Πρώτες μέρες κατάταξης των ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sasa »

Απο πεζικο εχουν τις περισσοτερες αποχωρησεις

energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από energy »

Παιδια ας μαζεψουμε ολες τις αποχωρισεις. Οποιος ξερεις αν κ απο απου εφυγαν ατομα ας το πει!

Αντε να δουμε (σε συνολο) ποσα ατομα εχουνε φυγει..
epopina
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από epopina »

Σοστοςςςςςςςςς
ΕΠΟΠ ΔΝΕΑΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΕΠΟΠ ΔΝΕΑΣ »

Τους επιλαχοντεσ θα τους παρουν 16μαρτιου μετα την ορκομοσια! Εχει γινει επιστημη πλεον το θεμα!
ΕΠΟΠ ΔΝΕΑΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΕΠΟΠ ΔΝΕΑΣ »

Βαση λογικης δεν μπορουν να παρουν ατομα στο ετσι... Χωρις να βγαλουν πινακες κτλ! Αλλα επειδη ζουμε στην ελλαδα... Τις μιζας και του ρουσφετιου, κανεις δεν ξερει! Τι παιζει.
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

Ρε παιδια εχω μια ερωτηση. Δηλαδη απο τοτε που θα μπουμε μεχρι να ορκιστουμε ποσο κραταει; Και κατι αλλο μετα την ορκομοσια θα εχουμε εξοδο; Ισχυει αυτο που λενε οτι μετα εχεις ενα σαββατοκυριακο εξοδο και ενα σαββατοκιριακο μεσα; Γτ στη αθηνα εχω και μια γυναικα που θελω να δω! Χαχαχαχα
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Κοιτα capo οπως το υπολογισα μεχρι να ορκιστουμε θα περασουν 38 μερες.στις 21 μαιου παρασκευη πιστευω θα ειναι η ορκομωσια. Γιατι την δευτερα 24 μαιου ειναι του αγιου πνευματος.
οσο για τα σαββατοκυριακα ναι καπως ετσι ειναι καθε δευτερο σαββατο εβγαινε και ο αντρας μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KAITH την Τρί Φεβ 23, 2010 7:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
qwerty
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από qwerty »

Γνωρίζει κανείς να μου πει τα στάδια που θ' ακολουθήσουμε (ονόματα) και τα χρονικά πλαίσια (μέσες άκρες); Κατάταξη 14/04/2010 - Ορκομωσία; Κάποιοι λένε 16 μέρες κάποιοι άλλοι μαζί με την Β' ΕΣΣΟ στις 21/05/2010 (φήμες, θα δείξει). Μετά το επόμενο στάδιο πώς ονομάζεται; Εκπαίδευση; Και πού γίνεται; Στο ΚΕΝ ή αλλού; Και πόσο διαρκεί; Και μετά Εκπαίδευση Ειδικότητας; Και πόσο διαρκεί; Ή τοποθέτηση στην Μονάδα; Τα σχολεία μαχητή τί είναι; ... (Στο Στρατ. Γραφείο που πήγα, μου είπαν οτι θα τα μάθω όλα όταν παρουσιαστώ (αν θα έχουμε το πρώτο Σ-Κ επισκεπτήριο, πότε θα ορκιστούμε κλπ) αυτοί δεν ήξεραν να μου πούνε κάτι) Εικόνα Εικόνα υ. Γ. Θα ήθελα επίσης να μάθω κατά τα μέσα με τέλη Ιουνίου, σε ποιο στάδιο θα βρισκόμαστε (Θα κάνουμε Εκπαίδευση; Θα βρισκόμαστε στην Μονάδα; ) (υπάρχει θέμα με σπίτι-ενοίκιο κλπ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από DIMITRIS-A/T »

Κοιτα φιλε μ, ενα ειναι σιγουρο οτι οσοι παμε μεσολογγι αποκλειεται να ορκιστουμε μαζι μ ε τν εσσο γτ θα ειμαστε στην καλυτερη 650 εποπ ή στη χειροτερη 750 αν ερθουν ολες οι ειδικοτητες του πζ εκει... Οποτε οπως καταλαβαινεις αυτο καθισταται αδυνατο... Οποτε μπορεις να το αποκλεισεις... Τωρα το ποτε ακριβως θα ορκιστουμε... Θα δειξει, αποψη μου ειναι να μν ακουμε τις ραδιο-αρβυλες εδω μεσα... Ολα θα τα δουμε σε 30 μερες!
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
mporof
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mporof »

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πες ότι μας πήραν μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται η διαδικασία; Πόσες μέρες θα είμαστε μέσα, θα έχουμε έξοδο μέχρι να ορικιστούμε; Ψάχνω πολλά ;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από insomniacgr »

mporof έγραψε: Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πες ότι μας πήραν μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται η διαδικασία; Πόσες μέρες θα είμαστε μέσα, θα έχουμε έξοδο μέχρι να ορικιστούμε; Ψάχνω πολλά ;

Mε βάση τα όσα γνωρίζουμε, είναι περίπου 40 οι μέρες μέχρι την ορκομωσία και δεν έχει έξοδο ως τότε. Οι έξοδοι αρχίζουν μετά. Συνολικά η εκπαίδευση διαρκεί περίπου 3 μήνες.
ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

40 ε; Επισκπτηριο εχει η οχι; Θα μας πουνε τι πρεπει να παρουμε μαζι μας και τι οχι;
@@

Δημοσίευση από @@ »

insomniacgr έγραψε:
mporof έγραψε: Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πες ότι μας πήραν μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται η διαδικασία; Πόσες μέρες θα είμαστε μέσα, θα έχουμε έξοδο μέχρι να ορικιστούμε; Ψάχνω πολλά ;

Mε βάση τα όσα γνωρίζουμε, είναι περίπου 40 οι μέρες μέχρι την ορκομωσία και δεν έχει έξοδο ως τότε. Οι έξοδοι αρχίζουν μετά. Συνολικά η εκπαίδευση διαρκεί περίπου 3 μήνες.

ειναι σιγουρο αυτο insomniac; Γιατι καποιοι λενε οτι ειναι 15 μερες μεχρι την ορκομωσια (για στρατο ξηρας τουλαχιστον) οι 3 μηνες ειναι στο ιδιοι κεντρο η και σε αλλο;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από insomniacgr »

@@ έγραψε:
insomniacgr έγραψε:

ειναι σιγουρο αυτο insomniac; Γιατι καποιοι λενε οτι ειναι 15 μερες μεχρι την ορκομωσια (για στρατο ξηρας τουλαχιστον) οι 3 μηνες ειναι στο ιδιοι κεντρο η και σε αλλο;

Aυτό για τις 15 μέρες ίσως είναι κάτι καινούριο. Μέχρι πρότινος ήταν 40. Οι 3 μήνες είναι κανονικά στο κέντρο που παρουσιαζόμαστε.
navy

Δημοσίευση από navy »

Παιδια ξερει κανεις στις 19 που θα μπουμε τι ακριβως θα γινει. Απο εκεινη την μερα θα γινει η καταταξη μας; Ποιος ξερει να μας ενημερωσει?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης