Γεια σας. Θελω να σας ρωτησω. Ο ξαδερφος μου απο Αγρινιο παρουσιαζεται στς 10/9 στο πυροβολικο Θήβας. Ξερετε τι γινεται με τις μεταθεσεις αργοτερα; Δεν ειναι σε καμια κατηγορια που να μειωνει θητεια κλπ
Καλημερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση βρισκομαι απο μεταθεση θηβα (πυροβολικο) ο αδερφος μ καταταχτηκε στον στρατο και κατι εμαθα οτι δικαιουμε κατεξερεση μεταθεση κοντα στο σπιτι μου (ο ενας απο τα δυο αδερφια) κοντα στο σπιτι μ ειναι η λαμια που εχει (υλικου πολεμου) μπορω να παρω μεταθεση για εκει ενω ειμαι πυροβολικο; Ευχαριστω για την ωρα σας!
Αγγελος έγραψε: Καλημερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση βρισκομαι απο μεταθεση θηβα (πυροβολικο) ο αδερφος μ καταταχτηκε στον στρατο και κατι εμαθα οτι δικαιουμε κατεξερεση μεταθεση κοντα στο σπιτι μου (ο ενας απο τα δυο αδερφια) κοντα στο σπιτι μ ειναι η λαμια που εχει (υλικου πολεμου) μπορω να παρω μεταθεση για εκει ενω ειμαι πυροβολικο; Ευχαριστω για την ωρα σας!
Παιδια να ρωτησω κατι μου εχει ερθει χαρτι για πυροβολικο θηβα και σε σκεφτομαι να δηλωσω ελδυκ απλα θελω να κανω μια θητεια που να μην καθομαι και να κανω και κατι, τι επιλογες εχω μεσα απο το σωμα που ειμαι τωρα Εκτος απο ειδικες δυναμεις.