Slade7 έγραψε:Όλοι εσείς οι ανορθόγραφοι εδώ μέσα θα κάνετε τα χαρτιά σας ; Να ξέρετε μέσα στην σχολή δίνετε γραπτές εξετάσεις και σας κόβουν για πλάκα για την ορθογραφία ωστόσο καθίστε λίγο να μάθετε, όσο προλαβαίνετε δηλαδή
Slade δεν θα φερθω σαν κυριος.. αλλα δεν μας γαμιεσε λεω εγω που ν ηρθες χθες εδω να κανεις κριτικη κιολας!!! μαθε εσυ ορθογραφια η που ξερεις ειδη να μαθουμε κ εμεις τιποτα αλλο που πρεπει!!! σχολιασμους περι ορθογραφιας κ ειρωνιες κ χλευασμους δεν περνει εδω γκεγκε μαγκα μου κ υποψιφιε εφ; κ στους εφ δεν δεχοντε κ ουτε θελουν κριτες.. περνας απο τεστ προλαβενεις δεν προλαβενεις να το μαθεις γιατι σε βλεπω να κανεις περιπολια μονος σ αλανι μου!
Slade7 έγραψε:Όλοι εσείς οι ανορθόγραφοι εδώ μέσα θα κάνετε τα χαρτιά σας ; Να ξέρετε μέσα στην σχολή δίνετε γραπτές εξετάσεις και σας κόβουν για πλάκα για την ορθογραφία ωστόσο καθίστε λίγο να μάθετε, όσο προλαβαίνετε δηλαδή
τοσο αυστηροι ειναι;
Χαχαχαχα ρε τι άλλο θα ακούσουμε.. Ούτε καν.. Άστρους να λένε. Θα ξανά πω άλλη μια για φρουροί πάτε, όχι για επιστήμονες στη ΝΑΣΑ.
Slade το να ξερει καποιος να μιλαει καλα κ να γραφει καλο την γλωσσα του ειναι καλο κ σωστο αλλα δεν γινεται σε ολους... το να κατακρινεις με αυτο τον τροπο εσυ που υποτιθετε την ξερεις λογικα θα εχεις κ καποιο επιπεδο.. δεν θα επρεπε να κρινεις με αυτο τον τροπο.. οποτε το επιπεδο σου ειναι υποτιθεμενο!!! μην κρινεις για να μην κριθεις!!
Xanthos έγραψε:Slade το να ξερει καποιος να μιλαει καλα κ να γραφει καλο την γλωσσα του ειναι καλο κ σωστο αλλα δεν γινεται σε ολους... το να κατακρινεις με αυτο τον τροπο εσυ που υποτιθετε την ξερεις λογικα θα εχεις κ καποιο επιπεδο.. δεν θα επρεπε να κρινεις με αυτο τον τροπο.. οποτε το επιπεδο σου ειναι υποτιθεμενο!!! μην κρινεις για να μην κριθεις!!
Εγώ για καλό τους το είπα διότι μέσα στη σχολή κόβουν για ορθογραφία ωστόσο βοήθεια πήγα να δώσω να προλάβουν όσο είναι νωρίς
Xanthos έγραψε:Slade δεν θα φερθω σαν κυριος.. αλλα δεν μας γαμιεσε λεω εγω που ν ηρθες χθες εδω να κανεις κριτικη κιολας!!! μαθε εσυ ορθογραφια η που ξερεις ειδη να μαθουμε κ εμεις τιποτα αλλο που πρεπει!!! σχολιασμους περι ορθογραφιας κ ειρωνιες κ χλευασμους δεν περνει εδω γκεγκε μαγκα μου κ υποψιφιε εφ; κ στους εφ δεν δεχοντε κ ουτε θελουν κριτες.. περνας απο τεστ προλαβενεις δεν προλαβενεις να το μαθεις γιατι σε βλεπω να κανεις περιπολια μονος σ αλανι μου!
Δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικα... το 2011 αν δεις τι φυντανια μπηκαν θα τραβουσαμε τις ατριχες μας μπαλες αν ηταν ετσι!!! ο τροπος που το εγραψες δεν ηταν σωστος παντος!!