Αξιοκρατία στο διαγωνισμό Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
patroklos

Δημοσίευση από patroklos »

Κανονικά το topic θα έπρεπε να κλείσει, αλλα πριν κλείσει να πω κ εγω κατι για την παραφιλολογία. Πέρασα κ εγω σαν Μηχανικός χωρις φροντιστήρια και χωρις βύσμα. Δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου τπτ μεμπτό Κατά Τη Διάρκεια Του διαγωνισμού εκοψαν αυτους που επρεπε και είδα οτι οι βαθμοί μου ήταν αυτοί που περίμενα. Το μόνο ίσωσ καταδικαστέο είναι για τη σφαγή στο Διοικητικό που αναγκαστικά για να υπάρξουν επιτυχόντες, τα 9ρια γινανε 10ρια. Κατι που δεν θεωρώ επιλήψιμο. Όσο για τουσ τις ΑΕΝ είναι φυσικό κι επόμενο άτομα που μπαίνουν με 4 και 5 σε σχολές να μην μπορούν να έχουν τις επιδόσεις που έχουν άτομα που βγάζαν 15 και 17. Αντίθετα θα έλεγα, οτι αν περνούσαν όλοι απο αυτούς κάτι πήγε στραβά στον διαγωνισμό... Κι αν το λιμενικό τους χρειάζεται να πανε για λιμενοφύλακες οπου θα μπορέσουν πιο εύκολα να μπούνε! Όσο για την κοπέλα που λέτε και ξαναλέτε, μπορεί να μην σας γέμισε το μάτι όπως και εμένα στην αρχή (γιατί να το κρύψουμε Άλλωστε) Αλλά Όταν την γνώρισα μου έβαλε τα γυαλιά κανονικά όπως σε πολλλλούς σασ...

σχόλια του τύπου "τι φρούτα πέρασαν" και "καλό 800euro" "όποιος είχε βύσμα μπήκε" είναι αξιολύπητα και δείχνουν και το επίπεδο...

Όσο για τη διαμάχη πολυτεχνείο δασολογία... Γιατί;

Εννοείται οτι το πολυτεχνείο είναι πολύ πιο δύσκολη σχολή, αλλα για ποιο λόγο να γίνει η συζήτηση αυτή και τι πας να αποδείξεις με αυτό. Ίσα Ίσα που σου δινόταν η ευκαιρία να Συναγωνιστείσ Με πολύ λιγότερα άτομα για αρκετές θέσεις (1 στους 2 περίπου). Όντως είναι απογοήτευση να μην πετυχαίνεισ σε ένα διαγωνισμό που πόνταρες και έκανεσ Όνειρα Γιατι βάζω τον Εαυτό Μου σε αντίστοιχη θέση. Αλλά Δείξτε Ανωτερότητα Ρε Παιδιά Μην τα βάζετε με όλους και μην τα ισοπεδώνεται όλα, εκτός και αν σας κάνει να αισθάνεστε καλλίτερα...

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Για να μην γραψω βαριες εκφρασεις γιατι με εχει κανει να τρεμω απο τα νευρα μου αυτη την στιγμη θελω να πω κατι στον deloitte αγορι μου αν εσενα σε παραμυθιαζαν για την σχολη σου και μπηκες με κριτιρια ωστε να κοιτας τον κοσμο απο ψηλα Δε σου φταει κανενας, τις επιλογες σου τις εκανες ΕΣΥ, οπως και εγω, και τωρα τα λουζομαστε ολοι. Επειδη εχεις τελειωσει ενα πολυτεχνειο νομιζεις οτι εισαι ποιο εξυπνος ή καλυτερος απο τους αλλους; Κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.επειδη η σχολη σου ειναι καποια εξαμηνα παραπανω πρπει να εχεις μεγαλυτερη τυχη στην αγορα εργασιας; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.

ποιος σου ειπε οτι θα εχεις τετοια δικαιωματα, και απο πανω εσυ τον πιστεψες κιολας ;

υ. Γ. Σορυ για το οφ τοπικ αλλα εχω τρελαθει αυτη την στιγμη

Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Kostas17 »

patroklos έγραψε:Κανονικά το topic θα έπρεπε να κλείσει, αλλα πριν κλείσει να πω κ εγω κατι για την παραφιλολογία. Πέρασα κ εγω σαν Μηχανικός χωρις φροντιστήρια και χωρις βύσμα. Δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου τπτ μεμπτό Κατά Τη Διάρκεια Του διαγωνισμού εκοψαν αυτους που επρεπε και είδα οτι οι βαθμοί μου ήταν αυτοί που περίμενα. Το μόνο ίσως καταδικαστέο είναι για τη σφαγή στο Διοικητικό που αναγκαστικά για να υπάρξουν επιτυχόντες, τα 9ρια γινανε 10ρια. Κατι που δεν θεωρώ επιλήψιμο. Όσο για τους τις ΑΕΝ είναι φυσικό κι επόμενο άτομα που μπαίνουν με 4 και 5 σε σχολές να μην μπορούν να έχουν τις επιδόσεις που έχουν άτομα που βγάζαν 15 και 17. Αντίθετα θα έλεγα, οτι αν περνούσαν όλοι απο αυτούς κάτι πήγε στραβά στον διαγωνισμό... Κι αν το λιμενικό τους χρειάζεται να πανε για λιμενοφύλακες οπου θα μπορέσουν πιο εύκολα να μπούνε! Όσο για την κοπέλα που λέτε και ξαναλέτε, μπορεί να μην σας γέμισε το μάτι όπως και εμένα στην αρχή (γιατί να το κρύψουμε Άλλωστε) Αλλά Όταν την γνώρισα μου έβαλε τα γυαλιά κανονικά όπως σε πολλλλούς σασ...

σχόλια του τύπου "τι φρούτα πέρασαν" και "καλό 800euro" "όποιος είχε βύσμα μπήκε" είναι αξιολύπητα και δείχνουν και το επίπεδο...

Όσο για τη διαμάχη πολυτεχνείο δασολογία... Γιατί;

Εννοείται οτι το πολυτεχνείο είναι πολύ πιο δύσκολη σχολή, αλλα για ποιο λόγο να γίνει η συζήτηση αυτή και τι πας να αποδείξεις με αυτό. Ίσα Ίσα που σου δινόταν η ευκαιρία να Συναγωνιστείς Με πολύ λιγότερα άτομα για αρκετές θέσεις (1 στους 2 περίπου). Όντως είναι απογοήτευση να μην πετυχαίνεις σε ένα διαγωνισμό που πόνταρες και έκανες Όνειρα Γιατι βάζω τον Εαυτό Μου σε αντίστοιχη θέση. Αλλά Δείξτε Ανωτερότητα Ρε Παιδιά Μην τα βάζετε με όλους και μην τα ισοπεδώνεται όλα, εκτός και αν σας κάνει να αισθάνεστε καλλίτερα...

Συγχαρητηρια Πατροκλε. Χαιρομαι που θα εχουμε στη διαθεση μας 15 μηνες να το συζητησουμε το θεμα της διαδικασιας και το κατα ποσο εμπαζε η οχι.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από greko_27 »

seeker έγραψε:Αυτο που εγινε με τους της ΑΕΝ ειναι απολυτα λογικο. Το επιπεδο των εισαγομενων και των αποφοιτων της ΑΕΝ ειναι παρα πολυ χαμηλο. Προφανως και δε θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν σε τετοιου επιπεδου εξετασεις.

Mα τι ηλιθιοτητες ειναι αυτα που γραφουν μερικοι χωρις να γνωριζουν το τι μαθηματα δινουν οι συγκεκριμενες ειδικτητες; Καταρχην ειναι η μοναδικη φορα που ειχαμε τις λιγοτερες αιτησεις και οπως εδειχαν τα πραγματα θα εμεναν κενες θασεις μονον απο τους μηχανικους.Δευτερον ειναι οι μονοι που τα μισα μαθηματα που δινουν ειναι μαθηματα ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ + και το ναυτικο δικαιο οπου το διδασκονται και στην σχολη τους.Μονον εκθεση και τα υπολοιπα 2 δικαια δινουν ως εξτρα μαθηματα. Ολες τις προυγουμενες χρονιες ειχαμε και επιλαχοντες. Τι εγινε δεν μπορουσαν να αντεπεξελθουν ξαφνικα φετος; Ή μυπως τις προυγ χρονιες βαζανε ποιο δυσκολα θεματα;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

patroklos έγραψε: Όσο για τους τις ΑΕΝ είναι φυσικό κι επόμενο άτομα που μπαίνουν με 4 και 5 σε σχολές να μην μπορούν να έχουν τις επιδόσεις που έχουν άτομα που βγάζαν 15 και 17. Αντίθετα θα έλεγα, οτι αν περνούσαν όλοι απο αυτούς κάτι πήγε στραβά στον διαγωνισμό...

Aφου εισαι μηχανολογος μηχανικος γιατι δεν λες να σε στειλουν σε ΠΑΘ να δεις τι ωραια που ειναι; Αφου γνωσεις εχεις και μπορεις να τις εφαρμοσεισ... Καλο ειναι το γραφειο αλλα η ειδικοτητα σου μια χαρα κανει για σκαφοσ... Και πως γινεται οι εφοπλιστες να τους εμπιστευονται πλοια που κοστιζουν οσο δεν κοστιζουν ολα τα σκαφη και τα αεροπλανα του λιμενικου; Πως γινεται το ΛΣ να τους στελνει και στα αεροπλανα; Μαλλον βλακες ειναι και δεν κανουν τωρα για το ΛΣ... οταν θα βγεις απο την σχολη με το καλο να πεις στον συναδελφο σου αλλα και ανωτερο σου που θα μεινει αλλα 3 χρονια σε σκαφος να περιμενει την επομενη σειρα για να αντικατασταθει.

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pigasos24 »

greko_27 έγραψε:
patroklos έγραψε: Όσο για τους τις ΑΕΝ είναι φυσικό κι επόμενο άτομα που μπαίνουν με 4 και 5 σε σχολές να μην μπορούν να έχουν τις επιδόσεις που έχουν άτομα που βγάζαν 15 και 17. Αντίθετα θα έλεγα, οτι αν περνούσαν όλοι απο αυτούς κάτι πήγε στραβά στον διαγωνισμό...

Aφου εισαι μηχανολογος μηχανικος γιατι δεν λες να σε στειλουν σε ΠΑΘ να δεις τι ωραια που ειναι; Αφου γνωσεις εχεις και μπορεις να τις εφαρμοσεισ... Καλο ειναι το γραφειο αλλα η ειδικοτητα σου μια χαρα κανει για σκαφοσ... Και πως γινεται οι εφοπλιστες να τους εμπιστευονται πλοια που κοστιζουν οσο δεν κοστιζουν ολα τα σκαφη και τα αεροπλανα του λιμενικου; Πως γινεται το ΛΣ να τους στελνει και στα αεροπλανα; Μαλλον βλακες ειναι και δεν κανουν τωρα για το ΛΣ... οταν θα βγεις απο την σχολη με το καλο να πεις στον συναδελφο σου αλλα και ανωτερο σου που θα μεινει αλλα 3 χρονια σε σκαφος να περιμενει την επομενη σειρα για να αντικατασταθει.

τις προηγούμενες χρονιές έδιναν μόνο έκθεση (μετά είχε κενό μια μέρα) και μετά έδιναν 2 μαθήματα ειδικότητας. Όχι 5 μαθήματα και κάθε μέρα!
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από expedition »

greko_27 έγραψε:
seeker έγραψε:Αυτο που εγινε με τους της ΑΕΝ ειναι απολυτα λογικο. Το επιπεδο των εισαγομενων και των αποφοιτων της ΑΕΝ ειναι παρα πολυ χαμηλο. Προφανως και δε θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν σε τετοιου επιπεδου εξετασεις.

Mα τι ηλιθιοτητες ειναι αυτα που γραφουν μερικοι χωρις να γνωριζουν το τι μαθηματα δινουν οι συγκεκριμενες ειδικτητες; Καταρχην ειναι η μοναδικη φορα που ειχαμε τις λιγοτερες αιτησεις και οπως εδειχαν τα πραγματα θα εμεναν κενες θασεις μονον απο τους μηχανικους.Δευτερον ειναι οι μονοι που τα μισα μαθηματα που δινουν ειναι μαθηματα ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ + και το ναυτικο δικαιο οπου το διδασκονται και στην σχολη τους.Μονον εκθεση και τα υπολοιπα 2 δικαια δινουν ως εξτρα μαθηματα. Ολες τις προυγουμενες χρονιες ειχαμε και επιλαχοντες. Τι εγινε δεν μπορουσαν να αντεπεξελθουν ξαφνικα φετος; Ή μυπως τις προυγ χρονιες βαζανε ποιο δυσκολα θεματα;
Δηλαδή θες να μας πείσεις ότι ο μηχανικός ή ο πλοίαρχος που πιθανότατα μπήκε απο ΤΕΕ στη σχολή και όχι από γενικό λύκειο με 5-10 βαθμό απολυτηρίου, είναι ικανός να ανταπεξέλθει στο διάβασμα που απαιτεί το διοικητικό δίκαιο;
Άβαταρ μέλους
seeker
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από seeker »

Φυσικα και δεν ειναι ικανος.
Άβαταρ μέλους
seeker
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από seeker »

nikopaok4 έγραψε:Για να μην γραψω βαριες εκφρασεις γιατι με εχει κανει να τρεμω απο τα νευρα μου αυτη την στιγμη θελω να πω κατι στον deloitte αγορι μου αν εσενα σε παραμυθιαζαν για την σχολη σου και μπηκες με κριτιρια ωστε να κοιτας τον κοσμο απο ψηλα Δε σου φταει κανενας, τις επιλογες σου τις εκανες ΕΣΥ, οπως και εγω, και τωρα τα λουζομαστε ολοι. Επειδη εχεις τελειωσει ενα πολυτεχνειο νομιζεις οτι εισαι ποιο εξυπνος ή καλυτερος απο τους αλλους; Κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.επειδη η σχολη σου ειναι καποια εξαμηνα παραπανω πρπει να εχεις μεγαλυτερη τυχη στην αγορα εργασιας; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.

ποιος σου ειπε οτι θα εχεις τετοια δικαιωματα, και απο πανω εσυ τον πιστεψες κιολας ;

Υπογραφη, ενας τρελαμενος ΤΕΙτζης.

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikopaok4 »

seeker έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:Για να μην γραψω βαριες εκφρασεις γιατι με εχει κανει να τρεμω απο τα νευρα μου αυτη την στιγμη θελω να πω κατι στον deloitte αγορι μου αν εσενα σε παραμυθιαζαν για την σχολη σου και μπηκες με κριτιρια ωστε να κοιτας τον κοσμο απο ψηλα Δε σου φταει κανενας, τις επιλογες σου τις εκανες ΕΣΥ, οπως και εγω, και τωρα τα λουζομαστε ολοι. Επειδη εχεις τελειωσει ενα πολυτεχνειο νομιζεις οτι εισαι ποιο εξυπνος ή καλυτερος απο τους αλλους; Κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.επειδη η σχολη σου ειναι καποια εξαμηνα παραπανω πρπει να εχεις μεγαλυτερη τυχη στην αγορα εργασιας; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.

Υπογραφη, ενας τρελαμενος ΤΕΙτζης.

μεσα εισαι, αλλα δε καταλαβαινω το σχολιο σου, ειρωνικο ή συμφωνεις μαζι μου;

Άβαταρ μέλους
Kostas17
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Kostas17 »

TΙς προηγουμενες χρονιες ηταν πολυ πιο δικαιη η κατασταση με μονο κοινο μαθημα ΑΕΝ και ΑΕΙ-ΠΟΛΥΤ την εκθεση.

Δεν υποτιμω τα παιδια, καθε αλλο. Απλα η σχολη τους ειναι τρομερα εξειδηκευμενη και σαν τετοια θα επρεπε να αντιμετωπιστει αν ηθελαν να καλυψουν τα κενα στα πλωτα.

ΠΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ »

Kostas17 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζεις ακομη αυτο το τροπαριο περι επιπεδου, μορφωσης και δυνατοτητων, απο τη στιγμη που σου απεδειξα εμπρακτα στο διαγωνισμο οτι ειμαι καλυτερος απο σενα.

Καλά ας μην έπαιζε το +8 και θα έπαιρναν λιγότερα μυαλά αέρα μου φαίνεται... Εικόνα

Λες πολλά άκυρα πράγματα που δεν στέκουν. Αν περιμένει κάποιος ένας διαγωνισμός του λιμενικού να κρίνει ποιός είναι καλύτερος ακαδημαϊκα, μορφωτικα κλπ δεν εννοιείται. Θα με τρελάνεις μου φαίνεται. Άλλο γεωπόνος, άλλο μηχανικός πως να το κάνουμε. Άλλο γιατρός άλλο νοσοκόμος, αλλιώς μείνε στις αυταπάτες σου. Βασικά, οι μόνοι με τους οποίους διαγωνίστηκα και με πέρασαν είναι οι επιτυχόντες και οι υψηλότερης βαθμολογίας μη επιτυχόντες του Πολυτεχνείου. Έδωσες 2 διαφορετικά μαθήματα, στη φυσικη κατακρημνιστικα. Μπορεί υποθετικά αν έπιανα τη βάση να ήταν διαφορετικά.

Το Πολυτεχνείο είναι αναμφισβήτητα top αδελφέ αλλά πάρτο αλλιώς κι εσύ δεν είναι και ΜΙΤ.Εικόνα

Με τον τρόπο που εκφράζεστε έχετε όλοι άδικο. Φιλικά

KALO E?

Δημοσίευση από KALO E? »

http://nextok.blogspot.com/2011/09/blog-post_103.html
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από nikosl86 »

Καλισπερα παιδια, υπαρχει καποιος στο φορουμ που εχει κανει δικαστικη προσφυγη στο συμβουλιο της επικρατειας για τον διαγωνισμο;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

nikosl86 έγραψε:Καλισπερα παιδια, υπαρχει καποιος στο φορουμ που εχει κανει δικαστικη προσφυγη στο συμβουλιο της επικρατειας για τον διαγωνισμο;

Δεν γνωριζουμε τιποτα αλλα εδω εγινε αλλοιωση των βαθμων σε ενα μαθημα και αυτο θεωρειτε παραβατικη πραξη απο την επιτροπη.... Οσοι κοπηκαν κοπηκαν... Αβαντες ομως σε πλατες αλλων με βαση τα κομματικα κριτηρια εγιναν... Ο αριθμος ειναι μικρος αλλα επηρρεαζει τα τελικα αποτελεσμτα... Τωρα εαν εγιναν και σε αλλους για να καλυφθει ο κενος αριθμος που θα δημιουργουνταν αποτελει παραβατικη πραξη... ΣΙΓΟΥΡΑ οσοι εχουν χρηματα και κουραγια και κινηθει νομικα θα αναψει φωτιεσ... Απο που και ως που το 9 να γινεται 10; ... Και πως επιλεχθηκαν ολοι αυτοι; Ο υπουργος το γνωριζει; ... Εδω μπορει να επεμβει μεχρι και εισαγγελεασ... Οσοι κοπηκαν μονο στο μαθημα του δικαιου και κινηθουν νομικα θα γινει χαμοςΕικόνα... Τι σημαινει αυτο; . το ποιο πιθανο ειναι να μπουν στην επομενη προκηρυξη. Εαν δικαιωθουν. Τωρα εαν ημασταν σοβαρο κρατος οπου η γραφειοκρατια ηταν πολυ ποιο γρηγορη και εφτανε στα χερια ενος εισαγγελεα αυτη η καταγγελια τοτε με αμεση δικαστικη εντολη θα μπορουσε να μπλοκαρει προσωρινος την εισαγωγη των επιτυχοντων μεχρι να διελευκανθει η ολη υποθεση. Οταν τοσα χρονια φωναζουν καποιοι οτι το ολον συστημα επιλογης των υποψηφιων για το ΛΣ ειναι πλεον ακαταλληλο θεωρουνται γραφικοι... Οριστε. Φατε και λουστειτε τα τωρακυριε υπουργε... Παλι το δυσμυρο ελληνικο κρατος θα πληρωσει ενα σωρο αποζημειωσεισ...

ΥΓ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες