Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023

Δημοσίευση από Pyr »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 9:22 am Ρε πατε καλά; Δεν θα μας βάλουν να λύσουμε εξισώσεις! Καμία προσθαφαιρεση θα έχει άντε κ κανένα απλό πολλαπλασιασμό και τα υπόλοιπα που χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου από το 1 έως το 5. Κάτι δεν πάει καλά για να κοπεις ψυχοτεχνικα και δεν είναι αστείο. Τα 18 άτομα λογικά είναι. Δεν είναι πανελληνιες να σε περασουν αέρα στα ψυχοτεχνικα εδώ το ψάχνουν παραπάνω γιατί υπάρχει ανταγωνισμός κ γίνεται σφαγή για μια θέση!
και οι 18 δηλαδή είχαν πρόβλημα; Αυτό μας λές; Πολύ μεγάλο ποσοστό για να εχει πρόβλημα θεωρώ... Χωρίς να γνωρίζω καθόλου την διαδικασία μήπως μπερδεύει η διαδικασία αυτη και ενώ εισαι καλά ψυχολογικά αποτυγχάνεις... Π. Χ. Μέρος των 18 αυτών παιδιών μπορει απλά να ηταν αφηρημένοι την ημέρα εκείνη, ας απαντήσει στο ερώτημά μου κάποιος που γνωρίζει...
Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Pyr έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 9:28 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 9:22 am Ρε πατε καλά; Δεν θα μας βάλουν να λύσουμε εξισώσεις! Καμία προσθαφαιρεση θα έχει άντε κ κανένα απλό πολλαπλασιασμό και τα υπόλοιπα που χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου από το 1 έως το 5. Κάτι δεν πάει καλά για να κοπεις ψυχοτεχνικα και δεν είναι αστείο. Τα 18 άτομα λογικά είναι. Δεν είναι πανελληνιες να σε περασουν αέρα στα ψυχοτεχνικα εδώ το ψάχνουν παραπάνω γιατί υπάρχει ανταγωνισμός κ γίνεται σφαγή για μια θέση!
και οι 18 δηλαδή είχαν πρόβλημα; Αυτό μας λές; Πολύ μεγάλο ποσοστό για να εχει πρόβλημα θεωρώ... Χωρίς να γνωρίζω καθόλου την διαδικασία μήπως μπερδεύει η διαδικασία αυτη και ενώ εισαι καλά ψυχολογικά αποτυγχάνεις... Π. Χ. Μέρος των 18 αυτών παιδιών μπορει απλά να ηταν αφηρημένοι την ημέρα εκείνη, ας απαντήσει στο ερώτημά μου κάποιος που γνωρίζει...
Αυτό ακριβώς λέω, ότι και φυσιολογικός να είσαι μπορεί να μπερδευτείς.
Αν δείτε κάποια τεστ στο ίντερνετ θέλουν να έχεις συγκεκριμένη εξυπνάδα πάνω στους αριθμούς για να τα λύσεις. Δε σημαίνει δηλαδή ότι είσαι παλαβός, απλά μπορεί να μη το έχεις με τους αριθμούς.
Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Pyr έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 9:28 am
Αυτό ακριβώς εννοώ, ότι μπορεί να είσαι φυσιολογικός αλλά να μπερδευτείς, δε σημαίνει ότι είσαι παλαβός. Αυτά με τους αριθμούς είναι δύσκολα από ένα σημείο και μετά, αν δείτε στο ίντερνετ έχει κάτι τεστ. Είναι ύπουλα, δε σημαίνει ότι είσαι χαζός επειδή δε τα έλυσες.
West55

Δημοσίευση από West55 »

Έκοψαν 18 άτομα ψυχοτεχνικα; Δηλαδη όλοι αυτοί ολοκλήρωσαν τις υγειονομικές εξετάσεις πέρασαν τα αθλήματα και τους έκοψαν σε ψυχοτεχνικα; Κάτι γίνεται εδώ 18 άτομα είναι πάρα πολλά
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν είμαι ψυχίατρος να σου πω αν είχαν πρόβλημα όντως! Μπορεί να μπερδεύτηκαν. Απλά να ξέρετε ότι η συνέντευξη μετά το τεστ παίζει καθοριστικό ρόλο. Δηλαδή μπορεί να απαντησες χαζομάρα αλλά σε ρωτάνε στο προφορικό μετά ότι με τι σκεπτικό έγραψες αυτό που έγραψες.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Για να γνωρίζετε δεν παίζει ρολο το γραπτό όσο μετά στα προφορικά τα γραπτά λίγο τους νοιαζουν
Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Γι αυτο το λεω, μπορει καποιος ας πουμε να κοπει στα τεστ με τους αριθμους, δε σημαινει οτι εχει καποιο προβλημα ομως, μπορει να μη του κοβει με τους αριθμους! Μετα στα προφορικα ομως αμα εισαι φυσιολογικος και δουν οτι εισαι σωστος, μπορει να σε κοψουν επειδη κοπηκες στο τεστ; Εχει μεγαλη βαρυτητα το τεστ δηλαδη; Ή στα προφορικα το σωζεις; Απο τα τεστ κοιτανε το IQ οχι αν εισαι παλαβος!
Episkeptis

Λοιπόν μετά τα γραπτά μπαίνεις προφορικά και αν δε τα έχεις πάει καλά σου λένε κύριε τάδε πως πιστεύεται τα έχετε πάει στα γραπτά εγω απάντησα ας πούμε πιστεύω τα έχω πάει καλά και γέλαγαν σου κάνουν μερικές ερωτήσεις του τύπου γιατί θές Ν μπεις δικαστική τ έχεις Ν προσφέρεις κτλ απαντάς μερικές αρλούμπες μερικά πράγματα για εσένα και τελος. Τώρα αν μπεις μέσα και ιδρωνεις και αλλάζεις χρώματα κτλ φυσικό είναι να κόψεις πρέπει να είσαι χαλαρός
Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Episkeptis έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 11:48 am Λοιπόν μετά τα γραπτά μπαίνεις προφορικά και αν δε τα έχεις πάει καλά σου λένε κύριε τάδε πως πιστεύεται τα έχετε πάει στα γραπτά εγω απάντησα ας πούμε πιστεύω τα έχω πάει καλά και γέλαγαν σου κάνουν μερικές ερωτήσεις του τύπου γιατί θές Ν μπεις δικαστική τ έχεις Ν προσφέρεις κτλ απαντάς μερικές αρλούμπες μερικά πράγματα για εσένα και τελος. Τώρα αν μπεις μέσα και ιδρωνεις και αλλάζεις χρώματα κτλ φυσικό είναι να κόψεις πρέπει να είσαι χαλαρός
Αρα φιλε εσυ περασες εν τελη ετσι; Στα γραπτα δε τα πηγες καλα αλλα ησουν σωστος στα προφορικα και περασες?
Episkeptis

Εγώ είμαι στο σώμα φίλε μου απλά σάς βοηθάω
Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Episkeptis έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 11:54 am Εγώ είμαι στο σώμα φίλε μου απλά σάς βοηθάω
Ποιο Σωμα ρε φιλε; Πρωτη φορα βαζουν τετοια τεστ σε προκηρυξη δεν εχουν ξαναβαλει. Τα ψυχοτεχνικα παντα ηταν να σχεδιασεις ανθρωπακια και να γραψεις τα θετικα του εαυτου σου και μετα εμπαινε για συνεντευξη!
Τωρα λεει εβαλαν 5 τεστ γραπτα!
Episkeptis

Κάνεις λάθος φίλε μου από το 22 έχει εφαρμοστεί
Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Episkeptis έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 12:03 pm Κάνεις λάθος φίλε μου από το 22 έχει εφαρμοστεί
Το εβαλαν και στην αστυφυλακων;
Αρα και καλα να μη τα εχεις παει στο τεστ, αμα στα προφορικα εισαι φυσιολογικος περνας σωστα?
Episkeptis

Ναι παίζει μεγαλύτερο ρόλο το προφορικό κομμάτι
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Ολόκληρη η χθεσινή ομάδα ήταν 18 άτομα. Δεν ισχύει ότι κόπηκαν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες