Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
giorgis93

Δημοσίευση από giorgis93 »

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση ρε παιδιά που με προβληματίζει.

ξέρω ότι στις Προκηρύξεις Για ειδικούς φρουρούς αναφέρει καθαρά ότι για να πάρεις επιπλέον μόρια απο το πτυχίο Στελέχους Υπηρεσιών Ασφαλείας, πρέπει το πτυχίο να είναι απο δημόσιο ΙΕΚ.

Είναι 100% σίγουρο αυτό τελικά;

γιατί ρώτησα σε ιδιωτικό ΙΕΚ και μου είπε ότι το πτυχίο είναι απόλυτα ισότιμο με αυτό των δημοσίων και αναγνωρίζεται απο το κράτος.

Μπορεί να μου δώσει κάποιος μια σαφής απάντηση τελικά ή αν είναι εφικτό κάπου να πάρω τηλέφωνο για να απευθυνθώ.

ΕυχαριστώΕικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Την κατοχή πτυχίου δημόσιου Ι. Ε. Κ. Ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας».Τίτλοι σπουδών ιδιωτικού Ι. Ε. Κ. Έστω και αν χαρακτηρίζονται ισότιμοι δεν λαμβάνονται υπόψη.

Μην ρωτάτε τα ιδιωτικά ΙΕΚ! Αυτοί λεφτά θέλουνε, τι θα σου έλεγαν ότι δεν μετράει;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Κατι ακουγεται πως το τοεικ δεν θα αναγνωριζεται πλεον περι ασεπ και δημοσιου. Γνωριζει κανεις περι του θεματος?
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Που ακούγεται; Στα καφενεία; Εικόνα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 310LELE »

OMEGA έγραψε:Κατι ακουγεται πως το τοεικ δεν θα αναγνωριζεται πλεον περι ασεπ και δημοσιου. Γνωριζει κανεις περι του θεματος;

οχι φιλε δεν εχει ακουστει κατι τετοιο... Το μονο που ισχυει ειναι οτι αναγνωριζεται μονο σε επιπεδο lower advanced

Άβαταρ μέλους
ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ »

Στην ιστοσελίδα του Ι. Ε. Κ ΔΟΜΗ αναφέρει το εξής για την ειδικότητα : Η κατάλληλη επάνδρωση των υπηρεσιών ασφαλείας έχει γίνει σήμερα αναγκαία, λόγω των συνεχώς αυξανόμενων κρουσμάτων εγκληματικότητας.
Τα άριστα εκπαιδευμένα στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας συμβάλουν στην καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και ενεργειών και στην προστασία και ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. Προστατεύουν V.I.P. και ως managers οργανώνουν και στελεχώνουν αποστολές. Επίσης αποκτούν δικαίωμα διορισμού στους ειδικούς φρουρούς της Αστυνομίας καθώς και στη δημοτική αστυνομία, λόγω του ότι αποκτούν από εμάς το απαιτούμενο κρατικό δίπλωμα. Το Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας, με τη σωστή κατάρτιση που θα λάβει στα πλαίσιο των σπουδών του, έχει γίνει απαραίτητο για την ασφάλεια του πολίτη και της επιχείρησης εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την άμεση ένταξή του στην αγορά εργασίας.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πήγαινε μεγάλε καλή τύχη, αν μερικοί δεν έχετε μυαλό καλά να πάθετε και εσύ σίγουρα δεν έχεις από την στιγμή που υπολογίζεις ποιο σοβαρά τα λεγόμενα ενός ΙΕΚ από υπουργικές αποφάσεις, σου εύχομαι προκαταβολικά περαστικά!
Άβαταρ μέλους
ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ »

Προσωπικά εγώ δεν πήγα φέτος σε ΙΕΚ (ιδιωτικο της συγκικριμενης ειδικοτητας για τον λογο που λες, περιμενω μηπως εγκριθει του χρονου). Απλά την ανάρτησα επειδη είναι το μόνο απο ιδιωτικα ιεκ που αναφέρει ο, τι μπορεις να παρεις μερος και στην προκυρηξη των ειδικων φρουρών. Επίσης δεν ανέφερα ο, τι δίνει 100% τα 200 μόρια ούτε είπα πως πήγα και γράφτηκα στο ιεκ και μου τα είπανε, τωρα από που έβγαλες το συμπέρασμα ο, τι δεν έχουμε μυαλο...

Ήθελα να πω μηπως εγκριθεί του χρόνου δημόσιο ιεκ της συγκεκριμένης ειδικότητας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Το έχουμε πει 20 φορές αυτό το πράγμα, καταντάει κουραστικό, Ιδιωτικά ΙΕΚ δεν δίνουν μόρια, δεν με απασχολεί τι λέει το κάθε ΙΕΚ, εγώ βασίζομαι στις υπουργικές αποφάσεις και η υπουργική απόφαση λέει για δημόσια ΙΕΚ, τι που το έβγαλα το συμπέρασμα; Κάθε λίγο και λιγάκι αυτό ρωτάτε και αναγκαζόμαστε να γράφουμε συνέχεια το ίδιο πράγμα, αυτό τι δείχνει ότι έχετε μυαλό;
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδια καλησπερα. Προσφατα βρηκα το site και διαβασα ολα τα ποστς. Νοεμβριο μπαινω φανταρος και το πιο πιθανο ειναι για δοκιμος. Εχω καποιες αποριες οσο αναφορα τη σελιδα με τα μορια. Εκει που λεει για ξενες γλωσσες οταν καποιος εχει lower τι βαζει πολυ καλα ή αριστα; Και δευτερον ενας φιλος μ τελεισε την θητεια του προσφατα σαν δοκιμος μαυροσκουφης στα τεθωρακησμενα και μ ειπε οτι παιρνουν 500 μορια + 300 αν πας τεθωρακησμενα δηλαδη 800. Υσχυει κατι τετοιο; Γτ δν το βλεπω πουθενα σαν επιλογη. Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ ελπιζω να μν σας κουρασα, θα χαρω να δωσει καποιος τα φωτα τ στις αποριες μου :)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Το lower δίνει 100 μόρια γιατί θεωρείται καλή γνώση
2. Ο φίλος σου ονειρεύεται, όλοι οι δόκιμοι παίρνουν 500 μόρια, εξαιρούνται οι δόκιμοι των ειδικών δυνάμεων που παίρνουν 1000
3. Σωστά ελληνικά ή διαγραφή
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Να σαι καλα για την γρηγορη ανταποκριση. Γραφτηκε πιο πανω οτι το τοεικ αναγνωριζεται. Το advanced να υποθεσω ποιανεται για 200 μορια; Και μια τελευταια απορια. Ειτε πας ΥΕΑ ειτε Ε. Δ που στην ουσια εχουν ιδια μορια. Εχει καποιο απο τα δυο μεγαλυτερο βαρος σαν προτεραιοτητα ή ειναι το; Καλο μηνα να εχετε.
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από chris85 »

Γιαννης έγραψε:Να σαι καλα για την γρηγορη ανταποκριση. Γραφτηκε πιο πανω οτι το τοεικ αναγνωριζεται. Το advanced να υποθεσω ποιανεται για 200 μορια; Και μια τελευταια απορια. Ειτε πας ΥΕΑ ειτε Ε. Δ που στην ουσια εχουν ιδια μορια. Εχει καποιο απο τα δυο μεγαλυτερο βαρος σαν προτεραιοτητα ή ειναι το; Καλο μηνα να εχετε.

Όχι φίλε μου. Είτε Δόκιμος Πας είτε Ε. Δ Πας 500 μόρια θα πάρεις. Εκτός και αν πας Δόκιμος στις Ειδικές Δυνάμεις οπότε και θα πάρεις 1000 μόρια.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Καλησπερα παιδια. Τριτεκνοι ποιοι ποιανονται τελικα; Εγω που ειμαι 21 χρονων και τα αδερφια μου 30 τι γινεται; Επιδομα τριτεκνιας επαιρνα κανονικα πριν τα κοψουνε. Τι παιζει τελικα?
Άβαταρ μέλους
chris85
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από chris85 »

Κωστας έγραψε:Καλησπερα παιδια. Τριτεκνοι ποιοι ποιανονται τελικα; Εγω που ειμαι 21 χρονων και τα αδερφια μου 30 τι γινεται; Επιδομα τριτεκνιας επαιρνα κανονικα πριν τα κοψουνε. Τι παιζει τελικα;

Διευκρινίζεται ότι την ιδιότητα του γονέα τριών τέκνων και των τέκνων αυτού αποκτούν:

Γονέας ή γονείς που έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τριών παιδιών από τον ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου γεννηθέντων, τα οποία είναι:

Άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο) έτος της ηλικίας τους ή φοιτούν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους και

τα τέκνα αυτών, σύμφωνα με τους προαναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις.

Στα παιδιά περιλαμβάνονται και τα τέκνα με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης.

Σε κάθε περίπτωση τα τέκνα τρίτεκνης οικογένειας πρέπει να είναι ζώντα.

Για όποιες Απορίες Έχεις υπάρχει και σχετικό θέμα για τους τρίτεκνους - /forum/forum_posts.asp?TID=10349

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης