Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
99,99% οτι δηλωσειςπηγαινεις.
Τεστ για να γινεις πεζοναυτης δεν υπαρχουν.
Μονο οι αλεξιπτωτιστες εχουν.
Θα περασεις τα ΠΕΝ λογικα στον Βολο
Τεστ για να γινεις πεζοναυτης δεν υπαρχουν.
Μονο οι αλεξιπτωτιστες εχουν.
Θα περασεις τα ΠΕΝ λογικα στον Βολο
Γεια χαρα. Εκανα τα χαρτια μου σημερα απο το β στρατολογικο θεσ/νικης για εθελοντης Λ. Ο. Κ
με εβαλε για α ΕΣΣΟ παιζει να μπω η δυσκολο; Ευχαριστω.
Aλεξανδρος18 έγραψε:Γεια χαρα. Εκανα τα χαρτια μου σημερα απο το β στρατολογικο θεσ/νικης για εθελοντης Λ. Ο. Κ
Ένα μήνα πριν την ημερομηνία κατάταξης πήγες, ενώ έχει καταρτιστεί η λίστα (καλά, ακόμη τροποποιείται) και να μπεις και τώρα; Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο. Αν μπεις θα είσαι πολύ ---φαρδος, για να το πω απλά και καθαρά. Εκτός αν, λέω εκτός αν γλυκαθούν που θες ΛΟΚ και πουν "α, αυτός γουστάρει καταδρομέας, να τον πάρουμε".
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα σας θα ηθελα ενημερωση σημερα πηγα στα κεπ για να περασω επιλογη και δηλωσα ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτιστης και πραγματικα μπερδευτικα τελικα για να με ρωτησουν θα υπαρχει! Ααα και κατι τελευταιο εχω θεμα θελω πραγματικα να παω ειδικες δυναμεις και μαλιστα Δ. Ε. Α 20 ιουλιου που γινομαι 18 θα παω να ζητησω να φυγω εθελοντης με την σειρα του αυγουστου! Λετε να με στειλουν ειδ. Δυναμεις;
Καλησπερα. Μου ηρθε σημερα το χαρτι για να παρουσιαστω στις 9 του φλαβαρη στην τριπολη ΠΑ. Το θεμα ειναι οτι ειχα δηλωσει ΛΟΚ κ με ριχνουν αεροπορια. Δηλαδη ποσο γκαντεμης μπορει να ειμαι;
Τι γινεται τωρα; Παρουσιαζομαι κανονικα κ τους δηλωνω εκ νεου οτι θελω να παω ΕΔ η θα πρεπει να τρεχω παλι στο Ρουφ για να κανω μεταταξη σε ΕΔ/Στρατο Ξηρας;
Τι γινεται τωρα; Παρουσιαζομαι κανονικα κ τους δηλωνω εκ νεου οτι θελω να παω ΕΔ η θα πρεπει να τρεχω παλι στο Ρουφ για να κανω μεταταξη σε ΕΔ/Στρατο Ξηρας;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Δυσκολάκι να κάνεις μετάταξη. Εκτός και αν ξέρεις τον υπουργό.
Φυσικα κ κανεις πλακα... Δηλαδη δν παιζει να μπω ειδικες; Θα πρεπει να ειμαι με του φλωρους κ τα παιδια των βουλευτων στην αεροπορια;
Δεν ερχονται απο τις ΕΔ να παρουν ατομα; Η αυτο γινεται μονο στον στρατο ξηρας;
Δεν ερχονται απο τις ΕΔ να παρουν ατομα; Η αυτο γινεται μονο στον στρατο ξηρας;
-
- Στρατηγός
Μόνο στον στρατό ξηράς γίνετε αυτό που λες.
Ρε παλικαρε μου ειπαν το αντιθετο ειναι δυσκολο δλδ να ημουν πεζικο κ να ηθελα αεροπορια/ναυτικο. Λογικα αν ζητησω απο αεροπορια για ΕΔ θα με περασουν για βλαμμενο κ θα το κανουν. Τουλαχιστον ετσι μου ειπε ενας φιλος που ειναι ναυτικο τωρα. Πωπω Μου ερχεται εγκεφαλικο το νιωθω. Λες να κλαιω στα σκαλακια του ρουφ σαν τον βασιλακη καιλα;
-
- Στρατηγός
Φίλε από την στιγμή που κοπήκανε οι μετατάξεις και να θες να πας από αεροπορία στον στρατό ξηράς δεν γίνετε.
Δλδ για να καταλαβω καλα ο μονος τροπος για να παρω τετια εκπαιδευση ειναι να παω στην Blackwater στις ΗΠΑ; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Παιδια καιγομαι εχω τρελαθει απο τη στεναχωρια μου! ενω εκανα 3 χρονια water polo και πυγμαχια kaita eixa δηλωσει μου ηρθε σημερα το χαρτι οτι παρουσιαζομαι διαβιβασεις ενω ειχα δηλωσει καταδρομεις! τι κανω! μπορω απο το κεδβ να δηλωσω ειδικες δυναμεις; και αν ναι θα με παρουν σιγουρα;
Ριξε μια ματια στο θεμα 16 σελ ειναι.
Σας παρακαλω αν εχει κανεις βυσμα για να μπω ΛΟΚ δεν εχω βυσμα απλα θελω πολυ να μπω! μολις ειδα οτι το χαρτι ελεγε διαβιβασεις τρελαθηκα! αυτη τη στιγμη κλαιω! ειναι βαρυς ο πρασινος μπερες ρε γαμωτο και ειναι αδικο να τον παιρνουν οσοι δε θελουν και δεν το πιστευουν! πηρα και της στρατολογια τηλ και μου ειπαν σημερα οτι θα περασει κλιμακιο των ειδικων δυναμεων απο το κεδβ για εθελοντες τρεις εβδομαδες μετα την εισοδο μου αλλα δεν το πιστευω σιγα μην ψαξουν στους φλωρους για λοκ... τουλαχιστον αν καποιος αλλος εχει μπει προσφατα με αυτον τον τροπο ειδικες δυναμεις (οχι απευθειας δηλαδη) ας μου το πει να παρω κουραγιο. ***** τα πτυχια μου και τη ζωη μου αυτο το ονειρο ειχα σε αυτη τη ζωη να βαλω τον τιμημενο πρασινο και μου το καινε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης