Αλλαγές στους Τρίτεκνους / Πολύτεκνους;
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 12
Παιδια εχω μια πολυ συγκεκριμενη και καιρια ερωτηση. Στις πανελληνιες φετος καταργηθηκαν τα ηλικιακα ορια για τους τριτεκνους (23-26) χρονια... Οπως και το αν ειναι ενα απο τα παιδια αγαμο η εγγαμο. Αυτα θα μπορεσουν να επηρεασουν επερχομενες προκυρηξεις. Θα θεωρηθει δλδ δεδικασμενο κ διορθωση μιας αδικιας; Αν γνωριζει καποιος θα ηταν πολυ χρησιμο να απαντησει. Ευχαριστω!
Τπτ δεν καταργηθηκε. Οπως περυσι ετσι ειναι και φετος τα ηλιακα ορια με τριτεκνους. Μπορεις να δεις και την προκυρηξη στη σελιδα της αστυνομιας.astunomia.gr.
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Φιλε και ομως εχουν ψηφισει τροπολογια. Το θεμα ειναι να ισχυσει και για προκηρυξεις πχ ειδικων φρουρων, στην αστυφυλακων ισχυσε!
http://www.cretalive.gr/new/85579/crete/Ikanopoiisi_apo_triteknous__poluteknous_gia_tin_tropologia
http://www.cretalive.gr/new/85579/crete/Ikanopoiisi_apo_triteknous__poluteknous_gia_tin_tropologia
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Βασικά όντως θα ήταν διόρθωση μιας αδικίας μιας και οι πολύτεκνοι έχουν πλήρη Δικαιώματα όσον αφορά την μοριοδότηση ασχέτως Της ηλικίας των άλλων παιδιών ενώ για τους τρίτεκνους ισχύουν ένα σορό Προϋποθέσεις! Όχι μόνο για τις Προκηρύξεις Των ειδικών φρουρών αλλά για παντού! Για τους πολύτεκνους τους πιάνει ο πόνος και δείχνουν το δήθεν κοινωνικό τους πρόσωπο. Θα μου πείς 6, ή και παραπάνω, ψήφοι είναι αυτοί... ! Γιατί να τους χάσουν; ! Δώσε και ένα Ξεροκόμματο και στους τρίτεκνους για να μην κλαίγονται και την έσωσες την παρτίδα! Στο θέμα μας τώρα! Για να μπείς στην αστυφυλάκων δίνεις πανελλήνιες που γίνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας ενώ οι Προκηρύξεις των Ε. Φ γίνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Είναι λοιπόν θέμα του Υπουργείου αν και κατά πόσο θα δεχτεί να ισχύσει κάτι τέτοιο Και δεν τίθεται θέμα δεδικασμένου. Μακάρι πάντως αν και δεν το κόβω!
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Μονο εαν περασει τροπολογια πληρους εξισωςεος μεταξυ πολυτεκνων και τριτεκνων... που ειναι απο τον απριλη προς ψηφιση στην βουλη...
- chris85
Εάν ισχύει κάτι τέτοιο τότε όντως υπάρχει Πιθανότητα να Ενσωματωθεί και στις Προκηρύξεις Που θα έρθουν. Οψόμεθα...
Είναι σίγουρα από τον Απρίλιο προς Ψήφιση η Συγκεκριμένη Τροπολογία ή είναι ράδιο αρβύλα;
ΦΑΛΑΞ έγραψε:Μονο εαν περασει τροπολογια πληρους εξισωςεος μεταξυ πολυτεκνων και τριτεκνων... Που ειναι απο τον απριλη προς ψηφιση στην βουλη...
Είναι σίγουρα από τον Απρίλιο προς Ψήφιση η Συγκεκριμένη Τροπολογία ή είναι ράδιο αρβύλα;
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Και ομως στη σελ 12 πανω πανω λεει τις προυποθεσεις για να μπουν στην ειδικη κατηγορια οι τριτεκνοι... http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=16698&Itemid=847
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Την εχω δει φιλε την προκυρηξη... Εκανε ενσταση μια ομοσπονδια τριτεκνων στην συγκεκριμενη προκυρηξη. Επειδη απο φετος σε ολους τους εισακτεους στην ανωτατη εκπαιδευση ισχυει το οτι τα ηλικιακα ορια καταργουνται...
Αν καποιος αρμοδιος ξερει κατι ας ενημερωσει!
Αν καποιος αρμοδιος ξερει κατι ας ενημερωσει!
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Στην συγκεκριμενη περιπτωση που αναφερω παραπανω αναφερθηκε και ο βουλευτης της νεας δημοκρατιας. Κεφαλλογιανης! Ο οποιος ειπε για την λαθος μεταχειρηση των τριτεκνων στην προκυρηξη της αστυνομιας-αστυφυλακων... Οσων αφορα τα ηλικιακα ορια, η προκυρηξη της αστυνομιας αναφερει οτι τριτρκνος λογιζεται καποιος εαν το μεγαλυτερο παιδι του δεν εχει ξεπερασει το 23ο ετος της ηλικιας του! Τωρα αυτο με τροπολογια εχει καταργηθει και οποιος κινηθει δικαστικα εναντιον της συγκεκριμενης προκυρηξης θα δικαιωθει!
- chris85
ΦΑΛΑΞ έγραψε:Στην συγκεκριμενη περιπτωση που αναφερω παραπανω αναφερθηκε και ο βουλευτης της νεας δημοκρατιας. Κεφαλλογιανης! Ο οποιος ειπε για την λαθος μεταχειρηση των τριτεκνων στην προκυρηξη της αστυνομιας-αστυφυλακων... Οσων αφορα τα ηλικιακα ορια, η προκυρηξη της αστυνομιας αναφερει οτι τριτρκνος λογιζεται καποιος εαν το μεγαλυτερο παιδι του δεν εχει ξεπερασει το 23ο ετος της ηλικιας του! Τωρα αυτο με τροπολογια εχει καταργηθει και οποιος κινηθει δικαστικα εναντιον της συγκεκριμενης προκυρηξης θα δικαιωθει!
ΦΑΛΑΞ Εγώ βρήκα αυτό το άρθρο το οποίο είναι σχετικά πρόσφατο αλλά κάποια ουσιαστική αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη νομοθεσία όσον αφορά την απαλοιφή των ηλικιακών Κριτηρίων δεν παρατήρησα. Εκτός βέβαια και άν δεν το κατάλαβα καλά! Η ίδια νομοθεσία με άλλα λόγια μου φαίνεται!
http://www.prismanews.gr/index.php/crete/item/1147-%CE%B5%CE%BE%CE%AF%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%BD%CF%89%CE%BD
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Οχι φιλαρακι μου δεν εννοουσα αυτο... Εχω υποψην μου την συγκεκριμενη τροπολογια... Ειναι λιγο μπερδεμενο το θεμα. Και επειδη τους τριτεκνους του ενεταξαν στις πανελληνιες στις ειδικες κατηγοριες χωρις ηλικιακα κριτηρια οπως αλλες χρονιες απλα ρωταω μηπως ξερουμε εαν αυτο ισχυσει και σε καποια επικειμενη προκυρηξη.
- chris85
ΦΑΛΑΞ έγραψε:Οχι φιλαρακι μου δεν εννοουσα αυτο... Εχω υποψην μου την συγκεκριμενη τροπολογια... Ειναι λιγο μπερδεμενο το θεμα. Και επειδη τους τριτεκνους του ενεταξαν στις πανελληνιες στις ειδικες κατηγοριες χωρις ηλικιακα κριτηρια οπως αλλες χρονιες απλα ρωταω μηπως ξερουμε εαν αυτο ισχυσει και σε καποια επικειμενη προκυρηξη.
Εγώ πάντως έστειλα ένα μειλ στην ένωση τριτέκνων και τους ρώτησα αυτό ακριβώς που λέμε, για τον αν δηλαδή θα Απαλειφθούν τα ηλικιακά κριτήρια για τις επικείμενες Προκηρύξεις όπως έγινε και με τις πανελλήνιες. Για ότι μου απαντήσουν θα ενημερώσω! Ήδη έχει γίνει προσφυγή και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη από τους τρίτεκνους για το θέμα της αστυνομίας -> http://opotte.blogspot.gr/2012/07/blog-post_10.html.
Πάντως εγώ πιστεύω πως η εξίσωση τριτέκνων-πολυτέκνων είναι κοντά αν και Αντιμετωπίζουν πολλές και έντονες αντιδράσεις από την ομοσπονδία πολυτέκνων...
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Αντε μπραβο... Αυτο εννοουσα!
- chris85
ΦΑΛΑΞ έγραψε:Αντε μπραβο... Αυτο εννοουσα!
Εάν μάθεις και εσύ κάτι πάνω σε αυτό το θέμα ενημέρωσε! Κοίτα, έχουν ήδη αρχίσει να ταράζονται τα λιμνάζοντα νερά σε σχέση με την υπόθεση τριτέκνων-πολυτέκνων οπότε γνώμη μου είναι πως κάτι θα γίνει! Άντε να δούμε!
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ρε φιλε δεν μπορει να εισαι 25 και να μν πιανεσαι τριτεκνος ελεος δλδ... Το ειπε και ο κεφαλογιανης σε μια πρωινη εκπομπη του παπαδακη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες