειναι δυνατο να αδιαφορειτε στα υβριστικα μηνυματα και να μην απαντατε.cristi έγραψε:Εν κατακλειδι αν ειναι τεχνικα αδυνατο ας υπαρξει διατυπωση με το τι ειναι δυνατο να γινει
Η διατηρηση της ψυχραιμιας τη δεδομενη στιγμη δεν μπορει να σε διασφαλιση για τον απλο λογο οτι δεν μπορουν ολοι να την εχουν επιμενω στην αμμεση προστασια μας με οποιοδηποτε τροπο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
Το προβλημα ειναι ηθικο γιαννη... Θιγονται υποληψεις κ προσωπικοτητες... Θαρρω οτι καπως πρεπει να μας προστατεψεις! Κ επισης να μην εχει κανεις τη δυνατοτητα να χρησιμοποιει το δικο μας username εκτος απο εμας τους ιδιους!
Dum spiro spero
Αντε και δεν απανταμε αυτο ειναι λυση; Να τα βλεπουν ολοι; Δεν ειμαστε αντρες γιαρντ γυναικες ειμαστεyandr έγραψε:Εγώ λέω να μην απαντάτε στις προκλήσεις και εφόσον τα πάντα διαγράφονται εντός μερικών ωρών δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.
Νομιζω οτι ετοποθετηθη γιαρντ οποτε δεν το συζητουμε αλλο. Και το θεμα για μενα ειναι ληξαν
Αρα κοριτσια οποια αντεξει

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Αυτο μπορει να γινει yandr;illy έγραψε: Κ επισης να μην εχει κανεις τη δυνατοτητα να χρησιμοποιει το δικο μας username εκτος απο εμας τους ιδιους!
Να φτιαξεις κωδικα ετσι ωστε να μην μπορει να μπει καποιος επισκεπτης χρησιμοποιωντας το ονομα μας;
Και αυτο θα ειχε τεχνικα προβληματα διοτι εγω πχ μπαινω με διαφορα ip.
Αν και ειμαι ασχετη να ρωτησω κατι; Καθενας μας που βγαινει απο υπολογιστη δεν εχουμε ενα νουμερο; Πως μπορει λοιπον να βγει απο το νουμερο του υπολογιστη μας αλλος; Δηλ ο διαχειριστης δεν ξερει απο που βγαινει ποιος;
Su-35 έγραψε:Αυτο μπορει να γινει yandr;illy έγραψε: Κ επισης να μην εχει κανεις τη δυνατοτητα να χρησιμοποιει το δικο μας username εκτος απο εμας τους ιδιους!
Να φτιαξεις κωδικα ετσι ωστε να μην μπορει να μπει καποιος επισκεπτης χρησιμοποιωντας το ονομα μας;
Και αυτο θα ειχε τεχνικα προβληματα διοτι εγω πχ μπαινω με διαφορα ip.
Δηλαδή δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν είναι ο ίδιος χρήστης;
Αφού από κάτω αντί για βαθμό γράφει "Πολίτης".
Μπορώ να το φτιάξω αυτό, αλλά πραγματικά δεν βλέπω να αξίζει τον κόπο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης