Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
[:) ] γεια σου ! Εγω τιν απανδισα του helen κε δεν σουιπα τιποτα κακο. Δεν μιλισα με κανενας απο τι ξερω ο αντρα μου εινε φιλος με βενζελοθς κε εχη κε ενα θειος σε στρατο. Κε δεν εχο καμια προβλιμα με τιν εληνικι υθαγενια ιατι εχο, ειμε παντρεμενι με εληνος κε παπανδρεου καλα κανι ιατι ιρθαν εδω τουρκος ι δεν χερω τι αλο, ηδη ενγιος με τουρκος, χορις ηαρτια ηορις τιποτα κε θελουν υθαγενια; Εγω ειμε στιν ελλαδα τορα κε 2 ηρονια, ο αντρα μου ιθαν πολι αροστος κε εχω μεγαλοσι περιπου μονιμου ενα πεδι, δεν εχο φιλι, δεν παω πουθενα, κε ια αφτα δεν μιλαω καλα α λα προσπαθω![:) ]
Είναι πολύ πιθανόν να βγεί τον Σεπτέμβριο η επόμενη.(Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, γιατί στην Ελλάδα ζούμε.)
Η επομενη προκηρυξη θα βγει το 3010 και προκηρυσσονται 10 θεσεις επ. Οπ 

Ξερετε ποτε θα βγουν ξανα προκυρηξεις το 2010 για εποπ του στρατου ξηρας;
Εχει δοθει απαντηση απο το δυκ αλλα ριξε και μια ματια στις σελιδες
ειπαμε σεπτεμβρη με οκτωμβρη, διαβαστε κ λιγο πριν γραψετε οτιδηποτε.aggelos έγραψε:όποιος ξέρει να πει
Ας πει καποιος σιγουρα αν θα βγει κ απο που το εμαθε. αν δηλαδη ειναι εγκυρες οι πληροφοριες του...
Ρε σείς τόσο πολύ βαριέστε να διαβάσετε τα προηγούμενα posts;
Λέμε είναι πολύ πιθανόν να βγεί τον Σεπτέμβρη.
Λέμε είναι πολύ πιθανόν να βγεί τον Σεπτέμβρη.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
D.Y.K να σε πω ρε φιλε μονο απο το army.gr γινεται η ενημερωσει Για την προκυρηξη epop;
Ναι αδερφέ μου.
Επίσης άν βγεί προκύρηξη θα γίνει ο χαμός εδώ μέσα οπότε θα ενημερωθείτε όλοι μην ανησυχείς.
Επίσης άν βγεί προκύρηξη θα γίνει ο χαμός εδώ μέσα οπότε θα ενημερωθείτε όλοι μην ανησυχείς.
Και εγω περιμένω προκύρηξη εποπ, και σίγουρα, σίγουρα θα είναι τον Ιούνιο, και με τις αλλαγές: απαιτούν από ανθρώπους να έχουν μέχρι των 32 ετών. Και θα είναι kai κάτι μικρό σε Μάρτιο για 100 άτομα για τις δεξαμενές.2310554529 γραφείο του κ. ΒΕΝΖΕΛΟΥς
ευχαριστωD.Y.K έγραψε:Ναι αδερφέ μου.
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω πότε θα βγούν προκυρήξεις για αεροπορία ή στρατό...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης