Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Ξεκινησαμε παλι τα ιδια τα περσυνα, τελικα τι θα γινει;
Γιατι ποιος ξερει; Νομιζεις ξερουν οι στρατιωτικοι; Μπορει να θελουν να παρουν κι αλλους εποπ αλλα δεν εξαρταται απο αυτους... Το υπουργειο οικονομικων αποφασιζει... Να λες παλι καλα που δεν εκοψαν τα επιδοματα στους στρατιωτικους.
Ναι αλλα θα εχουν μειωση στο μισθο νομιζω
Γιατι να εχουν μειωση στον μισθο; Σε κανεναν δημοσιο υπαλληλο δεν μειωνετε ο βασικος μισθος. Μονο τα επιδοματα... Αλλα εμεις ουτε στα επιδοματα δεν θα εχουμε μειωση... Ε θα ηταν αδικο... Ουτε υπερωριες ουτε νυχτερινα ουτε τιποτα... Αν δεν κανω λαθος ο μισθος που μπαινει στην τραπεζα χωρις επιδομα παραμεθωριου ειναι 981 ευρω
Αχα μαλιστααααα
mak έγραψε:Οι δημοσιογραφοι δεν ξερουν τι τους γινεται. Αστο φιλε
Δεν διαφωνω, διαβασε ομως τον προυπολογισμο του κρατους για τις προσληψεις που αφορα το 2010 και αν δεις να γραφει πουθενα για τις Ενοπλες Δυναμεις εδω ειμαι εγω και τα ξαναλεμε

Ενταξει΄; αποφασισατε; θα βγει η δε θα βγει;
Τι κερμα... παλιο αυτο θα παιξουμε εδω παππας εκει παππας που ειναι ο παππας; στο γεσ

Ξερεις κατι εποπ εγω συμφωνω μαζι σου αλλα εμεις που θελουμε να ενημερωθουμε παιρνουμε πληροφοριες απο παντου δλδ τηλεοραση εφημεριδες γνωστους και δεν ξερουμε ποιον να πιστεψουμε.
Καλα απο εφημεριδες ναι απο δημοσιογραφους αντε και αυτο ναι οχι ομως πληροφοριες απο τα βυσματα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
ΒΙLL Αποκλειεις το ενδεχομενο να βγει η προκυρηξη μεσα στο 2010 και η καταταξη το 2011; ΑΝ βγει Σεπτεμβρη η καταταξη παει Για τη Νεα χρονια
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
περιμενε και θα δεις φιλε μου !Bill έγραψε:Δεν βγαινει τον αυγουστο που να χτυπιεστε κατω και μην ακουτε τον καθε ασχετο, απο το 2011 ΚΑΙ ΑΝ προκυρηξη
μας αφησε ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ Και εχουμε τον Bill τώρα! Θα βγει απου να ναι σίγουρα, ίσως και τον Αυγουστο! Πρεπει και η παρουσα κυβερνηση να βολεψει τα εκαστοτε ''παιδιά'' της!OMEGA έγραψε:περιμενε και θα δεις φιλε μου !Bill έγραψε:Δεν βγαινει τον αυγουστο που να χτυπιεστε κατω και μην ακουτε τον καθε ασχετο, απο το 2011 ΚΑΙ ΑΝ προκυρηξη

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης