Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)
Πρεπει να γινουν αλλαγες, ειμαι ειδ. Φρουρος κ σας λεω πως πρεπει να μπει κριτηριο το '10' στο απολυτηριο κ το lower
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 33
zisis έγραψε:Πρεπει να γινουν αλλαγες, ειμαι ειδ. Φρουρος κ σας λεω πως πρεπει να μπει κριτηριο το '10' στο απολυτηριο κ το lower
Tι διαφορά έχει φίλε το απολυτήριο του 9,5 από του 10; Για τα αγγλικά δεν το σχολιάζω καν
zisis έγραψε:Πρεπει να γινουν αλλαγες, ειμαι ειδ. Φρουρος κ σας λεω πως πρεπει να μπει κριτηριο το '10' στο απολυτηριο κ το lower
σπουδαια αλλαγη...

Για το lower συμφνώ απόλυτα με τον συνάδερφο.
αν είσαι υπηρεσία μοναστηράκι καλοκαίρι και δέν ξέρεις αγγλικά για να συνενοηθει με τους τουρίστες που όλοι σε εσένα θα έρθουν για πληροφορίες τόσε είσαι για γέλια και για κλάμματα.
είμαι αστυφ και τα αγγλικά μου έχουν χρειαστεί πάρα πολλές φορές.
για το 10 και για αυτό έχει δίκιο, πρέπει να υπάρχουν κάποια κριτήρια. Άλλωστε η αστυνομία έχει πιο πολύ θεωρία παρά πράξη.
αν είσαι υπηρεσία μοναστηράκι καλοκαίρι και δέν ξέρεις αγγλικά για να συνενοηθει με τους τουρίστες που όλοι σε εσένα θα έρθουν για πληροφορίες τόσε είσαι για γέλια και για κλάμματα.
για το 10 και για αυτό έχει δίκιο, πρέπει να υπάρχουν κάποια κριτήρια. Άλλωστε η αστυνομία έχει πιο πολύ θεωρία παρά πράξη.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Κακα τα ψεματα, εχει ενα δικιο ο gaspar...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 33
GaspaR έγραψε:Για το lower συμφνώ απόλυτα με τον συνάδερφο.
Εσύ ρε φίλε όταν πηγαίνεις διακοπές στην γαλλία και πας σε αστυνομικό και του μιλάς αγγλικά σου απαντάει; Εγώ θα σου πω ότι δεν σου απαντάει γιατί δεν ξέρει αγγλικά. Ας κάνουνε καλά την δουλειά τους και ας μην ξέρουνε ξένες γλώσσες. Όσο για το 10. Γελάω. Δεν υπάρχει καμία διαφορά το 9,5 από το 10!
Τώρα αν σε χαλάει που ο άλλος έχει 9,5 απολυτήριο και έχει πάει δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις και δεν τον φτάνεις στα μόρια. Αυτό είναι δικό σου θέμα
Παντως αν αλλαξουν τα κριτηρια προσληψης και θελουν την γνωση ξενης γλωσσας ως απαραιτητο κριτηριο για να σε προσλαβουν δεν θα ειναι καθολου δικαιο, γιατι καποιος μπορει να μην εχει χρηματα να δωσει σε φροντiστηριo για να παρει ενα πτυχιο ξενης γλωσσας.
Και κατι αλλο φιλε δημητρη απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι θελει ξενη γλωσσα; Και να μην θελει υπολογιστης ή διπλωμα φορτηγου. Ας μην γελιομαστε εδω η εφημεριδα λεει ανακριβειες εμεις δεν δεν θα λεμε οτι να 'ναι;
ΝΙΚΟΣ έγραψε: Παντως αν αλλαξουν τα κριτηρια προσληψης και θελουν την γνωση ξενης γλωσσας ως απαραιτητο κριτηριο για να σε προσλαβουν δεν θα ειναι καθολου δικαιο, γιατι καποιος μπορει να μην εχει χρηματα να δωσει σε φροντiστηριo για να παρει ενα πτυχιο ξενης γλωσσας.
καλα αυτο που λες ειναι ακυρο τελειως. Και παω στοιχημα δεν εχεις αγγλικα για να το λες. Που δε σημαινει και πολλα αυτο. Απλα οτι το λες επειδη εσυ δεν εχεις και αν ειχες δε θα σε ενοχλουσε καθολου, παρακατω τωρα. Οσον αφορα τα λεφτα. Ατυχες το επιχειρημα σου. Γιατι και τα διπλωματα λεφτα θελουν και αν ειναι για φορτηγο τοτε αρκετα λεφτα. Εγω θα ελεγα οτι μαλλον καλο μου ακουγεται αν ειναι να γινει κατι τετοιο, υποχρεωτικα αγγλικα, μια χαρα, μια ζωη στην αθηνα θα ειμαστε με εκατομμυρια τουριστες το χρονο, και στη τελικη αν αυτους ζητανε αυτους θα παρουν, αδικο δεν ειναι ττιποτα, οτι ειναι καλυτερο να παρουν, και το να ξερει αγγλικα ενας αστυνομικος στην αθηνα μου φαινεται οτι θα επρεπε να ειναι απαραιτητο
Καλα μαγκες κοιτατε να σοβαρευτειτε και αφηστε τις αερολογιες για να μην εκφραστω χειρωτερα ! ο καθενας λεει οτι του κατεβει ! εγω ακουσα οτι θελουν απαραιτητα πτυχιο ιατρικης με μεταπτυχιακο... ασε για το υψος. το ελαχιστο 1,95 cm... απο γλωσσες απαραιτητα κινεζικα και απο διπλωματα μονο για αεροπλανο. το ελικοπτερο δεν φτανει...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Κυριοι δεν υπαρχει λινκ... Πηρα την εφημεριδα κ το διαβασα! Λεει αλλαγες στα κριτιρια κ θα ψηφιστούν στην βουλη το επομενο διαστημα! Σε μια σειρα λεει απαραιτητες προυποθεσεις. Η εγω καταλαβα λαθος η αυτη δεν ξερουν τι γραφουν! Λεει οτι το καλοκαιρι θα ζητησουν 500 ατομα παλι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ναι σιγα μην ξερουν τωρα αγγλικα οι κουρδοι, οι πακιστανοι και οι αλβανοι που ειναι στην ομονοια καλα πλακα μας κανεις, θα παω 2 χρονια στην αγγλια να βγαλω master για να προσληφθω ειδικος φρουρος.
καλησπερα παιδια. Δεν υπαρχει περιπτοση να ειναι υποχρεωτικα τα αγγλικα. Δεν στεκει γιατι αν ηταν τοσο απαρετητο θα η
ηταν υποχρεωτικα και στην αστιφυλακων
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Κατι ακούγεται μέσα στο Σώμα για αλλαγές στην μοριοδότηση. Ακούγεται ότι σταδιακά θα βγεί η Αστυφυλάκων απο τις Πανελλήνιες. Θα βγαίνει προκήρυξη όταν θα υπάρχει ανάγκη για Αστυνομικους... Έλεος. Βασική προυπόθεση εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων -Lower - ECDL. Παρόμοια και στην προκήρυξη ΕΦ.Aκόμη δεν είναι κάτι σίγουρο. Πάντως αλλαγές θα γίνουνε και πολύ σωστά νομίζω.
Δεν ξερω τι τυχων αλλαγες μπορουν να γινουν. Το πολυ πολυ να μοριοδοτηση και καμια αλλη γλωσσα οπως ισπανικα η τιποτα τετοιο. Να μοριοδοτηση το ecdl. Η μπορει να μετριεται το ποσο καιρο ειναι ανεργος ο καθενας μεσω οαεδ και απο κει να προκυπτουν μορια. Τι να πω. Δυστυχως αλλοι αποφασιζουν για εμασ. Και μας κανουν τη ζωη δυσκολη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες