Θητεία στο Πυροβολικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν υπάρχουνε πιθανές πόλεις, άνοιξε έναν χάρτη και δες πόσες περιοχές έχει ο Έβρος και πόσα νησιά έχει η Ελλάδα Εικόνα

Υπέρ και κατά των Έφεδρων Αξιωματικών

Δηϊάνειρα
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από Δηϊάνειρα »

Ωστε πάνε παντού ... Μάλιστα. Απλά είχα ακούσει πως λόγο κρίσης τους έχουν σχετικά κοντά στα σπίτια τους.Εικόνα πφφφφφφ!

ευχαριστώ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δηϊάνειρα έγραψε: Απλά είχα ακούσει πως λόγο κρίσης τους έχουν σχετικά κοντά στα σπίτια τους.Εικόνα πφφφφφφ!

ευχαριστώ

Δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει ποτέ τέτοιο ενδεχόμενο δεσποινίς μου.
Πυροβολικο Θηβας

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από Πυροβολικο Θηβας »

Γεια σας. Θελω να σας ρωτησω. Ο ξαδερφος μου απο Αγρινιο παρουσιαζεται στς 10/9 στο πυροβολικο Θήβας. Ξερετε τι γινεται με τις μεταθεσεις αργοτερα; Δεν ειναι σε καμια κατηγορια που να μειωνει θητεια κλπ
Αγγελος

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από Αγγελος »

Καλημερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση βρισκομαι απο μεταθεση θηβα (πυροβολικο) ο αδερφος μ καταταχτηκε στον στρατο και κατι εμαθα οτι δικαιουμε κατεξερεση μεταθεση κοντα στο σπιτι μου (ο ενας απο τα δυο αδερφια) κοντα στο σπιτι μ ειναι η λαμια που εχει (υλικου πολεμου) μπορω να παρω μεταθεση για εκει ενω ειμαι πυροβολικο; Ευχαριστω για την ωρα σας!
Άβαταρ μέλους
ArtillerySoldier
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από ArtillerySoldier »

Αγγελος έγραψε: Καλημερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση βρισκομαι απο μεταθεση θηβα (πυροβολικο) ο αδερφος μ καταταχτηκε στον στρατο και κατι εμαθα οτι δικαιουμε κατεξερεση μεταθεση κοντα στο σπιτι μου (ο ενας απο τα δυο αδερφια) κοντα στο σπιτι μ ειναι η λαμια που εχει (υλικου πολεμου) μπορω να παρω μεταθεση για εκει ενω ειμαι πυροβολικο; Ευχαριστω για την ωρα σας!

thcgraf

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από thcgraf »

Παιδια να ρωτησω κατι μου εχει ερθει χαρτι για πυροβολικο θηβα και σε σκεφτομαι να δηλωσω ελδυκ απλα θελω να κανω μια θητεια που να μην καθομαι και να κανω και κατι, τι επιλογες εχω μεσα απο το σωμα που ειμαι τωρα Εκτος απο ειδικες δυναμεις.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης