Μόνιμος στο Στρατό

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από NIKH.21 »

yandr έγραψε:Πάρε χαρτάκι και περίμενε στην ουρά γιατί ενδιαφέρονται και άλλοι

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχΕικόναχαχααχαχαχαχα
ΣΤΑΥΡΟΣ

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ »

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

panthers

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από panthers »

Ρε παιδια ειμαι 17 χρονον και οταν ερθει η ερα να παω στρατο 8ελο να παω στα Λ. Ο. Κ αλλα 8ελο να διλοσς μονιμοτιτα γινετε; !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν γίνετε όχι θα πρέπει να βγει προκήρυξη
giannis_amfi
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από giannis_amfi »

Παιδια καλησπερα. Παρουσιαζομαι τωρα τον αυγουστο αλλα θελω να συνεχισω επαγγελματικα στο στραυο. Μπορω να το κανω σαν επυ η εμθ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μόνιμος στο Στρατό

Θα πρέπει να βγει η σχετική προκήρυξη (ΕΠΟΠ) αλλιώς δεν μπορείς να παραμείνεις
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από laios »

giannis_amfi έγραψε:Παιδια καλησπερα. Παρουσιαζομαι τωρα τον αυγουστο αλλα θελω να συνεχισω επαγγελματικα στο στραυο. Μπορω να το κανω σαν επυ η εμθ;
Παν οι ΕΜΘ-ΕΠΥ, τελος. Τωρα μεσω προκυρηξης εχει μονο ΕΠΟΠ. Με προκυρηξη, οταν βγει.
ΔημήτρηςΕλλάς

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από ΔημήτρηςΕλλάς »

Καλησπέρα και απο μένα σε όλους σας... Χρειάζομαι κάποιες απαντήσεις σχετικά με θέματα Στρατού... Είμαι 17 ετών και του χρόνου θα περάσω και απ τα βάσανα των πανελλαδικών εξετάσεων όμως το διάβασμα δεν είναι το φόρτε μου... Είμαι 1.86,90 κιλά καλό ανάστημα θα έλεγα... Έχω σκοπό να δηλώσω μόνιμος υπαξιωματικός Στρατού αλλά δύσκολα με βλέπω να πιάνω τα μόρια για εισαγωγη στην Σχολή Σ. Μ. Υ (όπλα) ... Υπάρχουν άλλα μονοπάτια για στρατό και σώματα Ασφαλείας; Ευχαριστώ πολύ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μόνιμος στο Στρατό

ΔημήτρηςΕλλάς έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα σε όλους σας... Χρειάζομαι κάποιες απαντήσεις σχετικά με θέματα Στρατού... Είμαι 17 ετών και του χρόνου θα περάσω και απ τα βάσανα των πανελλαδικών εξετάσεων όμως το διάβασμα δεν είναι το φόρτε μου... Είμαι 1.86,90 κιλά καλό ανάστημα θα έλεγα... Έχω σκοπό να δηλώσω μόνιμος υπαξιωματικός Στρατού αλλά δύσκολα με βλέπω να πιάνω τα μόρια για εισαγωγη στην Σχολή Σ. Μ. Υ (όπλα) ... Υπάρχουν άλλα μονοπάτια για στρατό και σώματα Ασφαλείας; Ευχαριστώ πολύ...

Οι πανελλήνιες είναι η σίγουρη λύση κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για μελλοντικές προκηρύξεις ΕΠΟΠ η Αστυνομίας ( Ειδικοί Φρουροί ), Λιμενικό και Πυροσβεστική

Σαν εποπ μπορείς να μπεις και χωρίς να έχεις κάνει στρατιωτική θητεία στα άλλα όχι
θανασης

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από θανασης »

Γεια σας ειμαι εικοση χρονων ρατο τι δικαιολοδιτικα χρειαζονται για να μηνο μονημος; Και ειδικοτερα στης ειδικες δυμανες.
τζινα

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από τζινα »

Ο τριτος μου γιος επειδη δε θελει πολυ πολυ να διαβαζει και ουτε λογος Να γινεται για να μαθει καμια ξενη γλασσα (τα αγγλικα τα κοψαμε προ πολλου) θελει σωνει και καλα να παει στρατο μονιμος (ο μεγαλος του αδερφος ειναι στη σμα πρωτοετης). Του εξηγω οτι μονο με πανελληνιες μπορει αλλα δε δειχνει να καταλαβαινει και πολυ. Υπαρχει και καποιος αλλος τροπος να μπει καποιος στο στρατο εστω και κατωτατος στην ιεραρχια;(γιατι για παραπανω δεν ειμαστε). Να σας πω οτι παει β γυμνασιου και παιδευομαστε πολυ με το διαβασμα σε σημειο που δεν μπορω να σας το περιγραψω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 10

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Μόνο ως ΕΠΟΠ και μόνο στην περίπτωση που ξαναπροσληφθούν ΕΠΟΠ (δύσκολο).

ΕΠΟΠ / ΕΕΦΟΠ / ΕΜΘ / ΕΦΥΕΣ

Επαγγελματικός στρατός

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μόνιμος στο Στρατό

τζινα έγραψε:Ο τριτος μου γιος επειδη δε θελει πολυ πολυ να διαβαζει και ουτε λογος Να γινεται για να μαθει καμια ξενη γλασσα (τα αγγλικα τα κοψαμε προ πολλου) θελει σωνει και καλα να παει στρατο μονιμος (ο μεγαλος του αδερφος ειναι στη σμα πρωτοετης). Του εξηγω οτι μονο με πανελληνιες μπορει αλλα δε δειχνει να καταλαβαινει και πολυ. Υπαρχει και καποιος αλλος τροπος να μπει καποιος στο στρατο εστω και κατωτατος στην ιεραρχια;(γιατι για παραπανω δεν ειμαστε). Να σας πω οτι παει β γυμνασιου και παιδευομαστε πολυ με το διαβασμα σε σημειο που δεν μπορω να σας το περιγραψω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

βασικά ο υιός σας είναι 12-13 πόσο είναι και μεγαλώνει με την νοοτροπία του κλασσικού ελληνάρα που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση, θέλει σίγουρη δουλειά χωρίς να παλέψει για να την αποκτήσει...

νικοσ

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από νικοσ »

Γεια σας. Θελω να μου πειτε ολους τους τροπους που μπορω να γινω μονιμος λοκατζης. Ακουσα οτι οταν τλειωσης την θητεια και παρεις το πρασινο μπερε μπορεις να συνεχισεις και να γινεις Μονιμος ειναι αληθεια;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 10

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Καιρό είχαμε να διαβάσουμε άλλο ένα τέτοιο μήνυμα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες