147 TE - Χίος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
zago

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από zago »

Χιος μαυρίλα... Έχω κανει περίπολα για τα φυλάκεια του 147 ΤΕ... Μαυρίλα... Και ήμουν και Λόχος Στρατηγείου...

theodorakis

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από theodorakis »

Κανεις απο 251 σειρα ρε παιδια;

ανδρεασ

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από ανδρεασ »

Ποιος εισαι ρε φιλαρακι; Εγς κακουλακης ανδρεας οδηγος ρυμουλκου μετα ρυμουλκουμενου γ'πυροβολαρχια... :)
larry

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από larry »

Γεια σου ρε Αντρέαααααα! Δεν με κατάλαβες ποιος ειμαι; Θυμάσαι ένα απο βόλο επυ που μόλις απολύθηκε έμενα στην παλλήνη; Με μια... Μαρία; Δεν αγόρασα και ένα υπολογιστή απο εκεί που δούλευες; Κατάλαβες τώρα; Εσύ στην α/κ ήσουνα η δίπλα στα 155; Σε θυμήθηκα ποιος είσαι. Για προσπάθησε και εσύ. Τα λέμε πάλι...
Γιώργος ΣΠΑΚ

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από Γιώργος ΣΠΑΚ »

Σήμερα ετύχε να διαβάσω ένα Άρθρο για την 147ΤΕ και μετά έφτασα εδώ κάπως.
Ομολογώ ότι από ονόματα δεν θυμόμουνα τίποτα πλέον αλλά διαβάζοντας θυμήθηκα μερικά Και με χαρά βλέπω και σειρούλες εδώ!(νομίζω) 239 κι εγώ με 16 μήνες στη μονάδα και σίγουρα είχε και τις καλές του στιγμές. Υπολογιστή έχω πάρει κι εγώ από τον συμπολεμιστή Ανδρέα (Γ' Πυροβολαρχία) :P

Καταλαβαίνω την αγωνία των νέων οπλιτών που ρωτάνε συνέχεια εάν είναι καλά ή άσχημα αλλά η αλήθεια είναι πως η στρατιωτική θητεία είναι μια προσωπική υπόθεση και κάθε άτομο την βιώνει και λίγο διαφορετικά. Τις περισσότερες φορές εξαρτάτε από το ίδιο το άτομο εάν θα περάσει καλά και όχι τόσο από την μονάδα την ίδια αλλά ένα καλό βύσμα είναι πάντοτε χρήσιμο. Πάνω κάτω οι περισσότερες μονάδες των συνόρων τα ίδια είναι. Αυτό που έχει σημασία στην 147 είναι η απόσταση από την χώρα, που σημαίνει έξοδα και η λειψανδρία που επιβαρύνει τις άδειες/εξόδους! Από τους Χιώτες εγώ δεν έχω παράπονο, μια χαρά μου φάνηκαν με μερικές εξαιρέσεις μόνο.

Ο Κοίλης ήταν όντος δύσκολη περίπτωση και αλίμονο σε όποιον έμπαινε στο μάτι του. Επίσης θυμάμαι όταν είχε αρχιφυλήκι κουβάλαγε μια τηλεόραση μέσα στο φυλάκιο της πύλης... Άντε να κλήσεις μάτι! Τώρα που πιάσαμε το Κοίλη στο στόμα μας θυμήθηκα και τον Ντάτσα ή Ντάτσικας (δόκιμος). Υπάρχει ακόμα αυτός; Λίγο πριν απολυθώ είχε επανέλθει σαν μόνιμος Ανθηπο...

Αξέχαστη θα μου μείνει η νύχτα των Ιμίων, από τις ποιο έντονες στιγμές τις ζωής μου... !

Υπήρχε και ένας λοχαγός Ιωαννίδης, μπορεί να λέω και λάθος το όνομά του, μιλάω για τον άγριο που φώναζε συνέχεια, με ενδιαφέρει να μάθω εάν είναι καλά στην υγεία του! Από τότε που έκανε την εγχήρηση δεν ξαναέμαθα νέα του και τον έχω έννοια.
Άλλος έτσι χαρακτηριστικός Λοχαγός ήταν ο "Σπάιντερμαν" δεν το θυμάμαι το όνομά του, ήταν #@^&@! Τα άτομα όμως!
Κοίτα να δεις τώρα, εκεί που τα είχα ξεχάσει σχεδόν όλα, άρχισαν να στριφογυρίζουν πάλι στο κεφάλι μου.

nik72
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από nik72 »

12 μηνες εκανα απο 3/93 2/94 92στ φτησαμε αιμα πολυ χαλια
Arjuna

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από Arjuna »

Γεια σας!

Τυχαία ήρθα εδώ... Ήμουν στο Καμπί όλο το 2001, γιατρός (όχι ο Χιώτης).

Ήταν πολύ δύσκολα για τους φαντάρους τα πράγματα, αλλά έφτιαξαν αρκετά μετά την αλλαγή του διοικητή.
Ο μουστάκιας ιστορικός, και αν τον πετύχω κάπου σίγουρα θα του πω την γνώμη μου για αυτόν...
Όλγα

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από Όλγα »

Το 147 ΤΕ - Χίος είναι το φυλάκιο των ψαρών?
ανδρεας

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από ανδρεας »

Ελα ρε φιλαρακι, ... Αραξτε λίγο... Δε λεω... Περασαμε τη πικρα μας και μαλιστα σε πολυ δυσκολη εποχη (1996 Ιμια) Αλλα μη το τρομοκρατειτε το φανταρακι... Ειδικα τωρα που εχει φυγει απο το καμπι... Μην ακους τους ''πικραμενους'' φιλαρακι... Μια χαρα θα περασεις... Εξ αλου... Δεν πας διακοπες... Φανταρος πας... Θα περασει... Ζηστο και αυτο... Ολα εμπειριες ειναι. Καλη θητεια...
Κρητικος

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από Κρητικος »

227 σειρα,94 με 95 ναι, οπως τα περιγραφουν οι παλιοσειρες ηταν τα πραγματα στο καμπι

τη βραδια που "εφυγε" ο Πασπαλιαρης (ο θεος να αναπαυσει τη ψυχη του) ημουνα κι εγω στη πυλη, τις επομενες μερες πλακωσανε οι αστερατοι και μας ελεγαν να πουμε τα προβληματα μας και πως περναμε... Τριχες ! Μολις φυγανε ξαναρχισαν τα ιδια...

τελος παντων

εχουμε μαζευτει εδω http://www.facebook.com/groups/23052113087/

ελατε να τα λεμε

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡ

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡ »

Κι εγώ 251 σειρά ήμουν 97ΣΤ. Οι 2 αυτοί ΟΔΑΚ ήταν σειρά μου. Το επίθετο σου ξεκινάει από Β ή από Π; Σίγουρα θα σε θυμάμαι...
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡ

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡ »

Κι εγώ τότε ήμουν.251 σειρά... Γ' πυροβολαρχία... Ήμουν απαλλαγή σου!
απαραδεκτος

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από απαραδεκτος »

Κανένας από 272 (2001 γ εσσο);147 τε?
olgaki1992

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από olgaki1992 »

Καλησπερα ξερει κανεις για την μοναδα 147 τε παρουσιαζεται αυριο ενας φιλος πως ειναι τα πραγματα;
S

147 TE - Χίος

Δημοσίευση από S »

276,2002 Α ΕΣΟ
Γεια σε όλους παλιούς K νέους, Έσκασα στο Καμπή Μάρτη 2002! Και "απουργιθικα" το σεπτέμβρη του 02!
Ακόμα θυμάμαι το τρέξιμο! ΤΟ γνωστό μουστάκι έφυγε όταν ήμουν εγώ εκεί γύρο ιούλιο!
Θυμάμαι να έχει ρίξει τάκο όλη την Ταξιαρχία σε μια έφοδο του!
Δεν ξεχνιέται έτσι απλά!

Την ημερα την τις αυτοκτονία υπηρεσία είχε ο "σιμιταρουδις"!aka Σίμκα!
Θυμάμαι να τρέχουμε και τα ΛΟΚ στο νησί να περνάνε ζάχαρη!
Έχω περάσει μάρκο όλα τα πυροβόλα!

til01@mac.com οποιος είναι από εκείνη την περίοδο ας επικοινωνήσει!

147 σπάω πέτρες με γκασμά!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες