Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Εγώ θεωρω σε περίπτωση αύξησης οριου ηλικίας, θεωρώ ότι για το συγκεκριμένο σώμα θα αναγνωρίσει και μόρια έξτρα σε ΑΕΙ
Τι 2760 και 2830 ρε φίλε ; Τοσο δεν είναι το που είχε 20 χιλιάδες αιτήσεις και μόνο τη ψυχή τους δε βάλανε μέσα στη κριτήρια. Το ξεχειλωσες
Επίσης η Α ομάδα είχε μεγαλύτερη βάση από τη Β
-
- Ανθυπασπιστής
Gpap πόσα μόρια έχεις αλήθεια και αγχώνεσαι τόσο ; Θες αγορίνα μου να σ βάλουν έτσι επειδή είσαι όμορφος; Οι βάσεις καλώς η κακώς θα είναι όσο ήταν και πιο πάνω (όπως είπε ο φίλος πριν, ελπίζω όχι τόσο)
Φίλε αν δε μπω, δε μπήκα. Δεν υπάρχει άγχος. Υπερβολή μου φάνηκε αυτό που είπε και για αυτό το σχολίασα. Καλή επιτυχία και σε εσένα
Ας μην ξεχνάμε ότι στα 1000 άτομα,800 θα είναι στην Α και 200 Β
Προφανώς ! Επίσης ο πολίτης τρολαρει. Λέει αν είναι 28 η βάση για τους Β θα είναι 2870 και αν είναι 30 θα είναι 2830. Αντί να πει το αντίθετο που θα ήταν πιο λογικό. Τέλος πάντων μάγκες, καλή επιτυχία σε όλους και φτάνει με το τρολλ!
-
- Ανθυπασπιστής
Εγώ πάντως δεν το θεωρώ αφύσικο, διότι στη Β είναι μόνο 200 θέσεις ... Ας χαλαρώσουμε λίγο κύριοι, αραξτε μέχρι να βγει το ΦΕΚ !
Παντως για να αλλαξει λιγο η ατμοσφαιρα, σκοπευουν και το βλεπουν σοβαρα να βαλουν σωμα αντιστοιχα και στα μετρο λογω του περιστατικου, οποτε υπαρχουν ελπιδες και για ατομα που ισως δεν τα καταφερουν...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 40
Εγω πιστεύω οτι θα έχει ομοιότητες με το 2011 όχι τόσο χαμηλά αλά συγουρα οχι2650 που ήταν το 2019
Σιγά μην ιδρύουν και από ένα σώμα για κάθε περιστατικό που συμβαίνειΒασιλης47 έγραψε:Παντως για να αλλαξει λιγο η ατμοσφαιρα, σκοπευουν και το βλεπουν σοβαρα να βαλουν σωμα αντιστοιχα και στα μετρο λογω του περιστατικου, οποτε υπαρχουν ελπιδες και για ατομα που ισως δεν τα καταφερουν...
Να μη σου κανει καθολου εντυπωση. Αφου καταφερανε και βαλανε την αστυνομια μεσα στα πανεπιστημια δεν θα υπαρχουν παρομοιες αντιδρασεις για δημοσιους χωρους οπως μετρο οπου συγχρωτιζοντε τοσα ατομα καθημερινα και συμβαινουν αμετρητα περιστατικα, δε θα υπαρχει ο ιδιος αρνητισμος!
Αν κάποιος έχει δίπλωμα Β και Γ κατηγορίας, μετράει σαν 100+200 ή απλά σα 200;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Ναι εγω λεω για 3000 η βάσηpolitis1992 έγραψε:Αυτα με 28 οτι γράφεται. Αν γίνει 30; Λεμε τωρα. Α2750
Β2830

Ρε τρελέ πραγματικά δεν έχεις βαρεθεί να φτιάχνεις λογαριασμούς και να γράφεις τέτοια;
Σε βαρεθήκαμε πλέον όλοι.
Είναι υπερβολή. Αν και κάπου το άκουσα σε ένα κανάλι να το λένε σαν σκέψη αλλά ρε παιδιά κάπου ωπα. Πρέπει να πληρωθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και το κράτος όπως είναι τώρα μην πάει σε καμία μείωση στους δημόσιους και εκεί θα κλαίμε όλοι μαζί παρέα 😛
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες