Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Slade7 έγραψε:Όλοι εσείς οι ανορθόγραφοι εδώ μέσα θα κάνετε τα χαρτιά σας ; Να ξέρετε μέσα στην σχολή δίνετε γραπτές εξετάσεις και σας κόβουν για πλάκα για την ορθογραφία ωστόσο καθίστε λίγο να μάθετε, όσο προλαβαίνετε δηλαδή

τοσο αυστηροι ειναι;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Slade δεν θα φερθω σαν κυριος.. αλλα δεν μας γαμιεσε λεω εγω που ν ηρθες χθες εδω να κανεις κριτικη κιολας!!! μαθε εσυ ορθογραφια η που ξερεις ειδη να μαθουμε κ εμεις τιποτα αλλο που πρεπει!!! σχολιασμους περι ορθογραφιας κ ειρωνιες κ χλευασμους δεν περνει εδω γκεγκε μαγκα μου κ υποψιφιε εφ; κ στους εφ δεν δεχοντε κ ουτε θελουν κριτες.. περνας απο τεστ προλαβενεις δεν προλαβενεις να το μαθεις γιατι σε βλεπω να κανεις περιπολια μονος σ αλανι μου!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Εσυ δημητρη τοσο καιρο μεσα η τον τρολαρεις τωρα η θα παρει κ εσενα η μπαλα!!
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

δημητρης98 έγραψε:
Slade7 έγραψε:Όλοι εσείς οι ανορθόγραφοι εδώ μέσα θα κάνετε τα χαρτιά σας ; Να ξέρετε μέσα στην σχολή δίνετε γραπτές εξετάσεις και σας κόβουν για πλάκα για την ορθογραφία ωστόσο καθίστε λίγο να μάθετε, όσο προλαβαίνετε δηλαδή

τοσο αυστηροι ειναι;

Χαχαχαχα ρε τι άλλο θα ακούσουμε.. Ούτε καν.. Άστρους να λένε. Θα ξανά πω άλλη μια για φρουροί πάτε, όχι για επιστήμονες στη ΝΑΣΑ.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Xanthos έγραψε:Εσυ δημητρη τοσο καιρο μεσα η τον τρολαρεις τωρα η θα παρει κ εσενα η μπαλα!

γιατι να παρει και εμενα η μπαλα; Επειδη εχω δυσλεξια φοβαμαι αν με το καλο μπω με διωξουν για αυτον τον τροπο

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Slade το να ξερει καποιος να μιλαει καλα κ να γραφει καλο την γλωσσα του ειναι καλο κ σωστο αλλα δεν γινεται σε ολους... το να κατακρινεις με αυτο τον τροπο εσυ που υποτιθετε την ξερεις λογικα θα εχεις κ καποιο επιπεδο.. δεν θα επρεπε να κρινεις με αυτο τον τροπο.. οποτε το επιπεδο σου ειναι υποτιθεμενο!!! μην κρινεις για να μην κριθεις!!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αμα ηθελες να πας για αστροναυτης ισως και να ειχες!!!
Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

δημητρης98 έγραψε:
Xanthos έγραψε:Εσυ δημητρη τοσο καιρο μεσα η τον τρολαρεις τωρα η θα παρει κ εσενα η μπαλα!

γιατι να παρει και εμενα η μπαλα; Επειδη εχω δυσλεξια φοβαμαι αν με το καλο μπω με διωξουν για αυτον τον τροπο

τι μόρια έχεις;
Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από teooyk »

Παιδια οι μεταφρασεις αγγλοκων πόσο έχουν ισχυ είτε από δικηγόρο ειτε από υπουργεθο εξωτερικών;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Slade το να ξερει καποιος να μιλαει καλα κ να γραφει καλο την γλωσσα του ειναι καλο κ σωστο αλλα δεν γινεται σε ολους... το να κατακρινεις με αυτο τον τροπο εσυ που υποτιθετε την ξερεις λογικα θα εχεις κ καποιο επιπεδο.. δεν θα επρεπε να κρινεις με αυτο τον τροπο.. οποτε το επιπεδο σου ειναι υποτιθεμενο!!! μην κρινεις για να μην κριθεις!!
Εγώ για καλό τους το είπα διότι μέσα στη σχολή κόβουν για ορθογραφία ωστόσο βοήθεια πήγα να δώσω να προλάβουν όσο είναι νωρίς

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Slade δεν θα φερθω σαν κυριος.. αλλα δεν μας γαμιεσε λεω εγω που ν ηρθες χθες εδω να κανεις κριτικη κιολας!!! μαθε εσυ ορθογραφια η που ξερεις ειδη να μαθουμε κ εμεις τιποτα αλλο που πρεπει!!! σχολιασμους περι ορθογραφιας κ ειρωνιες κ χλευασμους δεν περνει εδω γκεγκε μαγκα μου κ υποψιφιε εφ; κ στους εφ δεν δεχοντε κ ουτε θελουν κριτες.. περνας απο τεστ προλαβενεις δεν προλαβενεις να το μαθεις γιατι σε βλεπω να κανεις περιπολια μονος σ αλανι μου!
Εγώ χαζούλι είμαι ήδη στο σώμα 12 χρόνια

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

https://www.news247.gr/politiki/elas-amesa-i-proslipsi-1-500-eidikon-froyron-mechri-telos-toy-etoys-stis-ypiresies-toys.7478952.amp.html
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικα... το 2011 αν δεις τι φυντανια μπηκαν θα τραβουσαμε τις ατριχες μας μπαλες αν ηταν ετσι!!! ο τροπος που το εγραψες δεν ηταν σωστος παντος!!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Παιδια πιστευω αυτη βδομαδα θα βγει η προκυρηξη, γιατι λενε μεχρι τελος του ετους να ειναι στις υπηρεσιες τους! Ολα θα γινουν πολυ γρηγορα!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι οντος.. πιστευω αυτην η την αλλη εβδομαδα αρχες το πολυ να ανοιξουν οι αιτησεις!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες