Στρατόπεδο Υπολοχαγού Βογιατζή (Καβησος Έβρου)
Ε εισαι φαρδος. Δεν προλαβα εισιτηρια! Με το τρενακι και αμα φτασουμε
Χάρης έγραψε:Καλησπέρα παρουσιάζομαι και γω Καβησό 12 Νοέμβρη και είμαι από Αθήνα, θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου σχετικά με τη μεταφορά μου στο στρατόπεδο. Για λόγους οικονομικούς θα ήθελα να μεταφερθώ στο στρατόπεδο με έξοδα του στρατού, οπότε επικοινώνησα με το φρουραρχείο αθηνών και μου είπαν να περάσω την Δευτέρα να μου δώσουν ένα χαρτί με το οποίο θα πάρω δωρεάν εισητήριο τρένου προς Αλεξανδρούπολη, καλά ως εδώ. Όμως το τρένο φράνει Αλεξανδρούπολη 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11) ενώ το επόμενο ΚτΕΛ προς Φέρες φεύγει 7 το απόγευμα. Επομένως το νωρίτερο που μπορώ να φτάσω στο στρατόπεδο είναι 8 το βράδυ (ενώ λέει το χαρτί ως 1 το μεσημέρι) είτε να πάρω το προηγούμενο τρένο και να διανυκτερεύσω Αλεξ/πολη (που δε ψήνω). Ακούω λύσεις ιδέες σχόλια. Ευχαριστώ.
Τελικά με ποιο δρομολογιο θα πας; Τι σου παν;
Αδερφέ εγώ παρουσιαζομαι 15/11 μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάπως να πάμε μαζί;
Nikito έγραψε:Χάρης έγραψε:Καλησπέρα παρουσιάζομαι και γω Καβησό 12 Νοέμβρη και είμαι από Αθήνα, θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου σχετικά με τη μεταφορά μου στο στρατόπεδο. Για λόγους οικονομικούς θα ήθελα να μεταφερθώ στο στρατόπεδο με έξοδα του στρατού, οπότε επικοινώνησα με το φρουραρχείο αθηνών και μου είπαν να περάσω την Δευτέρα να μου δώσουν ένα χαρτί με το οποίο θα πάρω δωρεάν εισητήριο τρένου προς Αλεξανδρούπολη, καλά ως εδώ. Όμως το τρένο φράνει Αλεξανδρούπολη 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11) ενώ το επόμενο ΚτΕΛ προς Φέρες φεύγει 7 το απόγευμα. Επομένως το νωρίτερο που μπορώ να φτάσω στο στρατόπεδο είναι 8 το βράδυ (ενώ λέει το χαρτί ως 1 το μεσημέρι) είτε να πάρω το προηγούμενο τρένο και να διανυκτερεύσω Αλεξ/πολη (που δε ψήνω). Ακούω λύσεις ιδέες σχόλια. Ευχαριστώ.
Τελικά με ποιο δρομολογιο θα πας; Τι σου παν;
Θα πάω με το τρένο. Φτάνει ώς φέρρες και δε χρειάζεται να πάρεις κτέλ αλλά δε το ήξερα εξ αρχής. Φτάνω φέρρες 16:30 στις 12 του μήνα και ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που θα αργήσω να παρουσιαστώ αλιώς θα έπρεπε να πάω απ την προηγούμενη και να διανυκτρεύσω.
Τα έξοδα της πρώτης μεταφοράς μας στη μονάδα τα καλύπτει ο στρατός, πήγαινε στο φρουραρχείο της περιοχής σου και ζήτα κατάσταση επιβίβασης.Λευτέρης έγραψε: Γεια σας παιδιά ! Παρουσιάζομαι στον Καβησό Έβρου την 14/11/2018 στο στρατόπεδο Βογιατζή (Μονάδα 535)
Πρέπει να έρθω από Κέρκυρα και φαντάζομαι τα μεταφορικά βαρύνουν εμάς... ;
Αν καποιος παρουσιάζεται την ίδια μέρα ας μου στείλει μήνυμα να πάμε παρέα !
το mail μου ειναι teriscfu@gmail.com
Ρε παιδια ολοι 13 και 14 μπαινετε; Μονος μου θα μπω στις 15;
Εγώ μπαίνω 15/11 μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάπως να πάμε μαζί ;
Εγώ μπαίνω 15/11 μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάπως να πάμε μαζί ;
Παιδιά εγώ παρουσιαζομαι καβισο Έβρο 13 για τεθορας υεα στο στρατοπεδο βογιατζη νικολαου θα ανέβω με τρένο από Αθήνα οποιος πάει εκεί ας μου στείλει φβ πατρικ ταφ να πάμε παρεα
Μην ανυσηχεις εχει λεωφορεια που θα μας μαζεψουν, οσο για την ωρα το ξερουν οτι θα αργησουν αρκετοι δεν σου λενε τπτ γενικα το ρωτησα στο φρουραχειο, παω κ γω εκει ιδια μερα
Ρε παιδιά αυτή η 187 Π ΠΑΡ που είναι?
Εγώ είμαι σε αυτή τη μονάδα αδερφέ! Πρέπει να είναι Αλεξανδρούπολη.
Ποσες μερες θα κατσουμε σε αυτο το στρατοπεδο;
Γειά σας, παρουσιάζομαι 14/11. Το τραίνο από Θεσαλλονίκη φτάνει 2 ενώ πρέπει να είμαι μέχρι τις μία, τι μπορώ να κάνω;
Τηλέφωνο στο στρατόπεδο να ενημερώσεις. Λογικά θα σου πουν έλα στις 2. Δεν πρόκειται να έχει τελειώσει η διαδικασία ούτως ή άλλως
Καλησπέρα στην παρέα, από Βόλο και μπαίνω 19.11.18.. Δεν αποφάσισα αν θα πάω από Κυριακή ή θα μπω καθυστερημένα την Δευτέρα Στην τελικήαςή ήταν πιο Ελαστικοί στα ωράρια
Παίδες, ξέρει κανείς πως μπορώ να πάω από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης στο στρατόπεδο Νικολαου Βογιατζη (7ΛΔΒ); Μπαίνω την Πέμπτη και δεν έχω ιδέα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες