Ιατρικές Εξετάσεις Συνοριοφυλάκων (2020)
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Εγώ θα πάω σε ιδιώτη ΩΡΛ να κάνω ακουογραμμα κι αν όντως έχω πρόβλημα καλώς αλλά όχι να μου λέει αυτός δεν ακούς τον ήχο κλπ ενώ ξέρει ότι έχει φασαρία; Δεν μπορώ να καταλάβω
POLICE
Ψαξτο λγ να μην έχεις θέμα τζάμπα. Εμένα ευτυχώς όλα καλά. Πότε να περιμένουμε τ οριστικά; Γνωρίζει κανείς;
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Το ακουογραμμα σας πως είναι; Για να σας βγάλει φυσιολογικό πρέπει να είναι όλο σαν μια ευθεία, ή να έχει το πολυ 1-2 καμπύλες.
Απλά αυτό με την σφραγίδα πως να μπουν καθαρά ; Είναι δυνατόν σε τόσο λίγο κενό... ;1
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Panos944 έγραψε:Το ακουογραμμα σας πως είναι; Για να σας βγάλει φυσιολογικό πρέπει να είναι όλο σαν μια ευθεία, ή να έχει το πολυ 1-2 καμπύλες.
Έχει σαν όριο τα 20ντεσιμπελ είπε ο γιατρός κι εμένα μου βρήκε 30, εγώ θα σου γράψω ότι έχεις πρόβλημα με την ακοή σου μου είπε
POLICE
εμένα η μια πάνω στην άλλη είναι έτσι μου της έβαλαν οι γιατροίAristea93 έγραψε:Απλά αυτό με την σφραγίδα πως να μπουν καθαρά ; Είναι δυνατόν σε τόσο λίγο κενό... ;1
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Στην ακτινογραφια Την φωτογραφια την θελει πανω (στην ακτινογραφια) ή αλλου ;
- Panos944
KatadromeasAR! έγραψε:Panos944 έγραψε:Το ακουογραμμα σας πως είναι; Για να σας βγάλει φυσιολογικό πρέπει να είναι όλο σαν μια ευθεία, ή να έχει το πολυ 1-2 καμπύλες.
Έχει σαν όριο τα 20ντεσιμπελ είπε ο γιατρός κι εμένα μου βρήκε 30, εγώ θα σου γράψω ότι έχεις πρόβλημα με την ακοή σου μου είπε
Μπορείτε να δειτε εδώ τι θεωρείτε πρόβλημα, http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/swmatiki_ikanotita.htm
στο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΒΩΝ
πάτε στο Α/Α:370
λέει για την ακουστική οξύτητα.
Τώρα αν παίζει σημασία η Κατηγορία Σωματικής Ικανότητας στην αστυνομία δεν το γνωρίζω, αλλα πιστεύω πως ναι, πρέπει να είναι ι1.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos944 την Τετ Οκτ 07, 2020 1:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Panos944
Επάνω στην ακτινογραφία καρφιτσομένη και σφραγίδα πανω στην φωτογραφία.Kwnstantinos21 έγραψε:Στην ακτινογραφια Την φωτογραφια την θελει πανω (στην ακτινογραφια) ή αλλου ;
Κ μένα έτσι είναι η μία πανω στ άλλη.
Ψυχίατρο πέρασε κάνεις να μας πει τίποτα
- Panos944
Εγώ φίλε, τι θες να μάθεις;Μαυρος94 έγραψε:Ψυχίατρο πέρασε κάνεις να μας πει τίποτα
είναι το μόνο που μου έχει μείνει αδερφέ και τρέχω από το πρωί σαν τον τρελό να βγάλω άκρη. Διότι δν δέχονται χωρίς ραντεβού εσύ πως πήγες?Panos944 έγραψε:Εγώ φίλε, τι θες να μάθεις;Μαυρος94 έγραψε:Ψυχίατρο πέρασε κάνεις να μας πει τίποτα
- Panos944
Μαυρος94 έγραψε:είναι το μόνο που μου έχει μείνει αδερφέ και τρέχω από το πρωί σαν τον τρελό να βγάλω άκρη. Διότι δν δέχονται χωρίς ραντεβού εσύ πως πήγες;Panos944 έγραψε:Εγώ φίλε, τι θες να μάθεις;Μαυρος94 έγραψε:Ψυχίατρο πέρασε κάνεις να μας πει τίποτα
Σε δημόσιο νοσοκομείο, είχα κλείσει ραντεβού απ την προηγούμενη, πήγα εκεί μου εκανε 5-6 ερωτήσεις, υπέγραψε έφτιαξε και γνωμάτευση και τέλος.10-15 λεπτά υπόθεση. Αλλά ισχύει αυτό που λες οι ψυχολόγοι είναι μπέρδεμα το ξέρω...
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Εγώ δεν πιστεύω πως μέχρι την Παρασκευή θα βγουν οι πίνακες γτ οι υγειονομικές εξετάσεις αργούν πολύ γενικά, ραντεβού, δεν έρχονται γιατροί καθημερινά κλπ
POLICE
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες