mpam έγραψε:Παιδια με 2600 στην α κατηγορια κανουμε τιποτα;
Αν σε παίρνει να τα αυξήσεις και άλλο τότε καλύτερα να το προσπαθήσεις. Τα 2600 θεωρώ ότι είναι επισφαλή φίλε μου.
mpam έγραψε:Παιδια με 2600 στην α κατηγορια κανουμε τιποτα;
mpam έγραψε:Πως μπορω να τα αυξησω εχω ηδη διπλωματα α και γ και λοουερ, τι αλλο μπορω να κανω;
kailas έγραψε:Α' μεγαλε αν διαβασεις την προκηρυξη το λεει ξεκαθαρα... Ασε τι λενε οι υπολοιποι. Μαλλον δεν εχουν τι να κανουν και σε κοροιδευουν... Αν διαβασεις και προηγουμενα μηνυματα στις αρχες θα δεις οτι το αναφερουμε!
toro έγραψε:kailas έγραψε:Α' μεγαλε αν διαβασεις την προκηρυξη το λεει ξεκαθαρα... Ασε τι λενε οι υπολοιποι. Μαλλον δεν εχουν τι να κανουν και σε κοροιδευουν... Αν διαβασεις και προηγουμενα μηνυματα στις αρχες θα δεις οτι το αναφερουμε!
Κανεις μεγαλο λαθος απο επαλ αμα καταθεσεις το πτυχιο εισαι β αμα καταθεσεις απολυτηριο εισαι α..
Αμα δεν ξερεις μην παραπληροφορεις
Στην προκήρυξη του 2011 είτε είχες δίπλωμα για 125 με ταχύτητες είτε μεγάλου κυβισμού έπαιρνες τα ίδια μόρια. Ο νόμος με τα διπλώματα έχει αλλάξει από αρχές του 2013. Επομένως το πως θα μοριοδοτειθουν οι κατηγορίες διπλώματος μηχανής κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς. Η απορία αυτή θα λυθεί μόνο όταν δούμε την ίδια την προκήρυξη και τα κριτήρια της.PANOS K έγραψε: Λογω του οτι ειμαι κατω απο τα 24 δε μπορω να βγαλω διπλωμα μηχανης δηλαδη κατηγορια α (ανεξαρτητου κυβισμου) αλλα μπορω να βγαλω κατηγορια α2 ! Θα μου δωσει λιγοτερα μορια;
katadromeas307 έγραψε:Το ξερω ηδη ξεκινησα για φορτηγο και λιγο πιο μετα λοουερ... Απλα αν βγει σκεφτομουν πιο πολυ για Β μου φαινεται εχω καλυτερες ελπιδες...
dimitris έγραψε:Δυκ πια η γνώμη σου για την βάση;
D.Y.K έγραψε:Αν λοιπόν πάρουμε ως δεδομένο ότι προκηρύσσει για 500 φρουρούς η βάση στην Α πιστεύω να είναι κατά προσέγγιση από 2500 και πάνω ενώ στην Β θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά πιο "άγρια" με την βάση εκεί να "παίζει" από τα 2750 μόρια και πάνω!dimitris έγραψε:Δυκ πια η γνώμη σου για την βάση;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 9 επισκέπτες