Σημείωμα κατάταξης (2018)
Σημείωμα κατάταξης
Ακομα δεν ανακοινωθηκε τιποτα, λογικα αυτες τις μερες θα βγει που θα παρουσιαστουμε
Σημείωμα κατάταξης
Παίδες, το αρχείο pdf με τον αναλυτικό πίνακα βρίσκεται στο κάτω μέρος του άρθρου https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/204148/oi-imerominies-katataksis-me-tin-g-esso-2018-sto-strato-ksiras
Όμως στην ιστοσελίδα της στρατολογίας το έχουν κατεβάσει! Για ποιο λόγο;
Όμως στην ιστοσελίδα της στρατολογίας το έχουν κατεβάσει! Για ποιο λόγο;
Σημείωμα κατάταξης
Παιδιά να σας πω εμένα μου ήρθε για τεθωρακισμένα - ΕΛΔΥΚ και θα πρέπει να παρουσιαστώ Λαμία μπορώ να δηλώσω να μην πάω Κύπρο;
Σημείωμα κατάταξης
Να ρωτησω, ξερει κανεις τη διαδικασια; Ποσες μερες θα κατσουμε στα κυπο; Μετα θα παμε για εκπαιδευση καπου αναλογα με το σωμα μας;(εγω ας πουμε ειμαι τεχνικο) θα κατσουμε εκει που παρουσιαζομαστε; Γενικα τι παιζει ξερει κανεις?
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα, δήλωσα ΕΛΔΥΚ αλλά με στέλνουν να παρουσιαστώ Ξάνθη, ειδικές δυνάμεις. Αλλάζει αυτό ή ξεχνάω την Κύπρο;
Σημείωμα κατάταξης
Αμα αργησει το σημειωμα καταταξης και θελοθμε να παρουμε αναβολη υγειας τι κανουμε; Ξερει κανεις; γιατί χρειαζόμαστε το χαρτί για αναβολή
Σημείωμα κατάταξης
Πως θα γίνει αυτό όταν δεν έχω αυτή την ένδειξη και παρουσιάζομαι Ξάνθη ειδικές δυνάμεις κι όχι Λαμία ή Θήβα; Θα περάσω από τη στρατολογια για περισσότερες πληροφορίες να δω τι θα μου πουνε.
Σημείωμα κατάταξης
Παιδιά να σας πω εμένα μου ήρθε για τεθωρακισμένα - ΕΛΔΥΚ και θα πρέπει να παρουσιαστώ Λαμία μπορώ να δηλώσω να μην πάω Κύπρο;
Σημείωμα κατάταξης
Παιδες εγω μπαινω 21/5 541ΤΕ αφαντου-ροδος ως ερευνας πληροφορικης και σαν μοναδα τοποθετησης εχω παλι 541ΤΕ ξερει κανενας τι παιζει και αν θα μεινω εκει η θα παω σε αλλη μοναδα;
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα, εμαθα οτι 22 Μαιου πρεπει να παρουσιαστω 592 Μ/Π ΤΠ (ΕΚΕ) (ΛΙΤΟΧΩΡΟ) και εχω κατανεμηθει στο στρατο Ξηρας ειδικες δυναμεις ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
Μου λειπει μονο μια ακτινογραφια θωρακος, πηγα στο γενικο νοσοκομειο της πολης μου (κρατικο νοσοκομειο) και μου παν για να βγαλω παραπεμπτικο ακτινογραφιας για το Στρατο, χρειαζομαι χαρτι καταταξης. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ χαρτι καταταξης. Ποτε θα μου ερθει το χαρτι απο την αστυνομια;
Με ειχαν παρει τηλεφωνο απο το στρατολογικο γραφειο και μου παν μονο ιντερνετικα θα ενημερωθω για το ποτε θα παω στο Στρατο... Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μου λειπει μονο μια ακτινογραφια θωρακος, πηγα στο γενικο νοσοκομειο της πολης μου (κρατικο νοσοκομειο) και μου παν για να βγαλω παραπεμπτικο ακτινογραφιας για το Στρατο, χρειαζομαι χαρτι καταταξης. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ χαρτι καταταξης. Ποτε θα μου ερθει το χαρτι απο την αστυνομια;
Με ειχαν παρει τηλεφωνο απο το στρατολογικο γραφειο και μου παν μονο ιντερνετικα θα ενημερωθω για το ποτε θα παω στο Στρατο... Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Σημείωμα κατάταξης
Θα σου ερθει αυτες τις μερες λογικα. Γυρω στις 15-20 μερες πριν ερχονται.
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα παιδιά, έχω καταταγεί στην 572 ΜΚ πυροβολικό , στρατόπεδο Βογιαντζή. Μονάδα τοποθέτησης λέει 174 Μεα/απ Αλεξανδρούπολη. Αυτό σημαίνει ότι μετά απο 1-2 μέρες στο Συπο θα πάω σίγουρα στην 174; Ή αλλάζουν αυτά;
Σημείωμα κατάταξης
Ναι φίλε, μπορεί και την ίδια μέρα που θα παρουσιαστείς αλλιώς την επόμενη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης