Στρατόπεδο Υπολοχαγού Βογιατζή (Καβησος Έβρου)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nikito
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nikito »

Ε εισαι φαρδος. Δεν προλαβα εισιτηρια! Με το τρενακι και αμα φτασουμε
Nikito
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Nikito »

Χάρης έγραψε:Καλησπέρα παρουσιάζομαι και γω Καβησό 12 Νοέμβρη και είμαι από Αθήνα, θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου σχετικά με τη μεταφορά μου στο στρατόπεδο. Για λόγους οικονομικούς θα ήθελα να μεταφερθώ στο στρατόπεδο με έξοδα του στρατού, οπότε επικοινώνησα με το φρουραρχείο αθηνών και μου είπαν να περάσω την Δευτέρα να μου δώσουν ένα χαρτί με το οποίο θα πάρω δωρεάν εισητήριο τρένου προς Αλεξανδρούπολη, καλά ως εδώ. Όμως το τρένο φράνει Αλεξανδρούπολη 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11) ενώ το επόμενο ΚτΕΛ προς Φέρες φεύγει 7 το απόγευμα. Επομένως το νωρίτερο που μπορώ να φτάσω στο στρατόπεδο είναι 8 το βράδυ (ενώ λέει το χαρτί ως 1 το μεσημέρι) είτε να πάρω το προηγούμενο τρένο και να διανυκτερεύσω Αλεξ/πολη (που δε ψήνω). Ακούω λύσεις ιδέες σχόλια. Ευχαριστώ.

Τελικά με ποιο δρομολογιο θα πας; Τι σου παν;

Φώτης

Δημοσίευση από Φώτης »

Αδερφέ εγώ παρουσιαζομαι 15/11 μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάπως να πάμε μαζί;
Χάρης

Δημοσίευση από Χάρης »

Nikito έγραψε:
Χάρης έγραψε:Καλησπέρα παρουσιάζομαι και γω Καβησό 12 Νοέμβρη και είμαι από Αθήνα, θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου σχετικά με τη μεταφορά μου στο στρατόπεδο. Για λόγους οικονομικούς θα ήθελα να μεταφερθώ στο στρατόπεδο με έξοδα του στρατού, οπότε επικοινώνησα με το φρουραρχείο αθηνών και μου είπαν να περάσω την Δευτέρα να μου δώσουν ένα χαρτί με το οποίο θα πάρω δωρεάν εισητήριο τρένου προς Αλεξανδρούπολη, καλά ως εδώ. Όμως το τρένο φράνει Αλεξανδρούπολη 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11) ενώ το επόμενο ΚτΕΛ προς Φέρες φεύγει 7 το απόγευμα. Επομένως το νωρίτερο που μπορώ να φτάσω στο στρατόπεδο είναι 8 το βράδυ (ενώ λέει το χαρτί ως 1 το μεσημέρι) είτε να πάρω το προηγούμενο τρένο και να διανυκτερεύσω Αλεξ/πολη (που δε ψήνω). Ακούω λύσεις ιδέες σχόλια. Ευχαριστώ.

Τελικά με ποιο δρομολογιο θα πας; Τι σου παν;

Θα πάω με το τρένο. Φτάνει ώς φέρρες και δε χρειάζεται να πάρεις κτέλ αλλά δε το ήξερα εξ αρχής. Φτάνω φέρρες 16:30 στις 12 του μήνα και ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που θα αργήσω να παρουσιαστώ αλιώς θα έπρεπε να πάω απ την προηγούμενη και να διανυκτρεύσω.

Χάρης

Δημοσίευση από Χάρης »

Λευτέρης έγραψε: Γεια σας παιδιά ! Παρουσιάζομαι στον Καβησό Έβρου την 14/11/2018 στο στρατόπεδο Βογιατζή (Μονάδα 535)

Πρέπει να έρθω από Κέρκυρα και φαντάζομαι τα μεταφορικά βαρύνουν εμάς... ;

Αν καποιος παρουσιάζεται την ίδια μέρα ας μου στείλει μήνυμα να πάμε παρέα !

το mail μου ειναι teriscfu@gmail.com

Τα έξοδα της πρώτης μεταφοράς μας στη μονάδα τα καλύπτει ο στρατός, πήγαινε στο φρουραρχείο της περιοχής σου και ζήτα κατάσταση επιβίβασης.
Φώτης

Δημοσίευση από Φώτης »

Ρε παιδια ολοι 13 και 14 μπαινετε; Μονος μου θα μπω στις 15;

Εγώ μπαίνω 15/11 μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάπως να πάμε μαζί ;

Πατρικ

Δημοσίευση από Πατρικ »

Παιδιά εγώ παρουσιαζομαι καβισο Έβρο 13 για τεθορας υεα στο στρατοπεδο βογιατζη νικολαου θα ανέβω με τρένο από Αθήνα οποιος πάει εκεί ας μου στείλει φβ πατρικ ταφ να πάμε παρεα
Μανθος

Δημοσίευση από Μανθος »

Μην ανυσηχεις εχει λεωφορεια που θα μας μαζεψουν, οσο για την ωρα το ξερουν οτι θα αργησουν αρκετοι δεν σου λενε τπτ γενικα το ρωτησα στο φρουραχειο, παω κ γω εκει ιδια μερα
Κυριάκος

Δημοσίευση από Κυριάκος »

Ρε παιδιά αυτή η 187 Π ΠΑΡ που είναι?
Βύρωνας
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Βύρωνας »

Εγώ είμαι σε αυτή τη μονάδα αδερφέ! Πρέπει να είναι Αλεξανδρούπολη.
Άβαταρ μέλους
stergi
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stergi »

Ποσες μερες θα κατσουμε σε αυτο το στρατοπεδο;
Manos

Δημοσίευση από Manos »

Γειά σας, παρουσιάζομαι 14/11. Το τραίνο από Θεσαλλονίκη φτάνει 2 ενώ πρέπει να είμαι μέχρι τις μία, τι μπορώ να κάνω;
Άβαταρ μέλους
athanakn
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από athanakn »

Τηλέφωνο στο στρατόπεδο να ενημερώσεις. Λογικά θα σου πουν έλα στις 2. Δεν πρόκειται να έχει τελειώσει η διαδικασία ούτως ή άλλως
Κωστής

Δημοσίευση από Κωστής »

Καλησπέρα στην παρέα, από Βόλο και μπαίνω 19.11.18.. Δεν αποφάσισα αν θα πάω από Κυριακή ή θα μπω καθυστερημένα την Δευτέρα Στην τελικήαςή ήταν πιο Ελαστικοί στα ωράρια
Μάκης

Δημοσίευση από Μάκης »

Παίδες, ξέρει κανείς πως μπορώ να πάω από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης στο στρατόπεδο Νικολαου Βογιατζη (7ΛΔΒ); Μπαίνω την Πέμπτη και δεν έχω ιδέα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες