Snakesh*t έγραψε:Αν είσαι μόνιμος; Πως συνδέεις στρατό και οικογένεια με μεταθέσεις κάθε τρεις και λίγο και συχνή απουσία απ'το σπίτι;
Ειναι δυσκολο πραγμα να εισαι μονιμως με μια βαλιτσα στο χερι ιδιως αν εχεις και παιδια. Η απουσια απ'το σπιτι συνηθιζεται φανταζομαι μιας κ τις σημερινες μερες δεν υπαρχουν 8ωρα αλλα τουλαχιστον 10ωρα... Αλλα οι μεταθεσεις...
Snakesh*t έγραψε:Αν είσαι μόνιμος; Πως συνδέεις στρατό και οικογένεια με μεταθέσεις κάθε τρεις και λίγο και συχνή απουσία απ'το σπίτι;
συμφωνω απολυτα. Δε λεω να σταματησεις τη ζωη σου και να μη παντρευτεις αλλα τουλαχιστον να μπορει να σε ακολουθει και ο-η αλλος-η χωρις γκρινια
Δε συμφωνω, μπορει η γυναικα να ειναι συμφωνη αν δεν εχει καποια επαγγελματικη σταδιοδρομια κ αυτη που δεν θελει να αφησει αλλα αν κανουν κ παιδια ποσο ευκολο ειναι το παιδι να αλλαζει συνεχεια φιλους κ σχολειο
συμφωνω απολυτα. Δε λεω να σταματησεις τη ζωη σου και να μη παντρευτεις αλλα τουλαχιστον να μπορει να σε ακολουθει και ο-η αλλος-η χωρις γκρινια
Δε συμφωνω, μπορει η γυναικα να ειναι συμφωνη αν δεν εχει καποια επαγγελματικη σταδιοδρομια κ αυτη που δεν θελει να αφησει αλλα αν κανουν κ παιδια ποσο ευκολο ειναι το παιδι να αλλαζει συνεχεια φιλους κ σχολειο
tsiripobina έγραψε: Μου εχει τυχει να μου τα ριξει φανταρος, κανονικα για γνωριμια κλπ... Κ την ιδια ωρα να χτυπαει το κινητο του, να απομακρυνεται και να λεει "ελα μωρο μου... " ελεος δηλαδη! Αρα δυσκολο να εχεις εμπιστοσυνη. Εγω γιατι δε το καταλαβα;
cristi έγραψε:Καλε τι στελεχος ρωτας; Απλα η κοπελα εχει εμπειριες με στρατευσιμους. Ετσι μπορει Και εχει εμπεριστατωμενη αποψη.
Ηταν σαφέστατο καλε. Αν εισαι μονιμη.
Και που αποσκοπεί η ερώτηση θα μου πεις τώρα...
Πολλές φορές η άποψη μιας κοπέλας που ειναι στρατιωτικός (Παραγωγικής σχολης) ειναι διαφορετικη απο αυτη μιας που ειναι στη πολιτκη ζωή. Πιο αυστηρη ίσως σαν γυναικα με "ανδρικη" συμπεριφορα και με ισως πιο κερδισμένη εμπιστοσυνη στους στρατευμένους.
Επειδη στα 17 18 της αρχιζει να ειναι σε μια μια νοοτροπια περιεργη και περναει ξαφνικα εκει, χωρις να εχει ζήσει έξω γινεται πιο αυστηρη ας το πουμε.(αποψη μου) Εγω ειχα 2 κοπελες που μιλάγαμε στις μονάδες μου και μπορω να σου πώ οτι ήταν σα να ακούω εσενα και ειχαν δει πολλούς να κλαινε αλλα και πολλους που αποσκοπούσαν σε πεσιμο και στο νταλαβέρι
Απλα οι ένστολες ειναι πιο αυταρχικες μερικές φορες και σε απόψεις και σε συμπεριφορα...
Καταλαβα. Καμια σχεση απλα μενω σε επαρχιακη πολη που γινεται ψιλοχαμος απο φανταρους και απο μικροτερη που ημουν και εβγαινα για καφε εχουν δει πολλα τα ματια μου και επισης ακουσει πολλα τ'αφτια μου.
Επισης απο την τωρινη θητεια του αγοριου μου εχω μαθει καποια πραγματα και παλιοτερα απο ενα αλλο αγορι που ειχα που δυστυχως ηταν κ αυτος φανταρος.
Βλεπω οτι η συζητηση πηγαινει προς τις σχεσεις που δημιουργουνται εντος του στρατοπεδου με γυναικες σχολης. Το θεωρω προσωπικα απαραδεκτο απο ολες τις αποψεις Γυναικα βαθμοφορος να συναπτει σε σχεση με στρατιωτη εντος στρατοπεδου. Δεν ειναι εγωιστικο αυτο που λεω. Αλλα εγκυμονει αλλους κινδυνους που ολοι καταλαβαινετε. Ετσι λοιπον πρεπει να αποφευγεται. Κατα τ αλλα συμφωνω οτι οι γυναικες οι οποιες φερουν βαθμο ειναι πιο "σκληρες" και ετσι πρεπει να ειναι εντος στρατοπεδου. Εξω απ αυτο μπορει να Ειναι σαν ολες τις αλλες γυναικες
tsiripobina έγραψε:Καταλαβα. Καμια σχεση απλα μενω σε επαρχιακη πολη που γινεται ψιλοχαμος απο φανταρους και απο μικροτερη που ημουν και εβγαινα για καφε εχουν δει πολλα τα ματια μου και επισης ακουσει πολλα τ'αφτια μου.
Επισης απο την τωρινη θητεια του αγοριου μου εχω μαθει καποια πραγματα και παλιοτερα απο ενα αλλο αγορι που ειχα που δυστυχως ηταν κ αυτος φανταρος.
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πιθανολογώ ότι μόνο με φαντάρους θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις σχέσεις μιάς και μένεις σε επαρχιακή πόλη που είναι 'στρατοκρατούμενη'!
cristi έγραψε: Κατα τ αλλα συμφωνω οτι οι γυναικες οι οποιες φερουν βαθμο ειναι πιο "σκληρες" και ετσι πρεπει να ειναι εντος στρατοπεδου. Εξω απ αυτο μπορει να Ειναι σαν ολες τις αλλες γυναικες
Οπως και αν ακουστει αυτο, οι γυναικες που επιλεγουν τετοιες σχολες καλο ειναι να μην το παιρνουν πολυ πανω τους. Δε μ'αρεσει καθολου μια γυναικα (ποσο μαλλον μια μικρη) να ασκει "εξουσια" σε εναν αντρα.
tsiripobina έγραψε:Καταλαβα. Καμια σχεση απλα μενω σε επαρχιακη πολη που γινεται ψιλοχαμος απο φανταρους και απο μικροτερη που ημουν και εβγαινα για καφε εχουν δει πολλα τα ματια μου και επισης ακουσει πολλα τ'αφτια μου.
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πιθανολογώ ότι μόνο με φαντάρους θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις σχέσεις μιάς και μένεις σε επαρχιακή πόλη που είναι 'στρατοκρατούμενη'!
Οχι καμια σχεση. Ουτως η αλλως τους αποφευγω απλα βγαινουν εδω κυριως, δεν ειναι μικρη πολη που εχει στρατοπεδο.
cristi έγραψε: Κατα τ αλλα συμφωνω οτι οι γυναικες οι οποιες φερουν βαθμο ειναι πιο "σκληρες" και ετσι πρεπει να ειναι εντος στρατοπεδου. Εξω απ αυτο μπορει να Ειναι σαν ολες τις αλλες γυναικες
Οπως και αν ακουστει αυτο, οι γυναικες που επιλεγουν τετοιες σχολες καλο ειναι να μην το παιρνουν πολυ πανω τους. Δε μ'αρεσει καθολου μια γυναικα (ποσο μαλλον μια μικρη) να ασκει "εξουσια" σε εναν αντρα.
Μα δεν το παιρνουνε ολες Πανω τους αγαπητη. Και τι να κανουμε ρε συ; Να σταματησουν οι εισαγωγες γυναικων στις παραγωγικες σχολες; Μα τι ειναι αυτα που ακουω; Και δεν ειναι θεμα ασκησεως εξουσιας για γυναικα μιλαω παντα αλλα για συμπεριφορες εκατερωθεν λογω θεσεως και βαθμου. Πως να το κανουμε στρατος Ειναι. Καποιους εχεις απο κατω και καποιους απο πανω στην ιεραρχια. Και συμφωνα με Αυτη περπατας. Και πιστεψε με ειναι πολυ δυσκολο.
Μα δεν το παιρνουνε ολες Πανω τους αγαπητη. Και τι να κανουμε ρε συ; Να σταματησουν οι εισαγωγες γυναικων στις παραγωγικες σχολες; Μα τι ειναι αυτα που ακουω; Και δεν ειναι θεμα ασκησεως εξουσιας για γυναικα μιλαω παντα αλλα για συμπεριφορες εκατερωθεν λογω θεσεως και βαθμου. Πως να το κανουμε στρατος Ειναι. Καποιους εχεις απο κατω και καποιους απο πανω στην ιεραρχια. Και συμφωνα με Αυτη περπατας. Και πιστεψε με ειναι πολυ δυσκολο.
Οχι, δεν εννοω αυτο. Ολα τα επαγγελματα ειναι για ολους και συμφωνω με το να ειναι μια γυναικα στο στρατο (εγω θα ηθελα να μπορουσαν να πανε κ οι γυναικες σαν θητεια ομως). Οταν λεω να μη το παιρνουν πανω τους εννοω, να καταλαβαινουν και τα παιδια που εχουν μπει αναγκαστικα να υπηρετησουν και να μη τα "ταλαιπωρουν" μιας και αυτη για να βρισκεται εκει το ηθελε.