Αποχωρήσεις ΕΠ.ΟΠ 7ης σειράς
Ελλη γεια σου! Ειμαι καινουργια στο φορουμ. Η φιλη σου που ειναι μεσολογγι τι ειδικοτητα ειναι; ενδιαφερομαι για επιμελητης χρηματικου που ειναι στο μεσολογγι. μηπως μπορεις να την ρωτησεις αν εχουν φυγει απο αυτη την ειδικοτητα; ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Grecia, η φιλη σου είναι η stroumf; Ελλη το ξερω αυτο που λες, σας ειπαν οποιες θελετε να κανετε τα κανιστρα για να εχετε το δικαιωμα να διεκδικησετε κ αλλες ειδικοτητες αλλα τελικα μονο παπατζες ελεγα, τιποτα αλλο!Grecia έγραψε:Υπηρετης Α/Τ οπων... Καστορια! Κοριτσια ολλοι θελουμε να μπουμε... Αλλα δν μας περνουν... Χαχαχα
Ναι η stroumf ειναι η κολητη μου!
-
- Στρατηγός
Καλα θυμαμαι
Πως ειναι; προσαρμοστηκε καθολου; Εχει τρεξιμο πολυ; Αντε ρε κουκλα, ευχομαι το ιδιο κ σε σενα

Μια χαρα ειναι... Λιγακι κρυοοοο αλλα οκ... Μια συνηθεια ειναι κ αυτο! Παντως απο εκει φυγανε καποιοι... Ευχαριστω κουκλα μου κ εσενα επισης σου το ευχομαι...
-
- Στρατηγός
Σου το ειπα και αλλη φορα, ξερω ατομο που φετος εδινε για 4η φορα και τελικα περασε... Αλλωστε ως τα 28 σου εχεις ακομη

Καποτε θα μπεις, θελουν δε θελουν! 
Αρκει να μην σταματας τις προσπαθειες... ετσι μια συνηθεια ειναι ολα, πες της γαντια, κασκολ, σκουφακι και ετοιμη για σκοπια

Να εισαι καλα γλυκια μου

Ε ναι κ εγω για τεταρτη φορα παω, αλλα δεν σταματαω... Οριστε παρτε κουραγιο απο εμενα!
εχω κ συνθημα πλεον... Ελλας ελλας (το ονομα μου χαχαχα) φετος ειναι η δικη σου η σειρα! Χαχαχα

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 15
Παιδια οτι μαθενεται για αποχωρησεις και οποιος ειδοποιηθει ας το πει να ξερουμε τι γινεται... Ευχαριστω
Εγω οτι εμαθα σας το ειπα! Φυσικα κ αν μαθω περισσοτερα θα σας το πω!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
τηανκς... και κουραγιο και σε σενα που το παλευεις...
Γεια σας παιδια! Γνωριζει κανεις αν στην ειδικοτητα υπηρετης α/τ οπλων , πεζικο εχει φυγει καμια; Ευχαριστω... Αν γνωριζει κανεισ Να ενημερωνει
Θα σας παρακαλουσα να διαβαζετε τα μνμτα πριν γραψετε! Για να μην λεμε τα ιδια πραγματα! Αν κοιταξεις καπου ειχα γραψει για αυτες τις αποχωρησεις σε αυτην την ειδικοτητα! Ευχαριστω σαυρακι...4 επισης κ για εσενα! Ολοι παλευουμε για μια θεση!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΑ χαρτια μου ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙς ΕΝΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑ Κ ΘΑ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΝΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ; Κ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1.63 Κ ΜΕ ΚΟΒΟΥΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΛΕΕΙ 1.65 ΤΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1,65 ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟilly έγραψε:Σου το ειπα και αλλη φορα, ξερω ατομο που φετος εδινε για 4η φορα και τελικα περασε... Αλλωστε ως τα 28 σου εχεις ακομηΚαποτε θα μπεις, θελουν δε θελουν!
Αρκει να μην σταματας τις προσπαθειες... Ετσι μια συνηθεια ειναι ολα, πες της γαντια, κασκολ, σκουφακι και ετοιμη για σκοπια
Να εισαι καλα γλυκια μου
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Και βεβαια εχουν Μπει... Εχουν μπει και 1,59 γιατι ειχαν βισμα... Εγω ειχα δωσει για λιμενικο και με κοψαν για ενα ποντο, δηλαδη 1,64 και περασαν μ ια με 1,62 γιατι ο θειος της ηταν βουλευτης Ν. Δ... Καταλαβαινεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης