Στρατός και σχέση
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Στρατός και σχέση
Ρινακι η αλήθεια είναι κούκλα μου ότι πρέπει να κάνουμε πολύ υπομονή... Και εμένα μπήκε εχτές, μου τον πήρανε φαντάρο! Ναι χάθηκε η γη κάτω από το πόδια μου ναι κάθεσαι και λες τώρα τι θα κάνω που δεν είναι εδώ, πώς θα τον στηρίξω κ. τ. λ. η αλήθεια είναι ότι όντως όπως σου είπε το βάρος πέφτει πιο πολύ σε εμάς για το πώς θα κρατήσει και αν η σχέση! Το κρίμα για σας είναι ότι ο καιρος π είστε μαζί είναι λίγος και έτσι δεν έχουν μπει κάποια βαρβατα θεμέλια! Ένας λόγος λοιπόν παραπάνω για περισσότερη υπομονή!
Να περιμένεις να έχει άλλη συμπεριφορά, ίσως πιο απότομη, πιο απόμακρη, λιγότερο χρόνο και και και. Μην ξεχνάς ακόμα ψάρι είναι, δεν έχει συνηθίσει τον χώρο του, είναι μαζί με πόσους; Μαντραχαλεους και αντικείμενικα ούτε εσύ μπορείς να τον βοηθήσεις τώρα γιατί πιθανότατα να μην είστε ακόμα αρκετά κοντά για να κάτσει να σου αναλύσει τι περνάει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να του δείχνεις το ποσό εσύ αγχώνεσαι η φοβάσαι, χρειάζεται να νιώθει σιγουριά τουλάχιστον από εσένα! Ότι όλα θα πάνε καλά, και ας είσαι εσύ στα "πατώματα" που λέει και το λόγου το αληθές, σε αυτόν να λες ότι όλα κομπλέ! Η αλήθεια είναι ότι θα είναι δύσκολο στην περίοδο που σας βρήκε γιατί όπως σου προείπα τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμα 100% ούτε και γνώριζες τόσο καλά τον χαρακτήρα του οπότε ίσως και να σκέφτεσαι "ααα έτσι οξύθυμος θα είναι;" Ή "πώς μου μιλάει έτσι γτ δεν τον ενδιαφέρει εγώ τι κάνω", στην πραγματικότητα όμως περνάει ιδικά τώρα στην αρχή μια δυσκολη φάση προσαρμογής η οποία βγάζει συνήθως τν χειρότερο εαυτό, στα ίσια; Απλά είναι φοβισμένα ανθρωπακια στοιβαγμένα ανα 40 π από το τίποτα βρέθηκαν να υπακούν σε διαταγές!
Τεσπά επειδή το παραχεσα, καλή μας αντοχή μας εύχομαι, και υπομονή! Αν είναι στο κάρμα σας να στο πω και ετσι θα κρατήσει!
Να περιμένεις να έχει άλλη συμπεριφορά, ίσως πιο απότομη, πιο απόμακρη, λιγότερο χρόνο και και και. Μην ξεχνάς ακόμα ψάρι είναι, δεν έχει συνηθίσει τον χώρο του, είναι μαζί με πόσους; Μαντραχαλεους και αντικείμενικα ούτε εσύ μπορείς να τον βοηθήσεις τώρα γιατί πιθανότατα να μην είστε ακόμα αρκετά κοντά για να κάτσει να σου αναλύσει τι περνάει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να του δείχνεις το ποσό εσύ αγχώνεσαι η φοβάσαι, χρειάζεται να νιώθει σιγουριά τουλάχιστον από εσένα! Ότι όλα θα πάνε καλά, και ας είσαι εσύ στα "πατώματα" που λέει και το λόγου το αληθές, σε αυτόν να λες ότι όλα κομπλέ! Η αλήθεια είναι ότι θα είναι δύσκολο στην περίοδο που σας βρήκε γιατί όπως σου προείπα τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμα 100% ούτε και γνώριζες τόσο καλά τον χαρακτήρα του οπότε ίσως και να σκέφτεσαι "ααα έτσι οξύθυμος θα είναι;" Ή "πώς μου μιλάει έτσι γτ δεν τον ενδιαφέρει εγώ τι κάνω", στην πραγματικότητα όμως περνάει ιδικά τώρα στην αρχή μια δυσκολη φάση προσαρμογής η οποία βγάζει συνήθως τν χειρότερο εαυτό, στα ίσια; Απλά είναι φοβισμένα ανθρωπακια στοιβαγμένα ανα 40 π από το τίποτα βρέθηκαν να υπακούν σε διαταγές!
Τεσπά επειδή το παραχεσα, καλή μας αντοχή μας εύχομαι, και υπομονή! Αν είναι στο κάρμα σας να στο πω και ετσι θα κρατήσει!
Στρατός και σχέση
Adiamodia οντως εχω σκεφτει οτι λογω των συνθηκων που θα συναντησει εκει και της πιεσης, ειναι πιθανον να τον επηρεασει ψυχολογικα, να βγαλει νευρα κλπ. Δεν ξερω αν θα παιξει ελαφρυντικο ή επιβαρυντικο ρολο στην ψυχολογια του το οτι πηγαινει φανταρος σχετικα μεγαλος (ειναι 30χρονων) ή αν τελικα δεν παιζει κανενα ρολο η ηλικια στο θεμα του στρατου.Υποθετω οτι το γεγονος οτι καθησε και το συζητησε μαζι μου αν θα συνεχισουμε και υπολογισε πολυ στη δικη μου αποφαση, ειναι για αρχη ενα θετικο στοιχειο οτι τον ενδιαφερει το μεταξυ μας. Αλλιως Τι πιο ευκολο για εκεινον εφοσον γνωριζομαστε πολυ λιγο καιρο να μου ελεγε κατι του στυλ "τωρα μιας και μπαινω μεσα δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε αφου δεν σε ξερω και πολυ καλα, να εχω και την ησυχια μου, κλπ. "
Απλα δυστυχως εχουν δει πολλα τα ματια μου με τους ανθρωπους, δηλαδη υπαρχουν πολλοι αντρες (αλλα και γυναικες Και γιαυτο μας παιρνει και τις υπολοιπες η μπαλα) που κανουν την πλακα τους μαζι σου χωρις να στο λενε ανοιχτα και ξαφνικα πατανε μια εξαφανιση ή σου λενε οτι δεν εννοουσα αυτα που ειπα και ψαχνεσαι απο που σου ηρθε. Προσωπικη μου ανασφαλεια αυτη και οκ ξεφυγα λιγο απο το θεμα. Δεν εχω σκοπο να δειξω καποια τετοια ανασφαλεια μπροστα του, το αντιθετο, θελω οταν μιλαμε και οταν θα βρισκομαστε να τον κανω να νιωθει καλα και να ξεχναει την πιεση του στρατου. Σιγουρα δεν περιμενω να ειναι ολα ροδινα αυτη την περιοδο γιατι ακομα δεν ξερω τα αρνητικα του χαρακτηρα του, αλλα εφοσον εχω εστιασει τωρα στα καλα του στοιχεια και στο οτι ξεκινησαμε κατι ομορφο, νομιζω οτι εχω πια την ωριμοτητα να διαχειριστω την κατασταση οταν δε θα νιωθει καλα.
Αλλωστε οπως ειπες μακαρι να Ειναι τυχερο και να κρατησει. Πριν χρονια ειχα μια σχεση με ενα παιδι που πηγε φανταρος και πριν παει ειμασταν ηδη ενα χρονο μαζι, μεσα στο πρωτο 5μηνο του στρατου χωρισαμε και λογω του οτι δεν μπορουσα να διαχειριστω την κατασταση, αλλα και επειδη δεν υπηρχε ιδιαιτερο συναισθηματικο δεσιμο απο την πλευρα του απο πριν παει.
Το οτι μιλαω παντως εδω με ατομα που εχουν αναλογες εμπειριες με βοηθαει για να δω και την οπτικη των αλλων που τα εχουν περασει και να μπορεσω να αντιμετωπισω την κατασταση με θετικο τροπο ωστε να βοηθησω και τον φιλο μου.
Καλη υπομονη και σε εσενα ευχομαι και ολα να πανε καλα με τη σχεση σου!
Σε ποιο στρατοπεδο θα παρουσιαστει ο δικος σου;
Απλα δυστυχως εχουν δει πολλα τα ματια μου με τους ανθρωπους, δηλαδη υπαρχουν πολλοι αντρες (αλλα και γυναικες Και γιαυτο μας παιρνει και τις υπολοιπες η μπαλα) που κανουν την πλακα τους μαζι σου χωρις να στο λενε ανοιχτα και ξαφνικα πατανε μια εξαφανιση ή σου λενε οτι δεν εννοουσα αυτα που ειπα και ψαχνεσαι απο που σου ηρθε. Προσωπικη μου ανασφαλεια αυτη και οκ ξεφυγα λιγο απο το θεμα. Δεν εχω σκοπο να δειξω καποια τετοια ανασφαλεια μπροστα του, το αντιθετο, θελω οταν μιλαμε και οταν θα βρισκομαστε να τον κανω να νιωθει καλα και να ξεχναει την πιεση του στρατου. Σιγουρα δεν περιμενω να ειναι ολα ροδινα αυτη την περιοδο γιατι ακομα δεν ξερω τα αρνητικα του χαρακτηρα του, αλλα εφοσον εχω εστιασει τωρα στα καλα του στοιχεια και στο οτι ξεκινησαμε κατι ομορφο, νομιζω οτι εχω πια την ωριμοτητα να διαχειριστω την κατασταση οταν δε θα νιωθει καλα.
Αλλωστε οπως ειπες μακαρι να Ειναι τυχερο και να κρατησει. Πριν χρονια ειχα μια σχεση με ενα παιδι που πηγε φανταρος και πριν παει ειμασταν ηδη ενα χρονο μαζι, μεσα στο πρωτο 5μηνο του στρατου χωρισαμε και λογω του οτι δεν μπορουσα να διαχειριστω την κατασταση, αλλα και επειδη δεν υπηρχε ιδιαιτερο συναισθηματικο δεσιμο απο την πλευρα του απο πριν παει.
Το οτι μιλαω παντως εδω με ατομα που εχουν αναλογες εμπειριες με βοηθαει για να δω και την οπτικη των αλλων που τα εχουν περασει και να μπορεσω να αντιμετωπισω την κατασταση με θετικο τροπο ωστε να βοηθησω και τον φιλο μου.
Καλη υπομονη και σε εσενα ευχομαι και ολα να πανε καλα με τη σχεση σου!

-
- Στρατιώτης
Στρατός και σχέση
Rinaki είμαι σίγουρη πως όπως τα λες και εκείνος τα χει βάλει κάτω και από ότι φαίνεται σε θέλει στη ζωή του, τι πιο εύκολο αν δεν ένιωθε τπτ για σένα να το τελειώσει, σίγουρα κιόλας παίζει μεγάλο ρόλο η ηλικία του,30 κοντά σημαίνει λιγότερα καψωνια και πιο ώριμη αντιμετώπιση οπότε και σπάσιμο νεύρων να του κάνουν θα μπορέσει ευκολότερα να το αντιμετωπίσει, και πάλι όμως όλα είναι θέμα χαρακτήρα οπότε σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!Εμένα παρουσιάστηκε Καλαμάτα τον έχουν στα τρεχαματα ακόμα δεν μπήκε αλλά όπως και να χε αυτό που του είπα και από ότι βλέπω τον έχει βοηθήσει είναι ότι κάνουμε μαζί την θητεία να μην τρελενετε και ότι πίεση έχει να ξέρει ότι είμαι εδώ να τον στηρίζω. Και εκείνος σε καλή ηλικία μπήκε (26) οπότε ήταν πιο έτοιμος ο τουλάχιστον 3ψυχολογικα. Όσο για μένα που είμαι έξω ξέρει πολύ καλά ότι δεν τίθεται θέμα απάτης και όσο για υπομονή και ας μην έχω δεν θα φανεί, χίλιες φορές να κλήσεις το τηλέφωνο πριν κλάψεις ή αν σε εκνευρίσει να ρίξεις μια μπουνιά στον τοίχο παρά να κάτσεις να τσακωθείς δεν έχει νόημα, καυγάδες πάντα θα υπάρξουν (πόσους να προλάβεις;) απλά δεν χρειάζονται ακραίες κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.
Όντως όμως και εγώ διαβάζοντας εδώ διάφορες περιπτώσεις ένιωσα λίγο καλύτερα οτι δεν είμαι η μόνη βρε αδερφέ και είναι ευκολότερο να αντιμετωπίσεις αυτή την "κρυαδα"

Και σε ευχαριστώ και εσένα για τα λόγια σου
Όντως όμως και εγώ διαβάζοντας εδώ διάφορες περιπτώσεις ένιωσα λίγο καλύτερα οτι δεν είμαι η μόνη βρε αδερφέ και είναι ευκολότερο να αντιμετωπίσεις αυτή την "κρυαδα"

Και σε ευχαριστώ και εσένα για τα λόγια σου

Στρατός και σχέση
Adiamondia σιγουρα του εδωσαν δυναμη αυτα που του ειπες
Οταν ξερει καποιος οτι στη δυσκολη φαση του υπαρχει εξω ενας ανθρωπος που τον νοιαζεται και ειναι εκει για αυτον και τον στηριζει, τον βοηθαει να αντεξει. Αν και δεν μπορουμε να βιωσουμε στο 100% τι περνανε οι αντρες εκει μεσα επειδη εμεις δεν θα παμε ποτε, αυτες τις μερες μπαινω στη θεση του δικου μου και σκεφτομαι πως θα ενιωθα αν επρεπε να αφησω την κανονικη ροη της ζωης μου και να μπω υποχρεωτικα σε ενα αγνωστο μερος, με διαφορους αγνωστους, με συνθηκες που ισως να μην ειναι τοσο καλες και να με υποχρεωνουν να κανω πραγματα Και να ακολουθω ενα συγκεκριμενο προγραμμα ειτε μου αρεσει ειτε οχι. Ειναι δυσκολη ψυχολογικη δοκιμασια. Καλη δυναμη να εχεις κ να εισαι καλα να τον στηριζεις Κ να τον αγαπας 

- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Στρατός και σχέση
Παιδιά, μην τρελαθούμε τώρα. Όσο τρέξιμο κι αν έχει τις πρώτες μέρες ένα μήνυμα έστω το βράδυ πριν πέσει για ύπνο μπορεί να το στείλει... Αν ενδιαφέρεται...
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
-
- Στρατιώτης
Στρατός και σχέση
gimitrop δίκιο έχεις αλλά πιστεύω είναι και στον άνθρωπο, πόσο το χει με τα μηνύματα, πόσο αγχωμενος είναι κ. τ. λ.Νταξ εγώ δν έχω παράπονο και διάλειμμα που κάνουν για 10 λεπτά από την εκπαίδευση η θα με πάρει τηλεφωνο απλά να δει πως είμαι ή θα μου στείλει και φυσικά και θα μιλήσουμε το βράδυ λίγο πριν κοιμηθεί. Από κει και πέρα έχει να κάνει και πόσο έχεις δεθεί πριν Μπει, η rinaki από όσο ε χω καταλάβει είναι στην πολύ αρχή, "στάδιο γνωριμίας" οπότε έχει και και βαση που δν τρέχει αμέσως να της στείλει όχι απαραίτητα γτ δν τον ενδιαφέρει αλλά γτ δεν είναι ίσως ακόμα τόσο κοντά, εμένα ήμαστε κοντά χρόνο και ξέρω ότι όταν με περνει το κάνει κυρίως γτ αυτός έχει ανάγκη κι όχι γτβτου χω ζητήσει (αφ' η ίδια του λέω να προσέχει και να μ στέλνει όποτε είν' σίγουρος ακόμα ότι μπορεί) τώρα τι να πω, ψαράκια είναι ακόμα όταν μάθουν καλύτερα το τι παίζει εκεί μέσα θα έχουν και άλλη συμπεριφορά! Μην τρελαθούμε ούτε βδομάδα δεν έχουν κλείσει καλά καλά.
Στρατός και σχέση
Γενικα από ότι είδα απο την αρχή της γνωριμίας μας δεν το χει πολυ με τα μηνύματα ( δλδ να στέλνει συνέχεια κλπ) Αλλά στη συμπεριφορά του απο κοντά κ στις πράξεις του ήταν πάντα άψογος. Κι εγώ γενικα δεν είμαι το άτομο που στέλνει 10 μηνύματα τη μέρα.. Βέβαια όταν με ενδιαφέρει κάποιος ή εχω μια σχέση θα στείλω ενα μήνυμα μέσα στη μέρα... Αλλά τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή είμαστε σε αρχικό στάδιο κ είναι πολύ λιγες μέρες που μπήκε ίσως το να στέλνω καθε μέρα να του φανεί πιεστικό μέσα σε όλα τα άλλα που θα έχει εκεί ( απο τη στιγμή που δεν μου έχει απαντήσει ακόμα στο μήνυμα που του έχω στείλει).
Τώρα σε περίπτωση που βαριεται να στείλει Επειδή δε τον ενδιαφέρει... ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να μου πει οτι θελει να το συνεχισει μαζι μου και να με βάλει στη διαδικασία να τον περιμένω να βγει κλπ , απο τη στιγμή που το πιο απλό πράγμα θα ήταν να πει ότι φεύγει και το πράγμα λήγει εδώ.
Τώρα σε περίπτωση που βαριεται να στείλει Επειδή δε τον ενδιαφέρει... ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να μου πει οτι θελει να το συνεχισει μαζι μου και να με βάλει στη διαδικασία να τον περιμένω να βγει κλπ , απο τη στιγμή που το πιο απλό πράγμα θα ήταν να πει ότι φεύγει και το πράγμα λήγει εδώ.
Στρατός και σχέση
Rinaki έγραψε:
Τώρα σε περίπτωση που βαριεται να στείλει Επειδή δε τον ενδιαφέρει... Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να μου πει οτι θελει να το συνεχισει μαζι μου και να με βάλει στη διαδικασία να τον περιμένω να βγει κλπ, απο τη στιγμή που το πιο απλό πράγμα θα ήταν να πει ότι φεύγει και το πράγμα λήγει εδώ.
Αυτό που λες μπορεί να έχει (ως ένα βαθμό) βάση, αλλά επίσης έχει ακόμα μεγαλύτερη βάση αυτό που ανέφερε ο gimtrop σε προηγούμενο μήνυμα, ότι δηλαδή κακά τα ψέματα, ακόμη και σε αρχικό στάδιο να είναι η γνωριμία / σχέση σας (πολύ περισσότερο για μένα, διότι είσαι και στα ντουζένια σου), έστω ένα μήνυμα, βρίσκεις το χρόνο να το στείλεις και πόσο μάλλον (υποτίθεται) στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.
Δε θέλω να γίνομαι αρωγός κακών / αρνητικών σκέψεων, άλλωστε εγώ είμαι αυτός που είπα να του δώσεις λίγο χρόνο, αλλά θα πρέπει να έχεις υπόψη σου, ότι πέραν όλων των άλλων, ο Στρατός είναι και μία περίοδος περισυλλογής / σκέψεων, πράγμα που σημαίνει ότι μας δίνεται η δυνατότητα να σκεφτούμε πως να βάλουμε σε μία τάξη τη ζωή μας ή να δώσουμε προτεραιότητα (με αφορμή τον Στρατό), όταν με το καλό απολυθούμε, σε συγκεκριμένα πράγματα / τομείς.
Το ότι δεν έχει απαντήσει ακόμη ωστόσο στο μήνυμά σου, δεν είναι και πολύ θετικό.
Φιλικά,
Στρατός και σχέση
D.Y.C δυστυχως εχω αρχίσει κ τα σκέφτομαι ολα αυτά και όσο και να κατανοώ το ποσό δύσκολη φάση είναι ο στρατός.. το θεωρώ πολύ ανώριμο ( για να μην πω εδω τιποτα χειρότερο).. να σου εκφράζει ο άλλος ότι θέλει να συνεχίσει μαζι σου κ μολις σε μια βδομάδα να αλλαζει γνώμη κ να εξαφανίζεται. Από τη στιγμή που εγω δεν τον πίεσα ποτε σε κάτι και πρόκειται για άνθρωπο 30 χρόνων που είναι ανεξάρτητος, έχει δουλέψει κλπ περίμενα να έχει σκεφτεί τις σχετικές παραμέτρους κ πριν φύγει να μου πει την απόφαση του οποία κ αν ητα ν αυτη. Θα με στεναχωρουσε σιγουρα αν μου έλεγε ότι δεν θέλει να συνεχίσουμε οτιδήποτε αφου θα ειναι σε αυτη τη φάση, παρά να εξαφανιστεί κ να περιμένει να το καταλάβω απο μονη μου.
Πέρα από το ότι νιωθω καποια πράγματα για αυτόν και μου λείπει... ανησυχώ εννοειται και για αυτόν αν είναι Καλά, αν έχει πάθει κάτι κλπ
Δεν περιμένω σώνει κ Καλά να στείλει αγάπες στο μήνυμα αν δε του βγαίνει ή δεν έχει διάθεση.. Αλλά εστω ενα ειμαι καλα.
Αν όντως το κάνει για να δείξει ότι δετον νοιαζει και να το καταλάβωχωρίς να μπει στον κόπο να με αντιμετώπισει κατά πρόσωπο Ενώ είχε την ευκαιρία πριν φύγει να τοκάνει... λυπάμαι πολύ για την καθόλου αντρίκια συμπεριφορά του
Πέρα από το ότι νιωθω καποια πράγματα για αυτόν και μου λείπει... ανησυχώ εννοειται και για αυτόν αν είναι Καλά, αν έχει πάθει κάτι κλπ
Δεν περιμένω σώνει κ Καλά να στείλει αγάπες στο μήνυμα αν δε του βγαίνει ή δεν έχει διάθεση.. Αλλά εστω ενα ειμαι καλα.
Αν όντως το κάνει για να δείξει ότι δετον νοιαζει και να το καταλάβωχωρίς να μπει στον κόπο να με αντιμετώπισει κατά πρόσωπο Ενώ είχε την ευκαιρία πριν φύγει να τοκάνει... λυπάμαι πολύ για την καθόλου αντρίκια συμπεριφορά του
Στρατός και σχέση
Rinaki έγραψε:
Δεν περιμένω σώνει κ Καλά να στείλει αγάπες στο μήνυμα αν δε του βγαίνει ή δεν έχει διάθεση.Αλλά εστω ενα ειμαι καλα.
Αυτό είναι το χειρότερο κορίτσι μου. Δυστυχώς.
-
- Στρατιώτης
Στρατός και σχέση
Δυστυχώς σε αυτά που είπαν και οι υπόλοιποι έχουν δίκιο... Όσο περνάνε οι μέρες είναι λίγο περίεργο να μην απαντάει έστω με ένα μήνυμα. Όσο πιεσμένος και να είναι θα μπορούσε να ξεκλεψει τουλάχιστον 5 λεπτά να σου τηλεφωνήσει να σου πει πως είναι τα παργματα η να δει τι κάνεις, καλό θα ήταν λοιπόν να είσαι έτοιμη για όλα. Όπως και να χει συνεχιζω να πιστεύω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις και πως τα φαινόμενα απαιτούν, ίσως απλά να είναι αγχωμενος η έτσι ο χαρακτήρας του,Για μένα δως του λίγο χρόνο ακόμα και βλέπεις ίσως όταν χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα να σου εξηγήσει τι συμβαίνει αλλιώς δεν έχει νόημα και από σένα να το παίζεις Πηνελόπη και να τον περιμένεις αν ο ίδιος το αγνοεί.
Αντικειμενικά τι στήριξη μπορείς να δώσεις σε κάποιον όταν δεν σου απαντάει καν;
Αντικειμενικά τι στήριξη μπορείς να δώσεις σε κάποιον όταν δεν σου απαντάει καν;
Στρατός και σχέση
Έχετε δίκιο. Μάλλον κακως κάθομαι και ασχολούμαι και κακως ασχολήθηκα απο την αρχή. Οι άντρες του φόρουμ πιθανον να λένε τωρα " και τι περίμενες βρε κοπελιά, να κατσει ο άλλος να ασχοληθεί με ένα μήνα γνωριμίας; Εδώ κ περισσότερο καιρό να βγαίνει ο άλλος με μια κοπέλα και στρατό να έχει ήδη πάει και πάλι δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί της". Δυστυχώς το να δείξεις ενδιαφέρον και ότι δεν πας μονο για το σεξ μεταφράζεται στους περισσότερους άντρες ότι είσαι εύκολη καβατζα που δεν θα τους τα φορέσεις οποτε μπορούν να εξαφανιστούν οποτε γουστάρουν αφου πρωτα εξασφαλίσουν ότι έσυ θα είσαι εκεί κ θα τους περιμένεις, οποτε ισως εξασφαλισουν κ ευκολα σεξ οταν τους έρθει ( σιγα το κατόρθωμα). Το πώς θα νιώσει ο άλλος και ότι ειναι πολυ πιο τιμιο να ξεκαθαριζεις απο την αρχη τη θεση σου πριν μπεις, ειδικα οταν εισαι 30 χρονων αρα εχεις κ μια εμπειρια να δεις τι θες στη φάση που βρίσκεσαι... μαλλον δεν τους απασχολεί. Δεν συνεχίζω αλλο Γιατί έγινα πολυ μελο κ το γενικότερο θέμα των σχέσεων στην εποχή μας δεν είναι το θέμα του φόρουμ.
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όσους μου απαντήσατε για τη βοήθεια κ για την παρέα αυτές τις μέρες. Να είστε όλοι καλά.
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όσους μου απαντήσατε για τη βοήθεια κ για την παρέα αυτές τις μέρες. Να είστε όλοι καλά.
-
- Στρατιώτης
Στρατός και σχέση
Rinaki πραγματικά σου εύχομαι ο, τι καλύτερο ολόψυχα και αν δεν είναι αυτός το τυχερό σου να βρεις κάποιον που να σε εκτιμάει και να σε αγαπάει (όπως και εσύ αυτόν) και να χεις μια ισορροπημένη και χαρούμενη σχέση!Φιλιά πολλά 😘
-
- Στρατιώτης
Στρατός και σχέση
Καλησπέρα παιδιά, κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω σε όσους έχουν ήδη πάει φαντάροι, για την μεταβολή του "χαρακτήρα" του δικού μου.
είναι μέσα περίπου μία εβδομάδα (τώρα πλησιάζει και το επισκεπτήριο θα πάω να τον δω) αλλά είναι σαν να μιλάω σε άλλον άνθρωπο, τα συναισθήματα είναι μικτα γιατί από τη μια χαίρομαι γτ ακούγεται πολύ χαρούμενος, (έχει τύχει σε πολύ καλό θάλαμο) αλλά έπαθα την πλάκα μου με το ποσό αθυρωστομος και απότομος ή να το πω αλλιώς "μάγκας" ακούγεται, δλδ τόσες βρισιές σε μια πρόταση μας τον Θεό δεν έχω ξανακουσει!
Είναι του στρατού αυτό;
Δλδ τον άφησα γλυκούλη ευαίσθητο και αγαθό και θα μου βγει ο νταης της γειτονιάς;
Υ. Γ: αν και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο είναι 26
είναι μέσα περίπου μία εβδομάδα (τώρα πλησιάζει και το επισκεπτήριο θα πάω να τον δω) αλλά είναι σαν να μιλάω σε άλλον άνθρωπο, τα συναισθήματα είναι μικτα γιατί από τη μια χαίρομαι γτ ακούγεται πολύ χαρούμενος, (έχει τύχει σε πολύ καλό θάλαμο) αλλά έπαθα την πλάκα μου με το ποσό αθυρωστομος και απότομος ή να το πω αλλιώς "μάγκας" ακούγεται, δλδ τόσες βρισιές σε μια πρόταση μας τον Θεό δεν έχω ξανακουσει!
Είναι του στρατού αυτό;
Δλδ τον άφησα γλυκούλη ευαίσθητο και αγαθό και θα μου βγει ο νταης της γειτονιάς;
Υ. Γ: αν και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο είναι 26
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Στρατός και σχέση
Ειναι παροδικο και ειναι του στρατου. Βασικα δεν ειναι του στρατου, αλλα με ποιους συναναστρεφεται στο στρατο (καθε καρυδιας καρυδι δηλαδη). Θα του περασει. Δεν εχει καμια σχεση με το αν ειναι νταης κ δε προκειται να βγει ετσι. Απλα τα ακουει ολη μερα και το εχει κολλησει (μπορει να κολλησει και τιποτα σε και με απο θεσσαλονικιους, κρητικα κλπ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες