Χούντα - Δικτατορία
Χούντα - Δικτατορία
Ποια δημοκρατία και γελοιότητες. Πλάκα κάνουμε; Ξέρετε πολλές δημοκρατίες που τα τελευταία 60 χρόνια κυβερνάνε 2 οικογένειες και 1 μπαλαντέρ; Αυτή είναι η κατάντια της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία. Πλάκα κάνουμε. Εχω αρχίσει και πιστεύω ότι με τέτοια σύψη και διαφθορά που υπάρχει σε όλο τον κρατικό μηχανισμό μόνο ένα μοντέρνο πραξικόπημα με φιλολαϊκό προφίλ (και όχι ηλίθιες απαγορεύσεις) μπορεί όχι να μας σώσει απλά να συμμαζέψει λίγο την κατάσταση και τους νταβατζήδες.
πρωθυπουργός... Γράψας... Μια χαρά... Χαχαχαχα
πρωθυπουργός... Γράψας... Μια χαρά... Χαχαχαχα
Χούντα - Δικτατορία
Ενταξει ομως αυτες της οικογενειες ποιος της εκλεγει; μετα απο σκανδαλα Φτωχιες ξεφτιλισμους σε εξωτερικη πολιτικη και γινεται γκαλοπ και περνουν 70%.
τη σημαινει αυτο;
οτι καποιοι περνουν καλα με αυτες της 2 οικογενειες
τη σημαινει αυτο;
οτι καποιοι περνουν καλα με αυτες της 2 οικογενειες
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 12
Χούντα - Δικτατορία
Μας φταίνε πάντα οι οικογένειες και τα πρόσωπα. Σας υπενθυμίζω ότι ο ελληνικός λαός και κανείς άλλος δεν ήτανε που έριξε τον Τρικούπη για τον Δελιγιάννη και τον Βενιζέλο για τον Βασιλιά.
(αυτό με τις 2 οικογένειες πάντως παραείναι τραβηγμένο και μην τσιμπάτε σε αυτά που λέει ο Λαζόπουλος. Δείτε πόσοι και ποιοι ήτανε ανα τους καιρούς πρωθυπουργοί της Ελλάδος. Ας μην λέμε ότι ακούμε)
(αυτό με τις 2 οικογένειες πάντως παραείναι τραβηγμένο και μην τσιμπάτε σε αυτά που λέει ο Λαζόπουλος. Δείτε πόσοι και ποιοι ήτανε ανα τους καιρούς πρωθυπουργοί της Ελλάδος. Ας μην λέμε ότι ακούμε)
Χούντα - Δικτατορία
Προς αμφισβητία και της ιστορίας...
1944: Γεωργιος Παπανδρέου (2 χρόνια)
1955: Κων/νος Καραμανλής (5 χρόνια)
1961: Κων/νος Καραμανλής (3 χρόνια)
1963: Γεωργιος Παπανδρέου (2 χρόνια)
1964: Γεωργιος Παπανδρέου (1 χρόνια)
1974: Κων/νος Καραμανλής (6 χρόνια)
1981: Ανδρέας Παπανδρέου (4 χρόνια)
1985: Ανδρέας Παπανδρέου (4 χρόνια)
1990: Κ. Μητσοτάκης (3 χρόνια μπαλαντέρ)
1993: Ανδρέας Παπανδρέου (3 χρόνια)
2004: Κώστας Καραμανλής ( 5 χρόνια)
2010: Γιωργάκης Παπανδρέου (... )
2011: Ντόρα Μητσοτάκη. Κ. Ο. Κ.
εχεις δίκιο πάλι... Σταμάτα να αμφισβητείς ακόμα και την ιστορία γιατί εκτίθεσαι...
1944: Γεωργιος Παπανδρέου (2 χρόνια)
1955: Κων/νος Καραμανλής (5 χρόνια)
1961: Κων/νος Καραμανλής (3 χρόνια)
1963: Γεωργιος Παπανδρέου (2 χρόνια)
1964: Γεωργιος Παπανδρέου (1 χρόνια)
1974: Κων/νος Καραμανλής (6 χρόνια)
1981: Ανδρέας Παπανδρέου (4 χρόνια)
1985: Ανδρέας Παπανδρέου (4 χρόνια)
1990: Κ. Μητσοτάκης (3 χρόνια μπαλαντέρ)
1993: Ανδρέας Παπανδρέου (3 χρόνια)
2004: Κώστας Καραμανλής ( 5 χρόνια)
2010: Γιωργάκης Παπανδρέου (... )
2011: Ντόρα Μητσοτάκη. Κ. Ο. Κ.
εχεις δίκιο πάλι... Σταμάτα να αμφισβητείς ακόμα και την ιστορία γιατί εκτίθεσαι...
-
- Ταξίαρχος
Χούντα - Δικτατορία
Α δεν το ήξερα ότι το Ελληνικό κράτος πριν το '44 δεν υπήρχε.
Εκτός του ότι τα χρονικά διαστήματα που έχεις γράψει είναι πλέον αναληθή.
Εκτός του ότι τα χρονικά διαστήματα που έχεις γράψει είναι πλέον αναληθή.
Χούντα - Δικτατορία
http://el.Wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82
ορίστε, δες τα και μόνο σου... Δεν παίζεσαι με τίποτα αδερφέ. Ελεος. Ελπίζω να μην πεις οτι ο Δοβας ήταν και αυτός για 3 μήνες πρωθυπουργός το 62'...
-
- Ταξίαρχος
Χούντα - Δικτατορία
'Ασε τα δεν παίζεσαι και μίλα σαν άνθρωπος.
Όταν μου λες ότι ο Γεώργιος Παναδρέου ήτανε πρωθυπουργός το '45 για 2 χρόνια ενώ ήτανε από 26 Απριλίου 1944 έως 3 Ιανουαρίου 1945 τι πρέπει να σου πω;
Και όλα τα υπόλοιπα που παραθέτεις είναι παρομοίως ανακρηβή.
Γιατί δεν λες κιόλας ότι 3 οικογένειες μας κυβέρνησαν στο κάτω κάτω; Τους Βενιζέλους πού τους πας;
Όταν μου λες ότι ο Γεώργιος Παναδρέου ήτανε πρωθυπουργός το '45 για 2 χρόνια ενώ ήτανε από 26 Απριλίου 1944 έως 3 Ιανουαρίου 1945 τι πρέπει να σου πω;
Και όλα τα υπόλοιπα που παραθέτεις είναι παρομοίως ανακρηβή.
Γιατί δεν λες κιόλας ότι 3 οικογένειες μας κυβέρνησαν στο κάτω κάτω; Τους Βενιζέλους πού τους πας;
Χούντα - Δικτατορία
markos: Και όλα τα υπόλοιπα που παραθέτεις είναι παρομοίως ανακρηβή.
αντί να παριστάνεις τον άπιστο θωμά διάβασε και λίγο μασημένη τροφή σου έδωσα. Αμά δεν θες να παραδεχτείς τίποτα κακώς συζητάμε λέγε ότι θες και εγώ θα σου λέω "έχεις δίκιο"...
αντί να παριστάνεις τον άπιστο θωμά διάβασε και λίγο μασημένη τροφή σου έδωσα. Αμά δεν θες να παραδεχτείς τίποτα κακώς συζητάμε λέγε ότι θες και εγώ θα σου λέω "έχεις δίκιο"...
-
- Ταξίαρχος
Χούντα - Δικτατορία
Καταρχάς αυτό που παρέθεσες δεν ανοίγει.
Και γω σου έδωσα μασημένη τροφή. Σου έδωσα ένα παράδειγμα. Τι άλλο θες; Να σου πω αναλυτικά για το καθένα που έχεις γράψει για ποιο λόγο είναι αναληθές;
Και γω σου έδωσα μασημένη τροφή. Σου έδωσα ένα παράδειγμα. Τι άλλο θες; Να σου πω αναλυτικά για το καθένα που έχεις γράψει για ποιο λόγο είναι αναληθές;
Χούντα - Δικτατορία
Οκ. Δες εδω καλύτερα. http://3gym-serron.ser.sch.gr/Minister.htm 1944-45 παπανδρέου 1 χρόνος. Τα υπόλοιπα είναι σωστά.
-
- Ταξίαρχος
Χούντα - Δικτατορία
OΎτε τα επόμενα του Γεωργίου Παπανδρέου είναι σωστά. Σε σύνολο από την ίδρυση του ελληνικού κράτους, με την λογική σου, μας κυβερνούν 3 οικογένεις, γιατί παρέβλεψες τους Βενιζέλους.
Δες στην λίστα που -εσύ- έβαλες και θα δεις πόσοι πρωθυπουργοί έχουνε περάσει από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και πες μου αν σου κάνει εσένα για 2 οικογένειες.
ΥΓ. Οι Βενιζέλοι ήτανε στο πρωθυπουργικό αξίωμα για περίπου 18 χρόνια, δηλαδή πολύ περισσότερα και από τους Καραμανλήδες και από τους Παπανδρέιδες.
Δες στην λίστα που -εσύ- έβαλες και θα δεις πόσοι πρωθυπουργοί έχουνε περάσει από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και πες μου αν σου κάνει εσένα για 2 οικογένειες.
ΥΓ. Οι Βενιζέλοι ήτανε στο πρωθυπουργικό αξίωμα για περίπου 18 χρόνια, δηλαδή πολύ περισσότερα και από τους Καραμανλήδες και από τους Παπανδρέιδες.
Χούντα - Δικτατορία
Εντάξει ρε φίλε εγώ ανέφερα μεταπολεμικά. Συμφωνώ και για τους βενιζέλους αλλά οι σημερινοί δεν πιάνουν μία μπροστά τους. Ούτε καν στους πατεράδες και στους θείους τους...
Χούντα - Δικτατορία
Παιδια καλυτερα να λεμε για την χουντα και την μετα την χουντα κατασταση και να συγκρινουμε. να συγκρινουμε τα χρονια εκεινα με την σημερινη κατασταση.
και τοτε τα << Κολληταρια >> Της κυβερνησης περναγαν καλα το ιδιο και σημερα αν εχεις βυσμα προχωρας ακομα και εποπ να πας θελει βυσμα ακομα και μια αδεια, αυτο ειναι δημοκρατια και αξιοκρατια; Ουσιαστικα δεν ειναι.
και τοτε τα << Κολληταρια >> Της κυβερνησης περναγαν καλα το ιδιο και σημερα αν εχεις βυσμα προχωρας ακομα και εποπ να πας θελει βυσμα ακομα και μια αδεια, αυτο ειναι δημοκρατια και αξιοκρατια; Ουσιαστικα δεν ειναι.
Χούντα - Δικτατορία
Σωστός ο yersinia. Ανέφερες μία παράμετρο της¨"δημοκρατίας". Η άλλη που λέω εγώ είναι η οικογενειοκρατία. Δηλαδή σώνει και καλά αν λέγεσαι καραμανλής ή παπανδρέου πρέπει να γίνεις πρωθυπουργός ακόμα και αν είσαι... Καθυστερημένος... Λες και στα 10.000.000 Έλληνες και άλλους τόσους της διασποράς δεν υπάρχουν πιο αξιόλογοι άνθρωποι!
-
- Ταξίαρχος
Χούντα - Δικτατορία
Να καταλάβω κάτι για να δω αν έχω καταλάβει καλά ή αν έχω παρεξηγήσει.
Ποιον ακριβώς κατηγορείς για το ότι αν δεν λέγεσαι Καραμανλής ή Παπανδρέου, δεν γίνεσαι πρωθυπουργός;
Ποιον ακριβώς κατηγορείς για το ότι αν δεν λέγεσαι Καραμανλής ή Παπανδρέου, δεν γίνεσαι πρωθυπουργός;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες