και οι 18 δηλαδή είχαν πρόβλημα; Αυτό μας λές; Πολύ μεγάλο ποσοστό για να εχει πρόβλημα θεωρώ... Χωρίς να γνωρίζω καθόλου την διαδικασία μήπως μπερδεύει η διαδικασία αυτη και ενώ εισαι καλά ψυχολογικά αποτυγχάνεις... Π. Χ. Μέρος των 18 αυτών παιδιών μπορει απλά να ηταν αφηρημένοι την ημέρα εκείνη, ας απαντήσει στο ερώτημά μου κάποιος που γνωρίζει...Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 9:22 am Ρε πατε καλά; Δεν θα μας βάλουν να λύσουμε εξισώσεις! Καμία προσθαφαιρεση θα έχει άντε κ κανένα απλό πολλαπλασιασμό και τα υπόλοιπα που χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου από το 1 έως το 5. Κάτι δεν πάει καλά για να κοπεις ψυχοτεχνικα και δεν είναι αστείο. Τα 18 άτομα λογικά είναι. Δεν είναι πανελληνιες να σε περασουν αέρα στα ψυχοτεχνικα εδώ το ψάχνουν παραπάνω γιατί υπάρχει ανταγωνισμός κ γίνεται σφαγή για μια θέση!
Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Αυτό ακριβώς λέω, ότι και φυσιολογικός να είσαι μπορεί να μπερδευτείς.Pyr έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 9:28 amκαι οι 18 δηλαδή είχαν πρόβλημα; Αυτό μας λές; Πολύ μεγάλο ποσοστό για να εχει πρόβλημα θεωρώ... Χωρίς να γνωρίζω καθόλου την διαδικασία μήπως μπερδεύει η διαδικασία αυτη και ενώ εισαι καλά ψυχολογικά αποτυγχάνεις... Π. Χ. Μέρος των 18 αυτών παιδιών μπορει απλά να ηταν αφηρημένοι την ημέρα εκείνη, ας απαντήσει στο ερώτημά μου κάποιος που γνωρίζει...Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 9:22 am Ρε πατε καλά; Δεν θα μας βάλουν να λύσουμε εξισώσεις! Καμία προσθαφαιρεση θα έχει άντε κ κανένα απλό πολλαπλασιασμό και τα υπόλοιπα που χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου από το 1 έως το 5. Κάτι δεν πάει καλά για να κοπεις ψυχοτεχνικα και δεν είναι αστείο. Τα 18 άτομα λογικά είναι. Δεν είναι πανελληνιες να σε περασουν αέρα στα ψυχοτεχνικα εδώ το ψάχνουν παραπάνω γιατί υπάρχει ανταγωνισμός κ γίνεται σφαγή για μια θέση!
Αν δείτε κάποια τεστ στο ίντερνετ θέλουν να έχεις συγκεκριμένη εξυπνάδα πάνω στους αριθμούς για να τα λύσεις. Δε σημαίνει δηλαδή ότι είσαι παλαβός, απλά μπορεί να μη το έχεις με τους αριθμούς.
Αυτό ακριβώς εννοώ, ότι μπορεί να είσαι φυσιολογικός αλλά να μπερδευτείς, δε σημαίνει ότι είσαι παλαβός. Αυτά με τους αριθμούς είναι δύσκολα από ένα σημείο και μετά, αν δείτε στο ίντερνετ έχει κάτι τεστ. Είναι ύπουλα, δε σημαίνει ότι είσαι χαζός επειδή δε τα έλυσες.Pyr έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 9:28 amκαι οι 18 δηλαδή είχαν πρόβλημα; Αυτό μας λές; Πολύ μεγάλο ποσοστό για να εχει πρόβλημα θεωρώ... Χωρίς να γνωρίζω καθόλου την διαδικασία μήπως μπερδεύει η διαδικασία αυτη και ενώ εισαι καλά ψυχολογικά αποτυγχάνεις... Π. Χ. Μέρος των 18 αυτών παιδιών μπορει απλά να ηταν αφηρημένοι την ημέρα εκείνη, ας απαντήσει στο ερώτημά μου κάποιος που γνωρίζει...Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 9:22 am Ρε πατε καλά; Δεν θα μας βάλουν να λύσουμε εξισώσεις! Καμία προσθαφαιρεση θα έχει άντε κ κανένα απλό πολλαπλασιασμό και τα υπόλοιπα που χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου από το 1 έως το 5. Κάτι δεν πάει καλά για να κοπεις ψυχοτεχνικα και δεν είναι αστείο. Τα 18 άτομα λογικά είναι. Δεν είναι πανελληνιες να σε περασουν αέρα στα ψυχοτεχνικα εδώ το ψάχνουν παραπάνω γιατί υπάρχει ανταγωνισμός κ γίνεται σφαγή για μια θέση!
Έκοψαν 18 άτομα ψυχοτεχνικα; Δηλαδη όλοι αυτοί ολοκλήρωσαν τις υγειονομικές εξετάσεις πέρασαν τα αθλήματα και τους έκοψαν σε ψυχοτεχνικα; Κάτι γίνεται εδώ 18 άτομα είναι πάρα πολλά
Δεν είμαι ψυχίατρος να σου πω αν είχαν πρόβλημα όντως! Μπορεί να μπερδεύτηκαν. Απλά να ξέρετε ότι η συνέντευξη μετά το τεστ παίζει καθοριστικό ρόλο. Δηλαδή μπορεί να απαντησες χαζομάρα αλλά σε ρωτάνε στο προφορικό μετά ότι με τι σκεπτικό έγραψες αυτό που έγραψες.
Για να γνωρίζετε δεν παίζει ρολο το γραπτό όσο μετά στα προφορικά τα γραπτά λίγο τους νοιαζουν
Γι αυτο το λεω, μπορει καποιος ας πουμε να κοπει στα τεστ με τους αριθμους, δε σημαινει οτι εχει καποιο προβλημα ομως, μπορει να μη του κοβει με τους αριθμους! Μετα στα προφορικα ομως αμα εισαι φυσιολογικος και δουν οτι εισαι σωστος, μπορει να σε κοψουν επειδη κοπηκες στο τεστ; Εχει μεγαλη βαρυτητα το τεστ δηλαδη; Ή στα προφορικα το σωζεις; Απο τα τεστ κοιτανε το IQ οχι αν εισαι παλαβος!
Λοιπόν μετά τα γραπτά μπαίνεις προφορικά και αν δε τα έχεις πάει καλά σου λένε κύριε τάδε πως πιστεύεται τα έχετε πάει στα γραπτά εγω απάντησα ας πούμε πιστεύω τα έχω πάει καλά και γέλαγαν σου κάνουν μερικές ερωτήσεις του τύπου γιατί θές Ν μπεις δικαστική τ έχεις Ν προσφέρεις κτλ απαντάς μερικές αρλούμπες μερικά πράγματα για εσένα και τελος. Τώρα αν μπεις μέσα και ιδρωνεις και αλλάζεις χρώματα κτλ φυσικό είναι να κόψεις πρέπει να είσαι χαλαρός
Αρα φιλε εσυ περασες εν τελη ετσι; Στα γραπτα δε τα πηγες καλα αλλα ησουν σωστος στα προφορικα και περασες?Episkeptis έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 11:48 am Λοιπόν μετά τα γραπτά μπαίνεις προφορικά και αν δε τα έχεις πάει καλά σου λένε κύριε τάδε πως πιστεύεται τα έχετε πάει στα γραπτά εγω απάντησα ας πούμε πιστεύω τα έχω πάει καλά και γέλαγαν σου κάνουν μερικές ερωτήσεις του τύπου γιατί θές Ν μπεις δικαστική τ έχεις Ν προσφέρεις κτλ απαντάς μερικές αρλούμπες μερικά πράγματα για εσένα και τελος. Τώρα αν μπεις μέσα και ιδρωνεις και αλλάζεις χρώματα κτλ φυσικό είναι να κόψεις πρέπει να είσαι χαλαρός
Εγώ είμαι στο σώμα φίλε μου απλά σάς βοηθάω
Ποιο Σωμα ρε φιλε; Πρωτη φορα βαζουν τετοια τεστ σε προκηρυξη δεν εχουν ξαναβαλει. Τα ψυχοτεχνικα παντα ηταν να σχεδιασεις ανθρωπακια και να γραψεις τα θετικα του εαυτου σου και μετα εμπαινε για συνεντευξη!
Τωρα λεει εβαλαν 5 τεστ γραπτα!
Κάνεις λάθος φίλε μου από το 22 έχει εφαρμοστεί
Ναι παίζει μεγαλύτερο ρόλο το προφορικό κομμάτι
Ολόκληρη η χθεσινή ομάδα ήταν 18 άτομα. Δεν ισχύει ότι κόπηκαν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες