Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από D.Y.K »

mpam έγραψε:Παιδια με 2600 στην α κατηγορια κανουμε τιποτα;

Αν σε παίρνει να τα αυξήσεις και άλλο τότε καλύτερα να το προσπαθήσεις. Τα 2600 θεωρώ ότι είναι επισφαλή φίλε μου.

mpam

Δημοσίευση από mpam »

Πως μπορω να τα αυξησω εχω ηδη διπλωματα α και γ και λοουερ, τι αλλο μπορω να κανω;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

mpam έγραψε:Πως μπορω να τα αυξησω εχω ηδη διπλωματα α και γ και λοουερ, τι αλλο μπορω να κανω;

Κριτήρια μοριοδότησης ειδικών φρουρών Εικόνα

Επίσης αν ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες και αυτού του νήματος θα βρεις ανάλογες απορίες / απαντήσεις με τις δικές σου.

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από toro »

kailas έγραψε:Α' μεγαλε αν διαβασεις την προκηρυξη το λεει ξεκαθαρα... Ασε τι λενε οι υπολοιποι. Μαλλον δεν εχουν τι να κανουν και σε κοροιδευουν... Αν διαβασεις και προηγουμενα μηνυματα στις αρχες θα δεις οτι το αναφερουμε!Εικόνα

Κανεις μεγαλο λαθος απο επαλ αμα καταθεσεις το πτυχιο εισαι β αμα καταθεσεις απολυτηριο εισαι α..

Αμα δεν ξερεις μην παραπληροφορεις

Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από kailas »

toro έγραψε:
kailas έγραψε:Α' μεγαλε αν διαβασεις την προκηρυξη το λεει ξεκαθαρα... Ασε τι λενε οι υπολοιποι. Μαλλον δεν εχουν τι να κανουν και σε κοροιδευουν... Αν διαβασεις και προηγουμενα μηνυματα στις αρχες θα δεις οτι το αναφερουμε!Εικόνα

Κανεις μεγαλο λαθος απο επαλ αμα καταθεσεις το πτυχιο εισαι β αμα καταθεσεις απολυτηριο εισαι α..

Αμα δεν ξερεις μην παραπληροφορεις

Συγνωμη λαθος επρεπε να του εξηγισω της κατηγοριες.. το ξερω με τις κατηγοριες απλα απο βιασυνη

PANOS K

Δημοσίευση από PANOS K »

Λογω του οτι ειμαι κατω απο τα 24 δε μπορω να βγαλω διπλωμα μηχανης δηλαδη κατηγορια α (ανεξαρτητου κυβισμου) αλλα μπορω να βγαλω κατηγορια α2 ! Θα μου δωσει λιγοτερα μορια;
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από maklele »

PANOS K έγραψε: Λογω του οτι ειμαι κατω απο τα 24 δε μπορω να βγαλω διπλωμα μηχανης δηλαδη κατηγορια α (ανεξαρτητου κυβισμου) αλλα μπορω να βγαλω κατηγορια α2 ! Θα μου δωσει λιγοτερα μορια;
Στην προκήρυξη του 2011 είτε είχες δίπλωμα για 125 με ταχύτητες είτε μεγάλου κυβισμού έπαιρνες τα ίδια μόρια. Ο νόμος με τα διπλώματα έχει αλλάξει από αρχές του 2013. Επομένως το πως θα μοριοδοτειθουν οι κατηγορίες διπλώματος μηχανής κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς. Η απορία αυτή θα λυθεί μόνο όταν δούμε την ίδια την προκήρυξη και τα κριτήρια της.
Άβαταρ μέλους
katadromeas307
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από katadromeas307 »

Σε περιπτωση που βγει προκυρηξη μπορω να κανω τα χαρτια μου και για τις δυο ομαδες (Α και Β) αν οχι τι θα με συμβουλευατε να παω για την Α με 2470 μορια η για την Β με 2670;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όπου και να τα κάνεις φίλε μου γνώμη μου είναι ότι τα μόρια σου είναι λίγα και για τις δύο κατηγορίες. Όπως έγραψα και στον φίλο παραπάνω αν σε παίρνει να τα αυξήσεις λίγο τότε ακόμη καλύτερα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
katadromeas307
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από katadromeas307 »

Το ξερω ηδη ξεκινησα για φορτηγο και λιγο πιο μετα λοουερ... Απλα αν βγει σκεφτομουν πιο πολυ για Β μου φαινεται εχω καλυτερες ελπιδες...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

katadromeas307 έγραψε:Το ξερω ηδη ξεκινησα για φορτηγο και λιγο πιο μετα λοουερ... Απλα αν βγει σκεφτομουν πιο πολυ για Β μου φαινεται εχω καλυτερες ελπιδες...

Εικόνα

dimitris

Δημοσίευση από dimitris »

Δυκ πια η γνώμη σου για την βάση?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

dimitris έγραψε:Δυκ πια η γνώμη σου για την βάση;

Έχει να κάνει με 2-3 παράγοντες όπως την ανεργία, την προσφορά και την ζήτηση, τις θέσεις που θα προκηρυχθούν (αν προκηρυχθούν) και φυσικά το γεγονός ότι έχει να πάρει φρουρούς από το 2011 που σημαίνει αυτόματα ότι οι υποψήφιοι έχουν και είχαν το χρονικό περιθώριο να αυξήσουν τα όποια μόρια μπορεί να συγκέντρωναν τελικώς.

Αν λοιπόν πάρουμε ως δεδομένο ότι προκηρύσσει για 500 φρουρούς η βάση στην Α πιστεύω να είναι κατά προσέγγιση από 2500 και πάνω ενώ στην Β θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά πιο "άγρια" με την βάση εκεί να "παίζει" από τα 2750 μόρια και πάνω!

ΥΓ: Ξαναλέω ότι αυτή είναι η καθαρά δική μου εκτίμηση για τις βάσεις και σε κάθε περίπτωση μπορεί στο μέλλον να αποτελέσει αποκύημα φαντασίας ή αντίστοιχα να έχω πέσει και εντελώς μέσα. Είναι σχετικότατο λοιπόν.

Σε κάθε περίπτωση ευχή μου είναι να βγει η προκήρυξη για όλους εσάς που αγωνιάτε και που την αναμένετε όλα αυτά τα χρόνια για να ξεμπερδεύεται.

Μέχρι τότε μαζέψτε όσα περισσότερα μόρια μπορείτε Εικόνα

PANOS K

Δημοσίευση από PANOS K »

Ευχαριστω !
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από VALLGOX »

D.Y.K έγραψε:
dimitris έγραψε:Δυκ πια η γνώμη σου για την βάση;
Αν λοιπόν πάρουμε ως δεδομένο ότι προκηρύσσει για 500 φρουρούς η βάση στην Α πιστεύω να είναι κατά προσέγγιση από 2500 και πάνω ενώ στην Β θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά πιο "άγρια" με την βάση εκεί να "παίζει" από τα 2750 μόρια και πάνω!

Μιλας για το 2011; Τοτε γυρω στα 2500 ηταν στη θεση 400 για την Α

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 9 επισκέπτες