Στρατός και σχέση
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Στρατός και σχέση
Καταρχάς σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, απλά νταξει ο μόνος του κατάλαβε ότι ήμουν σε κατάσταση σοκ και μ κάτι του στυλ αυτός είναι συγνωμη αλλά θα συνηθίσεις και εντάξει δεν είπα τπτ γτ όπως και να χει χαίρομαι που τουλάχιστον περνάει καλάμι δεν τα χει βάψει μαύρα, αλλά αυτό είναι και στο άλλο λεβελ! Γενικά μου λέει πράγματα που δεν είναι τόσο του χαρακτήρα του που δεν τα πολύ περιμένω και δεν ξέρω πως να απαντήσω αλλά νταξ άμα είναι παροδικό υποθέτω πως το μόνο που μένει είναι η υπομονή!Έχει νόημα μήπως να του συζητήσω τις αμφιβολίες μου; Τουλάχιστον για όταν μιλάει σε μένα, γιατί νταξει η αλήθεια είναι ότι με έπιασε απροετοίμαστη, η πιστεύεις θα έχει καμία περιέργη αντίδραση και θα τρέχω και δε θα φτάνω μετά;
(Από κοντά βεβαίως αν δεν τον βλέπω και δε με βλέπει δεν το επιχειρώ καν)
Απλά μου κάνε εντύπωση γιατί αυτή η αλλαγή έγινε σε τόσο λίγες μέρες και είναι πραγματικά τεράστια :/
(Από κοντά βεβαίως αν δεν τον βλέπω και δε με βλέπει δεν το επιχειρώ καν)
Απλά μου κάνε εντύπωση γιατί αυτή η αλλαγή έγινε σε τόσο λίγες μέρες και είναι πραγματικά τεράστια :/
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Στρατός και σχέση
Μαλλον επηρεαστηκε απο τα ατομα που βρηκε εκει περα. Δεν αλλαζουν οι χαρακτηρες τοσο ευκολα, ποσο μαλλον σε τοσο μικρο διαστημα. Ουτε γινεται τιποτα τρομερο εκει μεσα πιστεψε με. Καντου κουβεντα και πες του τους προβληματισμους σου, χωρις ομως να τον θιξεις η να του κανεις επιθεση, θα καταλαβει πσιτευω! Και οταν βγει απο εκει μεσα στην αδεια θα συνελθει.
Θελω να πω επισης απο προσωπικη εμπειρια οτι συμπεριφορα ενος ανθρωπου μπορει να αλλαξει οταν δυσκολευτει πολυ (δηλ να νιωθει εντελως σκπουπιδι σωματικα και ψυχολογικα) αλλα αυτο επισης παρερχεται οταν περασουν οι δυσκολιες, και επισης κατι τετοιο δε συμβαινει στη βασικη εκπαιδευση αλλα σε δυσκολες μοναδες.
Θελω να πω επισης απο προσωπικη εμπειρια οτι συμπεριφορα ενος ανθρωπου μπορει να αλλαξει οταν δυσκολευτει πολυ (δηλ να νιωθει εντελως σκπουπιδι σωματικα και ψυχολογικα) αλλα αυτο επισης παρερχεται οταν περασουν οι δυσκολιες, και επισης κατι τετοιο δε συμβαινει στη βασικη εκπαιδευση αλλα σε δυσκολες μοναδες.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Στρατός και σχέση
Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου, έχεις δίκιο, έτσι θα έγινε! Αυτό θα κάνω θα του μιλήσω και ξέρω πως θα με καταλάβει, δεν θα τανε αλλιώς ο άνθρωπός μου. Ο πραγματικός του χαρακτήρας δεν αλλάζει τόσο εύκολ. Εξάλλου χαίρομαι γιατί πριν Μπει φοβόμουν πολυ πως ήταν στα πρόθυρα κατάθλιψης οποτέ ο στρατός ισως του φερε τα πάνω κάτω αλλα για καλό...
Όπως και να χει ελπίζω να μη βρεθεί στο σημείο να αλλάξει αρνητικά από την πίεση και την κούραση των επόμενων μηνών οπότε προτιμάω και χαίρομαι που η αλλαγή του είναι τουλάχιστον λόγο χαράς και όχι λύπης.
Να σαι καλά πάντως, το σχόλιο σου με βοήθησε να ηρεμήσω και να δω την κατάσταση με ψυχραιμία (γτ αν δεν έχω εγώ την κάτσαμε...)
Καλό βραδυ 🌃
Όπως και να χει ελπίζω να μη βρεθεί στο σημείο να αλλάξει αρνητικά από την πίεση και την κούραση των επόμενων μηνών οπότε προτιμάω και χαίρομαι που η αλλαγή του είναι τουλάχιστον λόγο χαράς και όχι λύπης.
Να σαι καλά πάντως, το σχόλιο σου με βοήθησε να ηρεμήσω και να δω την κατάσταση με ψυχραιμία (γτ αν δεν έχω εγώ την κάτσαμε...)
Καλό βραδυ 🌃
Στρατός και σχέση
Καλησπέρα παιδιά εμένα το αγόρι μου φεύγει για στρατό σε λίγους μήνες είμαστε ήδη μαζί 5 μήνες αλλά περάσαμε πολλά μέχρι να καταφέρουμε να είμαστε μαζί. Με ήθελε πολύ από τη πρώτη στιγμή, εκείνος έκανε άπειρες προσπάθειες μέχρι να ανταποκριθώ και στη συνέχεια στη σχέση μας ήταν πιεστικός και ζηλιάρης μετά ξαφνικά αυτά έφτιαξαν αλλά έφτιαξαν σε σημείο να φαίνομαι σαν αόρατη σαν να μην τον νοιάζω πια συν ότι περνούσε και κάποιες φάσεις όλο αυτό το διάστημα και δικαιολογώ το να δείχνει έτσι απέναντι μου.
Κάναμε ωστόσο μία συζήτηση στην οποία καταφέραμε να τα βρούμε γιατί θέλουμε πολύ ο ένας τον άλλον και δεν θέλουμε να πετάξουμε αυτό που έχουμε. Μόλις έγινε αυτό την ακριβώς επόμενη μέρα έμαθε ότι μπαίνει στρατό και ειδικές δυνάμεις και απο τη μία θέλει να το προσπαθήσουμε αυτό που έχουμε δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χωρίσουμε αλλά απο την άλλη ξέρω ότι θα περνάει δύσκολα στον στρατό.
H επικοινωνία μας θα είναι δύσκολη και φοβάμαι μην με ξεχάσει ή μην βαρεθεί την όλη κατάσταση και με αφήσει γιατί εγώ δεν θέλω να τον αφήσω και είμαι διατεθειμένη να τον περιμένω μέχρι και να γυρίσει οριστικά ακόμη κι αν δεν μιλήσουμε ποτέ από όταν μπει στρατό.
Εκείνος έχει πολλά σοβαρά προβλήματα και σε συνδυασμό με τον στρατό που έμαθε ότι μπαίνει τα έχει χάσει αλλά θέλω να ελπίζω ότι όλο αυτό μεταξύ μας είναι λόγω της φάσης που περνάει κι ότι όλο αυτό θα αλλάξει. Μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή;
Κάναμε ωστόσο μία συζήτηση στην οποία καταφέραμε να τα βρούμε γιατί θέλουμε πολύ ο ένας τον άλλον και δεν θέλουμε να πετάξουμε αυτό που έχουμε. Μόλις έγινε αυτό την ακριβώς επόμενη μέρα έμαθε ότι μπαίνει στρατό και ειδικές δυνάμεις και απο τη μία θέλει να το προσπαθήσουμε αυτό που έχουμε δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χωρίσουμε αλλά απο την άλλη ξέρω ότι θα περνάει δύσκολα στον στρατό.
H επικοινωνία μας θα είναι δύσκολη και φοβάμαι μην με ξεχάσει ή μην βαρεθεί την όλη κατάσταση και με αφήσει γιατί εγώ δεν θέλω να τον αφήσω και είμαι διατεθειμένη να τον περιμένω μέχρι και να γυρίσει οριστικά ακόμη κι αν δεν μιλήσουμε ποτέ από όταν μπει στρατό.
Εκείνος έχει πολλά σοβαρά προβλήματα και σε συνδυασμό με τον στρατό που έμαθε ότι μπαίνει τα έχει χάσει αλλά θέλω να ελπίζω ότι όλο αυτό μεταξύ μας είναι λόγω της φάσης που περνάει κι ότι όλο αυτό θα αλλάξει. Μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή;
Στρατός και σχέση
Το αγόρι μου μπήκε μέσα πριν από σχεδόν 2 μήνες. Είμαστε ένα χρόνο μαζι και δεν θέλω επ ουδενι να τον χασω. Το θέμα μου είναι ότι έχει γίνει αγνώριστος... Ήταν ένας άνθρωπος γλυκός ευαίσθητος και ευγενικός (τοσο που αγχωνομουν για το πως θα αντεξει όταν μπει μεσα) και έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο "νταής". Δεν αναγνωρίζω ούτε το πως μιλάει ούτε το πως φέρεται, το παίζει ότι τα ξέρει όλα και αδιαφορεί για όλα. Προσπάθησα να του μιλήσω και μου είπε ότι είμαι υπερβολική. Υπάρχει περίπτωση να είναι ακόμα στην προσαρμογή; Αν και δεν ανοιγεται ευκολα δν μου χει δωσει να καταλαβω ότι περνάει ιδιαιτερα δυσκολα. Υπάρχει περίπτωση να του μείνει όλο αυτο το στυλάκι και μετά στρατού;
Στρατός και σχέση
Άραξε σκέψου οτι 2 μήνες τωρα μιλάει μονο σε άντρες οπότε σίγουρα όταν μιλάει μαζί σου θα σου περνάει αυτό το "νταής" άθελα του. Σκέψου επίσης οτι στο στρατό δεν παίζει ρόλο ποιος ήσουν πριν οπότε μπορεί να του το χει γυρίσει σε αρνητισμό και εξού και η αδιαφορία προς όλα. Προσπάθησε να του λες να σε παίρνει εκείνος τηλέφωνο όταν είναι μόνος και στον υπόλοιπο χρόνο να μιλάτε ήρεμα από μηνύματα. Και να είσαι ήρεμη όταν έχει νεύρα, αυτά!
Στρατός και σχέση
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση! Θα προσπαθησω να μαι πιο ηρεμη και χαλαρη!
Στρατός και σχέση
Εμένα το αγορι μου σε δύο βδομάδες παει φαντάρος και θέλει να πάει εφεδρος αξιωματικός ειδικών δυνάμεων και είναι 14 μήνες και φοβάμαι μην το χάσω τον αγαπάω πάρα πολύ. Τι μου προτείνετε να κάνω ; Και έχει κρατήσει καποιουη σχέση μετά τον στρατο?
Στρατός και σχέση
AΝ η σχέση σας έχει δοκιμαστεί (έστω και λίγο) θα κρατήσει μην το σκέφτεσαι! Εσύ φρόντισε να τον στηρίζεις και να του δίνεις δύναμη και κουράγιο. Αν σε αγαπάει και αυτός δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.
Στρατός και σχέση
Κορίτσια μη φοβάστε για τίποτε... Ολα είναι θεμα υπομονής...9 μηνες ειναι. Ξερω φαινονται βουνο αλλά περνανε... Οταν απολυθει συνερχεται : Ρ (μη φανταστητε αμεσως αλλά και πάλι... ) ειναι μεχρι να ξαναβρουν τις παλιες τους συνηθεις κ. Τ. Λ. Και εγω πριν 9 μηνες ετσι τρελενομουν (δειτε παραπανω ποστ) και τελικά εχει 1μιση μηνα που απολύθηκε και πλέον μένουμε και μαζί ;) Αν ειναι μια σοβαρη σχεση δοκιμασμενη θα κρατησει :*
Στρατός και σχέση
Εμένα ρε παιδιά.. έλειπε 1 μήνα , όλο αυτόν τον καιρό λέγαμε πόσο λείπει ο ένας στον άλλον και τα γνωστά που λένε όλοι και όλες. Και δεν θα σταματησω να σε φιλάω και μπλα μπλα μπλα και σήμερα που ορκίστηκε δεν έγινε σχεδόν τίποτα. Υπήρχε μια ψύχρα , και κοιμήθηκε μετά από ώρα.. Σίγουρα σε αλλάζει ο στρατός δυστυχώς..3μιση χρόνια είμαστε μαζί αλλά δεν το περίμενα αυτό
Στρατός και σχέση
Καλησπέρα, θα ήθελα κάποιες συμβουλές, απόψεις σχετικά με το θέμα μου. Είμαι 23ετών και με το αγόρι μου είμαστε σε σχέση σχεδόν 7 χρόνια. Θα παρουσιαστεί στον στρατό τον Σεπτέμβριο και έχω αγχωθεί αρκετά-στεναχωρηθει. Γενικά το μεγαλύτερο διάστημα που έχει τύχει να μην συναντηθούμε είναι 2 βδομάδες μαξ. Από όσους ξέρω, ακόμα και μακροχρόνιες σχέσεις έχουν χωρίσει μόλις μπήκαν στρατό... Δεν ξέρω τι να περιμένω, Πως να του σταθω, Πως να διαχειριστώ την απουσία του, γενικά Μερικές συμβουλες θα ήταν πολύ χρήσιμες...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Στρατός και σχέση
Κοιτά κοπέλια μπορεί να μην σχετίζομαι με τις ειδικές δυνάμεις αλλά είμαι δόκιμος του εμπορικού ναυτικού όπου και εμάς τα ταξίδια μας είναι συνήθως μακρά όπου μπορεί να φτάσουν και 6 μήνες και η σχέση να υπάρχει μόνο μέσο ενός τηλεφώνου η μηνυμάτων εάν έχουν και η δυνατότητα έτσι. Λόγο καταστάσεων. Τέλος η απόσταση είναι απόσταση το να ξέρει ότι αφήνει πίσω του μια κοπέλα που τον περιμένει από τον αγαπάει θα τον κάνει και να αποδίδει καλύτερα στην θητεία του αλλα και να σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο η δικιά μου συμβουλή μείνε κοντά του και μην βλέπεις τις άλλες σχέσεις.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Στρατός και σχέση
Κοιτά κοπέλια μπορεί να μην σχετίζομαι με τις ειδικές δυνάμεις αλλά είμαι δόκιμος του εμπορικού ναυτικού όπου και εμάς τα ταξίδια μας είναι συνήθως μακρά όπου μπορεί να φτάσουν και 6 μήνες και η σχέση να υπάρχει μόνο μέσο ενός τηλεφώνου η μηνυμάτων εάν έχουν και η δυνατότητα έτσι. Λόγο καταστάσεων. Τέλος η απόσταση είναι απόσταση το να ξέρει ότι αφήνει πίσω του μια κοπέλα που τον περιμένει από τον αγαπάει θα τον κάνει και να αποδίδει καλύτερα στην θητεία του αλλα και να σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο μείνε κοντά του
Στρατός και σχέση
Καλησπέρα παιδιαο δικός μου μπήκε στρατό πριν 2 μέρες και είναι μακριά. Πριν μπει μ ζήτησε να κρατήσουμε μια απόσταση αν και μετά Από αυτό είμασταν πολύ καλά μέχρι να μπει και μου είπε οτι θα μιλάμε και όποτε έχει αδεία θα βρισκόμαστε , είμασταν όλη μέρα μαζι και ήταν πολύ εκφραστικός που δεν το συνηθίζει. Γενικά δεν μιλάει πολύ με μηνύματα όμως είχε βελτιωθεί και φοβάμαι τον στρατό, δεν έχουμε μιλήσει πολύ απ όταν μπήκε μόνο 2 λεπτά το βράδυ αλλα τον βλέπω συνεχώς ενεργό. Τι μπορώ να κάνω, πως να του συμπαρασταθώ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες