Σημείωμα κατάταξης (2018)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σταυρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Σταυρος »

Ακομα δεν ανακοινωθηκε τιποτα, λογικα αυτες τις μερες θα βγει που θα παρουσιαστουμε
Σταυρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Σταυρος »

Μπειτε στο katataxi.army.grEκει ανακοινωθηκαν για Γ ΕΣΣΟ 2018

ΝΗΣΟΣ ΡΩ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από ΝΗΣΟΣ ΡΩ »

Παίδες, το αρχείο pdf με τον αναλυτικό πίνακα βρίσκεται στο κάτω μέρος του άρθρου https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/204148/oi-imerominies-katataksis-me-tin-g-esso-2018-sto-strato-ksiras

Όμως στην ιστοσελίδα της στρατολογίας το έχουν κατεβάσει! Για ποιο λόγο;

Δημήτρης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Παιδιά να σας πω εμένα μου ήρθε για τεθωρακισμένα - ΕΛΔΥΚ και θα πρέπει να παρουσιαστώ Λαμία μπορώ να δηλώσω να μην πάω Κύπρο;
Γιωργος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Γιωργος »

Να ρωτησω, ξερει κανεις τη διαδικασια; Ποσες μερες θα κατσουμε στα κυπο; Μετα θα παμε για εκπαιδευση καπου αναλογα με το σωμα μας;(εγω ας πουμε ειμαι τεχνικο) θα κατσουμε εκει που παρουσιαζομαστε; Γενικα τι παιζει ξερει κανεις?
Panos_G
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Panos_G »

Καλησπέρα, δήλωσα ΕΛΔΥΚ αλλά με στέλνουν να παρουσιαστώ Ξάνθη, ειδικές δυνάμεις. Αλλάζει αυτό ή ξεχνάω την Κύπρο;
Αλεκος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Αλεκος »

Αμα αργησει το σημειωμα καταταξης και θελοθμε να παρουμε αναβολη υγειας τι κανουμε; Ξερει κανεις; γιατί χρειαζόμαστε το χαρτί για αναβολή
Σταυρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Σταυρος »

Μην αγχωνεσαι, θα πας κανονικα ΕΛΔΥΚ.
Panos_G
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Panos_G »

Πως θα γίνει αυτό όταν δεν έχω αυτή την ένδειξη και παρουσιάζομαι Ξάνθη ειδικές δυνάμεις κι όχι Λαμία ή Θήβα; Θα περάσω από τη στρατολογια για περισσότερες πληροφορίες να δω τι θα μου πουνε.
Δημήτρης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Παιδιά να σας πω εμένα μου ήρθε για τεθωρακισμένα - ΕΛΔΥΚ και θα πρέπει να παρουσιαστώ Λαμία μπορώ να δηλώσω να μην πάω Κύπρο;
icsd08050
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από icsd08050 »

Παιδες εγω μπαινω 21/5 541ΤΕ αφαντου-ροδος ως ερευνας πληροφορικης και σαν μοναδα τοποθετησης εχω παλι 541ΤΕ ξερει κανενας τι παιζει και αν θα μεινω εκει η θα παω σε αλλη μοναδα;
Νικητας

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Νικητας »

Καλησπερα, εμαθα οτι 22 Μαιου πρεπει να παρουσιαστω 592 Μ/Π ΤΠ (ΕΚΕ) (ΛΙΤΟΧΩΡΟ) και εχω κατανεμηθει στο στρατο Ξηρας ειδικες δυναμεις ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Μου λειπει μονο μια ακτινογραφια θωρακος, πηγα στο γενικο νοσοκομειο της πολης μου (κρατικο νοσοκομειο) και μου παν για να βγαλω παραπεμπτικο ακτινογραφιας για το Στρατο, χρειαζομαι χαρτι καταταξης. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ χαρτι καταταξης. Ποτε θα μου ερθει το χαρτι απο την αστυνομια;

Με ειχαν παρει τηλεφωνο απο το στρατολογικο γραφειο και μου παν μονο ιντερνετικα θα ενημερωθω για το ποτε θα παω στο Στρατο... Ευχαριστω εκ των προτερων.
giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από giannismar »

Θα σου ερθει αυτες τις μερες λογικα. Γυρω στις 15-20 μερες πριν ερχονται.
ElefK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από ElefK »

Καλησπέρα παιδιά, έχω καταταγεί στην 572 ΜΚ πυροβολικό , στρατόπεδο Βογιαντζή. Μονάδα τοποθέτησης λέει 174 Μεα/απ Αλεξανδρούπολη. Αυτό σημαίνει ότι μετά απο 1-2 μέρες στο Συπο θα πάω σίγουρα στην 174; Ή αλλάζουν αυτά;
Finrodd
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Finrodd »

Ναι φίλε, μπορεί και την ίδια μέρα που θα παρουσιαστείς αλλιώς την επόμενη.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες