Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
Όντως ρασαλντ πολύ περίεργα τα πράγματα... Στους πενταετουύ καλούσαν στα αθλήματα 100 άτομα την μέρα και τώρα δεν μπορούν να περάσουν ούτε πενήντα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
Παιδια το λεγε η προκηρυξη οτι θα καλουσαν αριθμο ισο με τις προκηρυχθεισες θεσεις για τα αθληματα. Ο διπλασιος αριθμος ηταν απλα για να περασουν υγειονομικες εξετασεις και να ειναι stand by. Παντως το καλο ειναι οτι προκειπτουν "διαρροες" στο 40%... Αν το 40% δεν πηγαινει σε καθε σειρα που καλουν τοτε ανεβαινουν οι ελπιδες των επιλαχοντων.
Στην κατηγορία του οικονομικού ειναι 12 θέσεις και για την δευτέρα καλούν μόνο 4 άτομα αν ισχύει αυτό που έλεγε η προκήρυξη δεν θα έπρεπε να είναι 12 άτομα;
-
DEA έγραψε:Στην κατηγορία του οικονομικού ειναι 12 θέσεις και για την δευτέρα καλούν μόνο 4 άτομα αν ισχύει αυτό που έλεγε η προκήρυξη δεν θα έπρεπε να είναι 12 άτομα;
Δεν πηγαν η δεν περασαν υγειονομικες εξετασεις και τα 12 πρωτα ατομα αρα καλεσαν οσους πηγαν απο αυτους. Αν θυμασαι οι περισσοτεροι οικονομικοι δεν ειχαν πατησει καν την Δευτερα. Λογικα θα ειναι αλλοι 4 απο την δευτερη 12αδα που θα περασουν αθληματα την επομενη φορα, εκτος αν 4 ηταν ολοι κι ολοι που πατησαν...
Δεν ξέρω Γιάννη, πολυ την μπερδεύουν την δουλεία χωρίς λόγο!
θα δείξει ο χρόνος γιατί τώρα μόνο υποθέσεις κάνουμε, οπώς και να έχει όμως δεν σημαίνει ότι όσοι πάνε στα αθλήματα θα περάσουν κιόλας.
θα δείξει ο χρόνος γιατί τώρα μόνο υποθέσεις κάνουμε, οπώς και να έχει όμως δεν σημαίνει ότι όσοι πάνε στα αθλήματα θα περάσουν κιόλας.
-
DEA έγραψε:Δεν ξέρω Γιάννη, πολυ την μπερδεύουν την δουλεία χωρίς λόγο!
100% σιγουροι δεν μπορουμε να ειμαστε, αλλα νομιζω οτι το πιο πιθανο ειναι αυτο... Καλα εννοειται οτι δεν θα περασουν ολοι οσοι πανε στα αθληματα. Ουτε καν οι μισοι. Εκτος πια αν υπαρξει μεγαλη επιεικια. Την Δευτερα και την Τριτη θα το δουμε αυτο.
Giannis84 έγραψε:DEA έγραψε:Δεν ξέρω Γιάννη, πολυ την μπερδεύουν την δουλεία χωρίς λόγο!
100% σιγουροι δεν μπορουμε να ειμαστε, αλλα νομιζω οτι το πιο πιθανο ειναι αυτο... Καλα εννοειται οτι δεν θα περασουν ολοι οσοι πανε στα αθληματα. Ουτε καν οι μισοι. Εκτος πια αν υπαρξει μεγαλη επιεικια. Την Δευτερα και την Τριτη θα το δουμε αυτο.
Ακριβως επειδη δεν θα υπαρχει επιεικια καλεσανε λιγους. Στους 5ετους περναγαν και καποιοι οπως να ναι. Εδω οχι.
Παίδες πάντως σμρ σύμφωνα με τα λεγόμενα παιδιού που πέρασε κανονικά σμρ, αυτοί που πέρασαν επιτυχώς τα υγειονομικά ήτανε καμια 6ο άτομα. Κόπηκαν επίσης 6-7 άτομα στις εξετάσεις. Καλέσανε 30 παίδες και μάλλον τους υπόλοιπους την επομένη... Πρέπει να παίζει ρόλο η σειρά κατάταξης πάντως. Δευτέρα εξελίξεις με ζωντανή αναμετάδοση...
Επειδή όλοι έχουμε αγχος/ανυπομονησία και θα λαλήσουμε

Την παρασκευή πήγαμε γύρω στα 70-72 άτομα αντί για 100! Κοπήκανε στα υγειονομικά περίπου 8 άτομα (συν πλην 1) άρα χοντρικά περισσέψαν καμιά 60-62αρια! Τώρα γιατί καλέσαν μόνο 30, αφού δε συμπληρώνουν ούτε τις 50 θέσεις; Και γιατι δεν καλέσανε απλά τους 60 η έστω τους 50 απο τους 60 που περάσανε υγειονομικά; Κ γιατί να παιδεύονται και αυτοί και εμείς με τα αγωνίσματα ενώ θα μπορούσε να προχωράει η διαδικασία πιο γρήγορα;
Η απάντηση είναι η εξής... Απο τους 50 πρώτους οι 20 δεν έχουν εμφανιστεί στα υγειονομικά και απο αυτούς οι περισσότεροι δεν έχουν εμφανιστεί καν στο αρχηγείο... Τώρα σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να περάσουν 10 μέρες απο την πρόσκληση για να θεωρηθούν επίσημα και τυπικά αποκλεισμένοι! Άρα καλούν τους 30 κ δε συμπληρώνουν τις υπόλοιπες θέσεις στα αγωνίσματα της δευτέρας γιατί τυπικά οι άλλοι 20 δεν έχουν αποκλειστεί και έχουν προτεραιότητα ακόμα! Τώρα το 10μερο Λογικά τη δευτέρα Λήγει (σε αυτο δεν είμαι σίγυρος) ... Οπότε άλλοι 20 + αυτοί που θα πάρουν τη θέση των "κομμένων" στα αγωνίσματα θα καλεσθούν την τρίτη!
ελπίζω να βοήθησα
καλή μας υπομονή... Εγώ προσωπικά ξυπνάω χωρις ξυπνητήρια πια... Απο την αναμονή

Μακάρι να είναι έτσι!
-
theolvs έγραψε:
Ακριβως επειδη δεν θα υπαρχει επιεικια καλεσανε λιγους. Στους 5ετους περναγαν και καποιοι οπως να ναι. Εδω οχι.
Το κακο ειναι οτι θα παρει παρα πολυ ολη αυτη η ιστορια... Αν καλουν 30δες, και για καθε 30αδα παιρνει μια βδομαδα να περασουν υγειονομικες και αθληματα, τοτε για να καλεσουν Καμια 300αρια για να καλυψουν τις θεσεις (αν οντως ειναι αυστηροι) μπορει να παρει 10 βδομαδες. Δεν ειναι καπως πολυ; Δεν ξερω αν οντως το κανανε ετσι επειδη δεν σκοπευουν να ειναι επιεικης. Ισα ισα αν ηταν ετσι δεν θα πρεπε να καλεσουν πιο πολλους για να χουν καβατζες και να μην παρει 2,5 μηνες η διαδικασια; Παντως τηρουν ακριβως οτι λεει η προκηρυξη μεχρι τωρα. Μακαρι να κανουν και το ιδιο με τα ορια των αθληματων.
Μηχανικέ 81 καλά τα λες... Πολύ πιθανό να είναι έτσι, βάσει λογικής και μόνο... Αλλιώς, θα το ξαναπώ, θα λαλήσουμε... Εγώ κάνω άλματα στον ύπνο μου... Το νου σου λοιπόν και παρακολούθα στενά! Χαχαχαχ ΥΓ. Είμαστε ίδια ειδικότητα (πολ μηχ) ... Ελπίζω να είμαστε στο τέλος οι δυο εμείς και άλλα δυο άτομα
Μηχανικός 81 έγραψε:
Παίδες πάντως σμρ σύμφωνα με τα λεγόμενα παιδιού που πέρασε κανονικά σμρ, αυτοί που πέρασαν επιτυχώς τα υγειονομικά ήτανε καμια 6ο άτομα. Κόπηκαν επίσης 6-7 άτομα στις εξετάσεις. Καλέσανε 30 παίδες και μάλλον τους υπόλοιπους την επομένη... Πρέπει να παίζει ρόλο η σειρά κατάταξης πάντως. Δευτέρα εξελίξεις με ζωντανή αναμετάδοση...
Επειδή όλοι έχουμε αγχος/ανυπομονησία και θα λαλήσουμε

Την παρασκευή πήγαμε γύρω στα 70-72 άτομα αντί για 100! Κοπήκανε στα υγειονομικά περίπου 8 άτομα (συν πλην 1) άρα χοντρικά περισσέψαν καμιά 60-62αρια! Τώρα γιατί καλέσαν μόνο 30, αφού δε συμπληρώνουν ούτε τις 50 θέσεις; Και γιατι δεν καλέσανε απλά τους 60 η έστω τους 50 απο τους 60 που περάσανε υγειονομικά; Κ γιατί να παιδεύονται και αυτοί και εμείς με τα αγωνίσματα ενώ θα μπορούσε να προχωράει η διαδικασία πιο γρήγορα;
Η απάντηση είναι η εξής... Απο τους 50 πρώτους οι 20 δεν έχουν εμφανιστεί στα υγειονομικά και απο αυτούς οι περισσότεροι δεν έχουν εμφανιστεί καν στο αρχηγείο... Τώρα σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να περάσουν 10 μέρες απο την πρόσκληση για να θεωρηθούν επίσημα και τυπικά αποκλεισμένοι! Άρα καλούν τους 30 κ δε συμπληρώνουν τις υπόλοιπες θέσεις στα αγωνίσματα της δευτέρας γιατί τυπικά οι άλλοι 20 δεν έχουν αποκλειστεί και έχουν προτεραιότητα ακόμα! Τώρα το 10μερο Λογικά τη δευτέρα Λήγει (σε αυτο δεν είμαι σίγυρος) ... Οπότε άλλοι 20 + αυτοί που θα πάρουν τη θέση των "κομμένων" στα αγωνίσματα θα καλεσθούν την τρίτη!
ελπίζω να βοήθησα
καλή μας υπομονή... Εγώ προσωπικά ξυπνάω χωρις ξυπνητήρια πια... Απο την αναμονή... Και βλέπω λίστες στον ύπνο μου... Χααχαxα
Μήπως οι 20 από του πίνακες που δεν εμφανίζονται είναι οι μόνιμοι πυροσβέστες; Και ουσιατικά εμείς οι ιδιώτες παίζουμε για 30 θέσεις;
Χαααχαχα α ρε τούμπανο σε καταλαβαινω απολυτα εφιαλτικό σ. κ για μενα.. είναι άσχημο όταν ξέρεις ότι εσυ μπορείς αλλα δεν είναι μόνο στο χέρι σου ακομα... κ εννοείται ότι τη Δευτέρα θα είμαι εκει στις κερκίδες... δεν το αφήνω έτσι.. θέλω αξιοκρατία!!! μακάρι φίλε μου να είμαστε κ οι δυο εκει!! Όσο για τον φίλο που ρωτάει αν είναι οι 30 θέσεις για εμάς κ οι 20 για πυροσβέστες κτλ... εγω ξέρω άπτονται κατηγορία μου ότι αυτα τα παιδια που δεν εμφανίστηκαν είναι ιδιώτες σίγουρα.. μίλησα κ με το γραφείο προσωπικου! το αποκλείω αυτο αν κ μπορει να μας πει κ με σιγουριά κάποιος αρμόδιος καλύτερα!!toubano έγραψε: Μηχανικέ 81 καλά τα λες... Πολύ πιθανό να είναι έτσι, βάσει λογικής και μόνο... Αλλιώς, θα το ξαναπώ, θα λαλήσουμε... Εγώ κάνω άλματα στον ύπνο μου... Το νου σου λοιπόν και παρακολούθα στενά! Χαχαχαχ ΥΓ. Είμαστε ίδια ειδικότητα (πολ μηχ) ... Ελπίζω να είμαστε στο τέλος οι δυο εμείς και άλλα δυο άτομα
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 109
Asleits έγραψε:Μηχανικός 81 έγραψε:
Επειδή όλοι έχουμε αγχος/ανυπομονησία και θα λαλήσουμεόπως είπε και ένας φίλος θα σας πώ κάποια πράγματα απο πρώτο χέρι... Ήμουν εκεί χθές Και το έψαξα γενικά (νομίζω)
ελπίζω να βοήθησακαλή μας υπομονή... Εγώ προσωπικά ξυπνάω χωρις ξυπνητήρια πια... Απο την αναμονή... Και βλέπω λίστες στον ύπνο μου... Χααχαxα
Μήπως οι 20 από του πίνακες που δεν εμφανίζονται είναι οι μόνιμοι πυροσβέστες; Και ουσιατικά εμείς οι ιδιώτες παίζουμε για 30 θέσεις;
Δεν έχεις καθόλου άδικο... Αυτό δεν το σκεφτήκαμε...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
Οχι ρε παιδια τι μονιμοι πυροσβεστες... Παιδια 27-28 χρονων πτυχιουχοι με μεταπτυχιακα και προυπηρεσιες στον τομεα τους ειναι μονιμοι πυροσβεστες; Ποτε προλαβαν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες