Αποχωρήσεις ΕΠ.ΟΠ 7ης σειράς

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ελλη γεια σου! Ειμαι καινουργια στο φορουμ. Η φιλη σου που ειναι μεσολογγι τι ειδικοτητα ειναι; ενδιαφερομαι για επιμελητης χρηματικου που ειναι στο μεσολογγι. μηπως μπορεις να την ρωτησεις αν εχουν φυγει απο αυτη την ειδικοτητα; ευχαριστω!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από illy »

Grecia έγραψε:Υπηρετης Α/Τ οπων... Καστορια! Κοριτσια ολλοι θελουμε να μπουμε... Αλλα δν μας περνουν... Χαχαχα
Grecia, η φιλη σου είναι η stroumf; Ελλη το ξερω αυτο που λες, σας ειπαν οποιες θελετε να κανετε τα κανιστρα για να εχετε το δικαιωμα να διεκδικησετε κ αλλες ειδικοτητες αλλα τελικα μονο παπατζες ελεγα, τιποτα αλλο!

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Grecia »

Ναι η stroumf ειναι η κολητη μου!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Καλα θυμαμαιΕικόνα Πως ειναι; προσαρμοστηκε καθολου; Εχει τρεξιμο πολυ; Αντε ρε κουκλα, ευχομαι το ιδιο κ σε σεναΕικόνα
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Μια χαρα ειναι... Λιγακι κρυοοοο αλλα οκ... Μια συνηθεια ειναι κ αυτο! Παντως απο εκει φυγανε καποιοι... Ευχαριστω κουκλα μου κ εσενα επισης σου το ευχομαι...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σου το ειπα και αλλη φορα, ξερω ατομο που φετος εδινε για 4η φορα και τελικα περασε... Αλλωστε ως τα 28 σου εχεις ακομηΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Καποτε θα μπεις, θελουν δε θελουν! ΕικόναΕικόνα Αρκει να μην σταματας τις προσπαθειες... ετσι μια συνηθεια ειναι ολα, πες της γαντια, κασκολ, σκουφακι και ετοιμη για σκοπιαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Να εισαι καλα γλυκια μου
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Ε ναι κ εγω για τεταρτη φορα παω, αλλα δεν σταματαω... Οριστε παρτε κουραγιο απο εμενα! Εικόνα εχω κ συνθημα πλεον... Ελλας ελλας (το ονομα μου χαχαχα) φετος ειναι η δικη σου η σειρα! Χαχαχα
sauraki..4
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από sauraki..4 »

Παιδια οτι μαθενεται για αποχωρησεις και οποιος ειδοποιηθει ας το πει να ξερουμε τι γινεται... Ευχαριστω
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Εγω οτι εμαθα σας το ειπα! Φυσικα κ αν μαθω περισσοτερα θα σας το πω!
sauraki..4
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

τηανκς... και κουραγιο και σε σενα που το παλευεις...

Anonymous

Γεια σας παιδια! Γνωριζει κανεις αν στην ειδικοτητα υπηρετης α/τ οπλων , πεζικο εχει φυγει καμια; Ευχαριστω... Αν γνωριζει κανεισ Να ενημερωνει
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Θα σας παρακαλουσα να διαβαζετε τα μνμτα πριν γραψετε! Για να μην λεμε τα ιδια πραγματα! Αν κοιταξεις καπου ειχα γραψει για αυτες τις αποχωρησεις σε αυτην την ειδικοτητα! Ευχαριστω σαυρακι...4 επισης κ για εσενα! Ολοι παλευουμε για μια θεση!
sauraki..4
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

ΕικόναΕικόνα
Anonymous

illy έγραψε:Σου το ειπα και αλλη φορα, ξερω ατομο που φετος εδινε για 4η φορα και τελικα περασε... Αλλωστε ως τα 28 σου εχεις ακομηΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Καποτε θα μπεις, θελουν δε θελουν! ΕικόναΕικόνα Αρκει να μην σταματας τις προσπαθειες... Ετσι μια συνηθεια ειναι ολα, πες της γαντια, κασκολ, σκουφακι και ετοιμη για σκοπιαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Να εισαι καλα γλυκια μου
ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΑ χαρτια μου ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙς ΕΝΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑ Κ ΘΑ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΝΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ; Κ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1.63 Κ ΜΕ ΚΟΒΟΥΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΛΕΕΙ 1.65 ΤΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1,65 ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

kathrin1988
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από kathrin1988 »

Και βεβαια εχουν Μπει... Εχουν μπει και 1,59 γιατι ειχαν βισμα... Εγω ειχα δωσει για λιμενικο και με κοψαν για ενα ποντο, δηλαδη 1,64 και περασαν μ ια με 1,62 γιατι ο θειος της ηταν βουλευτης Ν. Δ... Καταλαβαινεις...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης