ΣΣΕ: Ακαδημαϊκή εκπαίδευση / Μαθήματα - Γλώσσες
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Δεν ειναι μονο θεμα διαβασματος... Απο συγγενη στην Νομικη (μιλαμε για καλους φοιτητες) οταν εχεις να διαβασεις ενα ραφι βιβλιοθηκης (το ειδα με τα ματια μου) για να περασεις το καθε μαθημα στο 4ο ετος επειδη ειναι ανακατεμμενη ολη η υλη ουτε εσυ φταις ουτε το διαβασμα σου
τελος παντων η ερωτηση ηταν σαφης: Να ακουσω γνωμες περι της δυσκολιας
γνωριζω καλα οτι η max φοιτηση ειναι 5 χρονια και αν κοπεις σε μαθημα σου τρωνε την καλοκαιρινη αδεια για να το περασεις
γνωριζω καλα οτι η max φοιτηση ειναι 5 χρονια και αν κοπεις σε μαθημα σου τρωνε την καλοκαιρινη αδεια για να το περασεις
billaras έγραψε:Δεν ειναι μονο θεμα διαβασματος... Απο συγγενη στην Νομικη (μιλαμε για καλους φοιτητες) οταν εχεις να διαβασεις ενα ραφι βιβλιοθηκης (το ειδα με τα ματια μου) για να περασεις το καθε μαθημα στο 4ο ετος επειδη ειναι ανακατεμμενη ολη η υλη ουτε εσυ φταις ουτε το διαβασμα σου
Μην ανησυχεις τα μαθηματα δεν εχουν κανενα μεγαλο βαθμο δυσκολιας, με λιγο διαβασμα τα περνας ανετα. Μην το συγκρινεις με νομικη τωρα καμια σχεση
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
billaras έγραψε:να υποθεσω ειναι στα 100;
Ναι.
billaras έγραψε:τα μαθηματα ειναι στο στυλ του σχολειου οποτε τα περνας ή σαν το πανεπιστημιο που τα δινεις 10 φορες το καθενα;
Τα μαθηματα ειναι ευκολα.
Κόβεσαι μόνο από αδιαφορία.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Όποιος μπει στη ΣΣΕ θα έχει πολλές άλλες ερωτήσεις εκτός από τη δυσκολία των μαθημάτων! Ταμαθήματα μπορεί να μην είναι σαν τη Νομική αλλά ο τρόπος παρακολούθησης των μαθημάτων στη ΣΣΕ είναι 6 φορές δυσκολότερος από λοιπές σχολές. Σημασία έχει όμως ότι τα μαθήματα είναι σίγουρα για ένα μέσο νού. Σαν Αξκός θα απαιτηθεί πολύ περισσότερη μελέτη!
- thanasakis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Μπορεις να επιλεξεις τι ειδους μαθηματα θα παρακαλουθησεις στη Σχολη; Δηλαδη θετικα η' θεωριτικα?
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Φυσικα. Οπως διαλεγεις χρωμα απο πυτζαμες ή ποιους καθηγητες θα εχεις!
αστιευομαι... Ολοι τα ιδια κανουν! Απλα τα μαθηματα χωριζουν αργοτερα αναλογα την ειδικοτητα που θα παρεις

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
- thanasakis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Μπορεις να γινεις λιγο πιο επεξηγηματικη; . δηλαδη ποιες ειναι οι πιθανες ειδικοτητες που μπορει να παρω ωστε να αλλαξω μαθηματα; . ευχαριστω που απαντησες πριν... 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Για να μην λέμε κάθε φορά τα ίδια η ιστιοσελίδα της σχολής τα λέει όλα αναλυτικά http://www.sse.gr/files/neo_programma_spoudon_sse%20_sineptigmeno_.pdf
Γενικά έχουνε ειπωθεί πολλά πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα ρίξε μια ματιά και σε προηγούμενες σελίδες και θα σου λυθούνε όλες οι απορίες
...
Γενικά έχουνε ειπωθεί πολλά πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα ρίξε μια ματιά και σε προηγούμενες σελίδες και θα σου λυθούνε όλες οι απορίες
...
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Εχει αλλαξει το προγραμμα σπουδων; Δεν ειναι δυσκολα τα μαθηματα ειναι μια μιξη των 2 πρωτων ετων πολυτεχνειου ηλεκτρολογων μηχανολογων πολιτικων-τοπογραφων με μια πρεζα φυσικοχημειας και λιγο ψυχολογοκοινωνικοπολιτικες επιστημες και ψηγματα μανατζμεντ και οικονομικων+ τα καθαρα στρατιωτικα μαθηματα+ιστορια, το γεμισαν πολυ το σουβλακι μου φαινεται:)
-
- Υποδεκανέας
Στην ΣΣΕ εχεις την ευκαιρια να παρεις το lower; Λιγο χαζη ερωτηση απλα οσο ξερω μαθαινεις αγγλικα και αλλες γλωσσες στον στρατο. Αν αυτο οντος γινετε. Ισχυει για ολες τις στρατιωτικες σχολες;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Προφισενσυ
το λοουερ φιλε μου δε φτανει για να πας σε θεσεις εξωτερικου και για μεταπτυχιακα θελεις τοειc gmat κτλ με το λοουερ δε πας πουθενα
το λοουερ φιλε μου δε φτανει για να πας σε θεσεις εξωτερικου και για μεταπτυχιακα θελεις τοειc gmat κτλ με το λοουερ δε πας πουθενα
-
- Υποδεκανέας
Δηλαδη μεσα στον στρατο μπορω να παρω πτυχιο η πρεπει να το εχω ηδη?
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν έχει σημασία με τι πτυχία μπαίνεις στη σχολή αλλά με τι βγαίνεις.
-
- Υποδεκανέας
Δηλαδη στον στρατο... Δινοντε μαθηματα και τα αναλογα πτυχια...
για μενα ειναι μια καλη ειδηση μιας και σημερα ηταν μια απογοητευτικη μερα αφου αντικρισα τα αποτελεσματα απο το lower
για μενα ειναι μια καλη ειδηση μιας και σημερα ηταν μια απογοητευτικη μερα αφου αντικρισα τα αποτελεσματα απο το lower
-
- Αντισυνταγματάρχης
Xrhstos.G έγραψε:Δηλαδη στον στρατο... Δινοντε μαθηματα και τα αναλογα πτυχια...
κάνεις προετοιμασία για τις εξετασεις και σου δινουν αδεια για να δωσεις εγω το αντιστοιχο που θες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης